Güzel Dostlukların Anavatanı , İkinci Yuvamız "Erkek İnfertilitesi"nin Geyik Topiği!!

evt ama böle şirinlik yapıp kurtulamazsın çabuk banyoya bebişlerde görcek senden normal zannetcekler sonra yıkanmıycaklar yavrucaklar delikafadulden delikafadulden

Tamam , yıkanıcammm. :çok üzgünüm: Tulin de kovdu zatenn. :a015: Kocişi bekliyorumm. Kociş ben gelmeden girme banyoya dedi. Düşerim falan diye endişe ediyor herhalde. Ondan sonra yıkanıcam ve mis kokucam. İsterseniz o zaman da almayın beni aranıza.. :a015:

KOCAMIN KOKUSU ÜSTÜMDEN GİTMESİN DİYE HAHAHAHAHA:roflol::roflol::roflol:

şaka bir yanada....
bende eşimle ayrı kaldığımız 3 ay eşimin giderken üstünden çıkardığı gömleği yıkamamıştım
bazen onu kokluyordum
zaten çok kili değildi...eşimin kokusu sinmiş

herkes resmini koyuyo bende koyayim barii..buda bendenizzzkaydirigubbakcemile3
bayiliyorum buna yaaaaa

ayyy kkıyamam :teselli::1hug:Şeniz
ben senin kokmuş halinide çok seviyorumkaydirigubbakcemile3(şimdi iltifatmı ettim bende anlamadım)

kizlar son halim
kocis kizdirinca boyle oluyom
ayyyyyy:1shok:
kız asi o nasıl bakış:1shok:
ayyy kocanın yerinde olmak istemezdimkaydirigubbakcemile3
o zamn korkuyordur senden:jeyyar:

AYNEN BENDE PİJAMALARINI YIKAMAMIŞTIM NEYSEKİ ARTI KENDİSİ VARR:asigim:

oy oy kiyamayiz sana bitanemŞeniz
kirlide olsan temizde olsannnnn farketmiyorr:asigim:

tamam tamam öle konuşma kıyamam :teselli: bıcı bıcını yap gel bekliyoruz şöleee bi koklıyim seni mis gibi ohhhhh a.s.

o zaman nesrincim itiraz istemem bu da senin...

tamam mı nesrin muckkk

son halimi pek kimse begenmedi galiba makyaj yapiyim eccuk su jilet izlerini kapatiyim barim

her şekilde burası senin canım almamazlık ne demek.. tabi mis gibi koksan daha iyi kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

U KEDİİİ TÜLİNİNNNNsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey[/FONT]

benimkiler böyle eziyet vermez... civcivden ne istio o bee .. kaydirigubbakcemile3

kizlar son halim
kocis kizdirinca boyle oluyom

vuyy resme bak deyip bir anda ortaya çıkan sendin demek.. bundan sonra hiçççç korkmam kaydirigubbakcemile3

tulin kız sen iyice formdan düşmüşsün, iki günde. pek sesin çıkmıyooo:1rolleyes:
nesrin bu arada kızlar eşlerinin giysilerini kokusu gitmesin diye koklayıp yıkamıyor hasret gideriyorlar ya. O bakımdan dedim sana. Direk okuyunca garip anlaşılıyo yazdığımm. neyse anladın sen onu

müsait değilim tuğbacım.. arada bakıyorum.. kayınvaldeler yazlığa gitmediler henüz.. çarşambaya belki.. o yüzden pek rahat duramıyorum yerimde.. üst katta oturuyorlar.. gitsinler hele bi.. açılışta yapılmadı kaldı bakk...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…