aman cücüm karışmasın hakket en yakışıklısı benim en güzelide tülişin ok :roflol: :roflol:
müsait değilim tuğbacım.. arada bakıyorum.. kayınvaldeler yazlığa gitmediler henüz.. çarşambaya belki.. o yüzden pek rahat duramıyorum yerimde.. üst katta oturuyorlar.. gitsinler hele bi.. açılışta yapılmadı kaldı bakk...
ondanda ancak böylesi çıkar zaten bebişim.. hepsi de çok güzel olur.. ilkleri aldık biz.. karıştırma en güzeli en yakışıklısı diye.. sonra vermicek.. kaydirigubbakcemile3
slm nbr guzeller
neyse canım sen iyi ol da, idare etcez artık naapalımm.sırnaşık şey
o yüzden en güzeli diyorum cnm hepsi güzel olcak çünkü hadi sen alcaksın ama ben kız vericem dayanamam falan die dedim en yakışıklısı olsun damadım dimi ama :roflol: :roflol:
selam canıma.s.slm nbr guzeller
kız sen bitlenmişindir o zamandelikafadulden
kızlar nesrine yaklaşmayıııınnnndelikafadulden
iyiyim tulin seni sormali, kaynanayla aran nasil???-tatlicadiarzu-
kız tulinkaydirigubbakcemile3
idare edemem anne....idare edemem:roflol:sırnaşık şey
hakkatten bendede bi kaşıntı tutumuştu
annammmm kıss nesrinnn odadaki koku sen miydin bende nerden geliyo dedimsırnaşık şey
kıslarr ii akşamlar yarın gene öğleye kadar yokum olsam nolcak çok işim var sadece okuyabiliyorum yazdıklarınızı
selam canıma.s.
nasılsın...heyacan dorukta:1hug:
yarın büyük gün:asigim:
iyiyim ayşecim.. bazen iyi bazen kötü işte öyle yaşayıp gidiyoruz canım.. fazla konuşuyor biraz.. kaydirigubbakcemile3
demek tatil bitiyo canım
sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito
Kızlar ben şüphelenmeye başladım. Benimkiler disco yeri kazmışlar herhalde. İşletime de geçirdiler sanırımm. Hiç yerimde duramıyorummmmmmmmmmmmm. laelaelaelaelae laelaelaelaelaelaelaelaelaelae :içelim:
Bu arada izne iyice alışmışım. İşe nasıl başlıcam benn. :1rolleyes: :roflol: Cuma iş başıı. sengözlerimebaksanab
seni seni seniHee kızlar bi de ne dicemmm. kaydirigubbakcemile3 Ama ayıplamayın heeklava::roflol:
Arkadaşım dedi ki transferden sonra çok banyo yapma. Çok sıcak su zararlı. Ilık yıkansan üşütürsün falan. Bişi olmaz evde yat öle dedi. naniknanik Ki o 12 gün hiç yıkanmamış. kafamçokkarıştı
Ben de bir kere yıkandım 1 hafta olunca.. delikafadulden :roflol:
Şimdi bu gece yine yıkanıcam. Artık bundan sonra da normale döndürücemm. İnsan çok rahatsız oluyor cidden. laelaelaelaelae
asimm hayırdırya kizlar ben bu kocayi bosasammi ne beni deli ediyor yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
birinci deneme basarisiz oldum ikinici deneyim diye dusunuyom
cadu korkyumm senden hakket kocan ne yapsın
kizlar son halim
kocis kizdirinca boyle oluyom
:1shok: :roflol: kaydirigubbakcemile3
eee kaynana iste napacan idare edecen yada gecip karsina idare etmicem anneeeeee dersin :lepi: