Güzel Dostlukların Anavatanı , İkinci Yuvamız "Erkek İnfertilitesi"nin Geyik Topiği!!

canım o kapsama alanı dışındadır artıkk
malumm hazırlıklarr:jeyyar::jeyyar:
kocişi geliyorrrrkaydirigubbakcemile3
ay evet simdi kosturuyordur nesrincimdelikafadulden

nevrommm süpersin
hadi hoppaaaa
:dance::dance::dance:

:roflol::roflol::roflol:

ben gidiyorumm kızlarr kimsede yookki zatenn
ohh hafta sonu diye koçişlerinizle dışarı çıktınız dimiiikaydirigubbakcemile
benim kocişş çalışıyoo :çok üzgünüm:bende evdeyimm:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
ya çook sıkıcııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
bigüüüüüüüüüüüüüüüüünnnnnnnnn
ooooooooooooooofffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

ay evet ya bu gün topik çok sessiz nasılsın canım

anaaaaa :1shok: benden başka kimse yok huuuuuuuuu nerdesiniz kızlar delikafadulden

durma nevromm çalkala çalkala:dance::dance: bir o yandan bir bu yandann ohhh ohhhh:dance::dance:
:sm_cool::sm_cool:

bebişleride düşürme ammaaaaa ohh ohhh kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

nevrommm süpersin
hadi hoppaaaa
:dance::dance::dance:

delikafadulden delikafadulden delikafadulden Bebişlerin keyfi yerinde. Onlar da minik kırolarrr. :roflol: :roflol: :roflol:kaydirigubbakcemile3 Kimsecikler yok , haftasonu işler kesat. kaydirigubbakcemile3

canım sen dinamit falan hazırla bağlantını engellerse, sen de binanın bitimini engellersin. olur biter. Biz de ayrılmamış oluruz. delikafadulden:içelim:

canım o kıro kaç gündür beni de çok güldürüyoo. Adamın öyle bi aloo deyişi var ki dilime dolanıyo, eşim gülüyo bana. Ama ritmi güzel parçanın hehehe

canım o kıro kaç gündür beni de çok güldürüyoo. Adamın öyle bi aloo deyişi var ki dilime dolanıyo, eşim gülüyo bana. Ama ritmi güzel parçanın hehehe

:roflol::roflol: :roflol: Evet ama di mi yaaaaaaaaaa :içelim: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

oh be nihayet birilerini gordum, o kadarda sayfayi guncelliyorum daha yeni çikti sizin yazdiklariniz....
kiz kim o sanatçi bende bi bakayimda guleyim...
1saattir takildim volkan kanok sarkilarina efkarli efkarli dinliyorum, hastayim ben bu sarkilara, dertliyim kederliyimde benim sarkim, her dinledigimde ya aglarim ay gozlerim dolar

Hüzünlü şarkı dinlemek yooooooooooook. delikafadulden delikafadulden Antik guntik şarkılar dinleyeceksin neşen yerine gelsin. :teytey: "Salim" şarkıcının adı , şarkı adı da "Alo" :teytey: :teytey::teytey: Sen ne yaptın bugün test yapmayı düşünüyordun bitanem. a.s.

evet ya bende bayılıyorum ona hatta anraya giderken hep onu dinledim arabada.

işyerindede sürekli çalıyorum yanımdakilerde bana yeter diyolar ama kim dinler onlarıııııı :sm_cool::sm_cool::sm_cool: alooooooooooooooooooo

alo askim susma
alo bu aska kiyma
......
jalenin oyunanuna geldim
iyi halt ettin.:roflol:

super yaaaaa
ama bak alinirim hee bunlar hep gurbetçi çocuklar, ne yapalim biz bu kadar turkçe ogrenebildiklülülülülülü

kizlar yapma dedi, bende sonuctan korktugum için yapamadim, cesaretimi toplarsam belki yarin

Aloooocular çoğaldııııııııı. :teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…