ya kızlarya bende adet olmam gerekıyordu olmadım hep gunumden 2gun once olurdum olmadım evde test yaptım negatıf agrımda yok
Adamın biri yeni ulaştığı otele kaydını yaptırır. Odasına girdiğinde masada bir bilgisayar görürür ve karısına e-mail atmaya karar verir. Fakat yazdığı mesajı farkında olmadan yanlış bir adrese gönderir…. Tam bu sırada farklı bir yerde kadın, kocasının cenaze töreninden evine yeni dönmüştür ve bilgisayarındaki maili görür, arkadaşlarından geldiğini düşündüğü maili okuyunca olduğu yere yığılıp kalır. Odaya giren annesi yerde yatan kızını ve ekrandaki mesajı görür.
Kime : Sevgili karıma
Konu : Yeni ulaştım.
Tarih : 16 Mayıs 2004
Benden haber aldığına şaşıracağından eminim. Burada bilgisayar var ve sevdiklerimize e-mail gönderebiliyoruz. Buraya yeni ulaştım ve kaydımı yaptırdım. Herşey yarın senin buraya geleceğini düşünülerek hazırlanmış.Seninle buluşmayı dört gözle bekliyorum. Umarım benim gibi sorunsuz bir yolculuk geçirirsin.
Not : Burası çok sıcak.:roflol::roflol:
Acaba bu ip ne işe yarıyor ki? Belki de bununla kaçabilirim buradan…
(işte kordonuyla oynayan yaramaz bir kız bebek
galiba sonunda oyle olacak ve sali sallanir tezini nevoyla biz yikacaz:lepi:
kan tahlilinden sonra çok bekliyorum oyle bi saat içinde belli olsa ne guzel, ama 8'de kan veriyorum ve ogleden sonra 2gibi belli oluyo,
Adamın biri yeni ulaştığı otele kaydını yaptırır. Odasına girdiğinde masada bir bilgisayar görürür ve karısına e-mail atmaya karar verir. Fakat yazdığı mesajı farkında olmadan yanlış bir adrese gönderir…. Tam bu sırada farklı bir yerde kadın, kocasının cenaze töreninden evine yeni dönmüştür ve bilgisayarındaki maili görür, arkadaşlarından geldiğini düşündüğü maili okuyunca olduğu yere yığılıp kalır. Odaya giren annesi yerde yatan kızını ve ekrandaki mesajı görür.
Kime : Sevgili karıma
Konu : Yeni ulaştım.
Tarih : 16 Mayıs 2004
Benden haber aldığına şaşıracağından eminim. Burada bilgisayar var ve sevdiklerimize e-mail gönderebiliyoruz. Buraya yeni ulaştım ve kaydımı yaptırdım. Herşey yarın senin buraya geleceğini düşünülerek hazırlanmış.Seninle buluşmayı dört gözle bekliyorum. Umarım benim gibi sorunsuz bir yolculuk geçirirsin.
Not : Burası çok sıcak.:roflol::roflol:
kizlar bana yardimci olun acillll
neden benim eklentilerim hemen acilmiyoda ordan link veriyo bende hemen gorunsun istiyom bana nemirmirmirmir
alooooooooooo kızlar hepınıze en buyuk bedduam hepınızın ikizlerı uçuzlerı olur yaramaz olurlar anne anne dıye etrafınızda dort donerler
Hoşgeldinnn asicimmmmm. :1hug: Bir Alooooocuuu daha oleyyy beee. :içelim::teytey: :teytey: Güzelim benim az dinleyip kudurmakdık MSN'de başka şarkıları.. :sm_cool:
kızlar dun akşam annem otobuste cep telefonunu çalmışlar eve geldıgınde fark etmış en komıgıde ne bılıyormusunuz annem aramış hat açık çalan adam açmış telefonu ben çaldım karım kullanıyor telefonu demiş guleyımmı uzuleyımmı adamdakı yuzsuzluge bakdelikafaduldendelikafadulden
kızlar dun akşam annem otobuste cep telefonunu çalmışlar eve geldıgınde fark etmış en komıgıde ne bılıyormusunuz annem aramış hat açık çalan adam açmış telefonu ben çaldım karım kullanıyor telefonu demiş guleyımmı uzuleyımmı adamdakı yuzsuzluge bakdelikafaduldendelikafadulden
ınsanlar ne yüzsüz oldu artık yahu.Çok üzgünüm çoookcıldırmamak elde degıl.kızlar dun akşam annem otobuste cep telefonunu çalmışlar eve geldıgınde fark etmış en komıgıde ne bılıyormusunuz annem aramış hat açık çalan adam açmış telefonu ben çaldım karım kullanıyor telefonu demiş guleyımmı uzuleyımmı adamdakı yuzsuzluge bakdelikafaduldendelikafadulden
evet canim simdide kuduralim
ama sen oturdugun yerden okmu
ben senin yerinede hihoyyythihoyyyt
selam hanımlar.demek yenı bır mekanımız daha oldu.
hayırlı olsun yenı topıgımız.hihoyyyt
Çüşşşşş.. :roflol: :roflol: :roflol: :mymeka: Peki annen "güle güle kullan" dedi mi. Bak demediyse çok ayıp etmiş olur , bunu bilesiniz. :roflol: :roflol: :roflol:Hakikaten yüzsüzlüğün daniskası. sırnaşık şey