gelmeye calısıcam canım buaralar yıne ders calısma telası var bende.Evet canımm. Burası harikaaa. Daha sık bekliyoruzzzzzz. :teytey: :teytey: :teytey:
insallah olmustur
annem çok uzuldu telefon sıfır yenı aldı içindekı konturlerde cabası o konuşma yapıldıktan sonra hattı kapattırmış annem
iyiyim tatliskommm:dance:cucm gecmis olsun nasilsin????
6nisanda senin gunun , artik bi jale patlatiriz o gun:dance:
Canım benim. Hayırdır bakimm neyi karıştırdın. :içelim: yerimseniben
:roflol: :roflol: Biraz ilginç karşılıyor eşlerrrr. sırnaşık şey
İkisi birden olsunn inşallahhhhhhhhhh :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: delikafadulden
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Hakikaten Kemal Sunal gibi oldu. a.s.
Aminnnnnnnnnnn. Artık hamişş haberlerinde ben bir jale dinlerimm kesinn. :teytey: :teytey: :teytey:
Hoşgeldinnn asicimmmmm. :1hug: Bir Alooooocuuu daha oleyyy beee. :içelim::teytey: :teytey: Güzelim benim az dinleyip kudurmakdık MSN'de başka şarkıları.. :sm_cool:
insallah olmustur
güzeller nasılsınız bugün uğrayamadım pek sabahtanda yanlız bıraktınız beni topikte çok ıssızdı korktum valla delikafadulden akşam arkadaşlara gitcez gece görüşürüz inşallah kaydirigubbakcemile3
Süpersiniz. Nerden buluyorsunuz bunları :1rolleyes: :roflol: :roflol:
Canım iyi eğlenceler.. Görüşmek üzere , kendine iyi bak. a.s.
hosgeldin rylai
cucum olsun o kadarcik artik demi, hersey bebek için
ya varya ben hayal alemine çok dalarim ve gelecek bebeklerimi bi severim mincik mincik, popolarini isiririm,delikafadulden
komsumun 1.5yaslarinda kizi var ay beni deli ediyo, beni gordugu zaman kimseyi tinlamiyo, kabadayi kesiliyo, anneyi bile takmiyo, çok tatli
iyi fikir:jeyyar:kaydirigubbakcemile3canım sen dinamit falan hazırla bağlantını engellerse, sen de binanın bitimini engellersin. olur biter. Biz de ayrılmamış oluruz. delikafadulden:içelim:
:roflol::roflol:jalede jaleehihoyyyt
delüsünüz heee,bende merakimdan actim neyin nesi diye
esim diyo askim sen manyadin haa diyekaydirigubbakcemile3
inşallah seninde....:dilcikar: a.s.alooooooooooo kızlar hepınıze en buyuk bedduam hepınızın ikizlerı uçuzlerı olur yaramaz olurlar anne anne dıye etrafınızda dort donerler
canım senin işinde zormuş...eşin ne iş yapıyorki....ama arda böyle ayrılıkta iyi oluyor:jeyyar:iyi akşamlar kuduruk kızlar...döktürmeye başlamışınız gene....ben kocişi işe gönderdim 3 gün yok sadece bulaşıkları yıkadım ve burda soluğu aldım içimden hiç bir iş yapmak gelmiyor sündüm durdum artıkın sabaha yaparım gerçi görüntüde bişey yok malum dağıtan olmayınca ama olsun pazar pazar bi dip bucak temizlik yaparım....ayy ya bende anlamıyorum gündüz bişey yok akşam oldumu bi halsizlik çöküyor üstüme sizdede varmı benimki adetim geçtikçe azıyor bi gelsede kurtulsam
geçmiş olsun canım...yüzsüzlüyün böylesi:kızgın:kızlar dun akşam annem otobuste cep telefonunu çalmışlar eve geldıgınde fark etmış en komıgıde ne bılıyormusunuz annem aramış hat açık çalan adam açmış telefonu ben çaldım karım kullanıyor telefonu demiş guleyımmı uzuleyımmı adamdakı yuzsuzluge bakdelikafaduldendelikafadulden