Güzel Dostlukların Anavatanı , İkinci Yuvamız "Erkek İnfertilitesi"nin Geyik Topiği!!

anaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yeni topikk açılmışşş.. delikafadulden kurdele kestiniz mii..kisme yok zatenn gece gece kendi kendime yazıp duruyomm ..mujuksssssssssssss öptümm hepinizi...

daha birkaç gün önce tuline dedim açın bi geyik topiği. dediki rabet olmaz:nazar:
nan tulin kafalı gel bureee yicem senicokacimcoook

anaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yeni topikk açılmışşş.. delikafadulden kurdele kestiniz mii..kisme yok zatenn gece gece kendi kendime yazıp duruyomm ..mujuksssssssssssss öptümm hepinizi...

Ben de seni öptümm şekerrr. Şeniz Artık sohbetler burada bundan sonra. yerimseniben kaydirigubbakcemile5 :asigim:

daha birkaç gün önce tuline dedim açın bi geyik topiği. dediki rabet olmaz:nazar:

Kedilerine bilem yer ayırdım tülinin. :roflol: :roflol: :roflol: Gelsin rahat rahat anlatsın detayları da :roflol: :roflol: :roflol:

Ben de seni öptümm şekerrr. Şeniz Artık sohbetler burada bundan sonra. yerimseniben kaydirigubbakcemile5 :asigim:

nevro canım ancak okudum geçmişi falla yaz yaz bitirememiş kıslar..nasıl durumun belirtin bişeyin va mı canım..ha bu arada transferden yaklaşık 8-9 gün sonra yenleşme kanaması olabilir..ama herkeste olacak diye bişey yok canım..yiğenlerimize iyyi baakk

yee canımmm şuu tulinii..mart bitiy bakalım ne bulacak ben bir kaplumbağa ikilisi gördüm delikafadulden onları görse kesin onları mevzu olur nisanda

nevro canım ancak okudum geçmişi falla yaz yaz bitirememiş kıslar..nasıl durumun belirtin bişeyin va mı canım..ha bu arada transferden yaklaşık 8-9 gün sonra yenleşme kanaması olabilir..ama herkeste olacak diye bişey yok canım..yiğenlerimize iyyi baakk

yee canımmm şuu tulinii..mart bitiy bakalım ne bulacak ben bir kaplumbağa ikilisi gördüm delikafadulden onları görse kesin onları mevzu olur nisanda

tülinyyyyy koş bacım koş. bizim kedilere yer açmışlar geyiğimiz bol olsun kızlarrrrrr..

nisan ayı kaplumbağamı olsun . ana onlar yavaş olur kız bizim işimiz acele:roflol::roflol::roflol:

yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:dance::dance::dance:
,işte bende tam böle bir yer hayal ediyordum.gönlümüzce kuduracağımız bir topiikkkkkkkkkkkksırnaşık şey
he he gelsin fıkralar,gitsin resimlera.s
durun çok heyecanlandım yaaa,size bi fıkra yazimmm:dance:

Oflu Rasim hayatinda ilk defa sinemaya gider,Film de kavga sahnesinde Bas rol oyuncusunun uzerine bes,on kisi birden saldirir.Bu durumu hazmedemeyen Oflu belinden silahi cikarip perdeye kursun yagdirir.Aman ne yapiyorsun ! diyenlere,
-"Gormeyumusunuz ? ula pir adamun ustune kac kisi pirden saldirayi ,erceklukmi pu ?" Seyirciler
-"Kardesim bu sinema,sinema !" derler.Oflu
-"tamam da,pizu sinayurlar,pakalum ha purda bir ercek adam cikupta o usaga yardum edecekmu deyu" .Seyirciler
-"Yahu hemserim bu resim,resim,derler."Oflu bagirir:
-"Ula o resum ise pende ofli rasim!":roflol:

yeni taopiğimiz hayırlı olsun bakalım bol bol sohbetler diliyorum hepimize en yakın zamanda burasıda sizlerin sayesinde coşar gider hihoyyythihoyyythihoyyyt

hihoyyyt hihoyyyt heyyo heyyo heyooohihoyyyt hihoyyyt
Şeniz :asigim: günaydınnnnn:asigim: Şeniz
:lepi:hayırlı olsun geyik topiğimiz:lepi:

merhabalar..hayirli olsun topigin nevromma.s.
yalniz nevrocum simdi mesela bi soru soracagimiz zaman digerine mi gecip sorucaz:uhm:

burda geyik muhabbetimi yapıcaz:roflol:
yoksa kedi muhabbeti mi?:roflol:
muhahahaaa.....:roflol:

hadi bakalım diğer konuşmalara zor yetişiyoduk bakalım ikisini nası takip edicez ama alışırız heralde kızlar ben nesrinin verdiği adresten girdim ama normalde nası gircez buraya :sm_confused:

hadi bakalım diğer konuşmalara zor yetişiyoduk bakalım ikisini nası takip edicez ama alışırız heralde kızlar ben nesrinin verdiği adresten girdim ama normalde nası gircez buraya :sm_confused:

artik bi caresine bakicaz valla..bi ona bi buna:sm_confused:
yaa ama saglikla ilgili bi sorumuz oluncami oraya yazicas yaw:uhm:

X