evt ama böle şirinlik yapıp kurtulamazsın çabuk banyoya bebişlerde görcek senden normal zannetcekler sonra yıkanmıycaklar yavrucaklar delikafadulden delikafadulden
KOCAMIN KOKUSU ÜSTÜMDEN GİTMESİN DİYE HAHAHAHAHA:roflol::roflol::roflol:
tülinn bebemmm duydun muuu ?kızzzz sen başkasına kokarca diyon kendinde yıkanmamışın adam gidelii... tüüüüüüüüüü sanaa...
kokarcaların sayısı 2 ye çıktı:roflol:
kizlar topikteki kokularin kaynaklari birer birer dökülüyorr:roflol::roflol:
Yıkanmadan önce bir resim çekileyim de sizlerle paylaşayım dedim. :roflol: :roflol: :roflol: Ama yine de şirinimm be demi. :asigim:
evet birisi benim:jeyyar: ama kızmı verecem yoksa kızmı alcam henüz belli değil:sm_confused:
neyse zamnla belli olursositososito
:dilcikar: daha bakalım kiler çıkacak kokmuş:dilcikar:kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol:
iyyy:dilcikar:
ama canım sen 2 ayda yıkanmadıklarının hepsini 2 günde yıkanmıştırsınkaydirigubbakcemile3
şimdi mis gibi kokarsın:jeyyar:
neyse ben sıramı bekleyeyim...
şimdiki yapacağımız bebişleri değilde olmasa daha sonrakileri başgöz ederiz:1rolleyes:
benn bıraz hava almaya gidıom midem kalktı kokudan temız teemız koksun bu topık yaa ben daha dun yaptım banyomu bırzdan gene gırcem sevmem kokoşları:roflol::roflol:naniknaniknaniknanikdelikafaduldendelikafadulden
kız sen bitlenmişindir o zamandelikafadulden
kızlar nesrine yaklaşmayıııınnnndelikafadulden
:roflol::roflol::roflol::roflol:ÇATLADIM GÜLMEKTEN KARIN KASLARIM ÇALIŞTI HİSSETTİMM:roflol::roflol::roflol:
hehehe herkes nevrodan sonra itirafçı kesildi başımıza. Kız bu zamana kadar niye söylemediniz hiç. Ne çok yıkanmayan varmış da haberimiz yok.
bu arada bir kedi buldum kimin buuu???
BU KEDİİİ TÜLİNİNNNNsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
ayyy kkıyamam :teselli::1hug:ŞenizTamam , yıkanıcammm. :çok üzgünüm: Tulin de kovdu zatenn. :a015: Kocişi bekliyorumm. Kociş ben gelmeden girme banyoya dedi. Düşerim falan diye endişe ediyor herhalde. Ondan sonra yıkanıcam ve mis kokucam. İsterseniz o zaman da almayın beni aranıza.. :a015:
ayyyyyy:1shok:
kizlar son halim
kocis kizdirinca boyle oluyom
şaka bir yanada....
bende eşimle ayrı kaldığımız 3 ay eşimin giderken üstünden çıkardığı gömleği yıkamamıştım
bazen onu kokluyordum
zaten çok kili değildi...eşimin kokusu sinmiş
:roflol::roflol::roflol::roflol:ÇATLADIM GÜLMEKTEN KARIN KASLARIM ÇALIŞTI HİSSETTİMM:roflol::roflol::roflol:
BU KEDİİİ TÜLİNİNNNNsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
o zavalli civciv kim nesrinimkaydirigubbakcemile3
kiz hani biz bugün acilis yapacaktikkk
Tamam , yıkanıcammm. :çok üzgünüm: Tulin de kovdu zatenn. :a015: Kocişi bekliyorumm. Kociş ben gelmeden girme banyoya dedi. Düşerim falan diye endişe ediyor herhalde. Ondan sonra yıkanıcam ve mis kokucam. İsterseniz o zaman da almayın beni aranıza.. :a015:
Tamam , yıkanıcammm. :çok üzgünüm: Tulin de kovdu zatenn. :a015: Kocişi bekliyorumm. Kociş ben gelmeden girme banyoya dedi. Düşerim falan diye endişe ediyor herhalde. Ondan sonra yıkanıcam ve mis kokucam. İsterseniz o zaman da almayın beni aranıza.. :a015:
AYNEN BENDE PİJAMALARINI YIKAMAMIŞTIM NEYSEKİ ARTI KENDİSİ VARR:asigim:
seninki ayri canim rezerve ettim,rylaininkide belli
karismaz karismazzzkaydirigubbakcemile3
U KEDİİİ TÜLİNİNNNNsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey[/FONT]
kizlar son halim
kocis kizdirinca boyle oluyom
tulin kız sen iyice formdan düşmüşsün, iki günde. pek sesin çıkmıyooo:1rolleyes:
nesrin bu arada kızlar eşlerinin giysilerini kokusu gitmesin diye koklayıp yıkamıyor hasret gideriyorlar ya. O bakımdan dedim sana. Direk okuyunca garip anlaşılıyo yazdığımm. neyse anladın sen onu