Güzel Dostlukların Anavatanı , İkinci Yuvamız "Erkek İnfertilitesi"nin Geyik Topiği!!

Evet canımm. Burası harikaaa. Daha sık bekliyoruzzzzzz. :teytey: :teytey: :teytey:
gelmeye calısıcam canım buaralar yıne ders calısma telası var bende.
ama dedıgın gıbı burası harıka olmus.ohh burda bol bol kudurukluk yapabılırız.sositosositokaydirigubbakcemile3

karıkaturlere bayıldım.:jeyyar:
nerden buldunuz yahu.kaydirigubbakcemile3

KomikBebek3.jpg

insallah olmustur

:roflol::roflol::roflol::roflol: yıkıldım ben yerlerdeyim yaaaaaaaaaaaaaaaaa

kaldırın beniii kaldırın

vinç lazım vinç benk kaldırmak için

olmus:lepi:
serenalar oncelikle annene gecmis olsum adamdaki yuzsuzluge bak bide teli aciyo!!!
bu arada bedduan insallah tutar:emir_bebek::CüvCüv:

hayden kizlar, kolbasti çalay oynayak...

boztepe uzun kumli, 18lik manitam........
geldiler, bastilar, haydeeeee

cucm gecmis olsun nasilsin????
6nisanda senin gunun , artik bi jale patlatiriz o gun:dance:
iyiyim tatliskommm:dance:
eccik agrim vardi fitil attim geldim:eek:kaydirigubbakcemile3
heyt bee hemide ne jaleler patlatiriz burda demiiii:sm_cool:

Canım benim. Hayırdır bakimm neyi karıştırdın. :içelim: yerimseniben

:roflol: :roflol: Biraz ilginç karşılıyor eşlerrrr. sırnaşık şey

İkisi birden olsunn inşallahhhhhhhhhh :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: delikafadulden

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Hakikaten Kemal Sunal gibi oldu. a.s.

Aminnnnnnnnnnn. Artık hamişş haberlerinde ben bir jale dinlerimm kesinn. :teytey: :teytey: :teytey:

Hoşgeldinnn asicimmmmm. :1hug: Bir Alooooocuuu daha oleyyy beee. :içelim::teytey: :teytey: Güzelim benim az dinleyip kudurmakdık MSN'de başka şarkıları.. :sm_cool:

hadi insallahhhhh:asigim:
sen jale dinlemek icin bahane ariyosun kizzzzdelikafaduldenkaydirigubbakcemile3

güzeller nasılsınız bugün uğrayamadım pek sabahtanda yanlız bıraktınız beni topikte çok ıssızdı korktum valla delikafadulden akşam arkadaşlara gitcez gece görüşürüz inşallah kaydirigubbakcemile3

güzeller nasılsınız bugün uğrayamadım pek sabahtanda yanlız bıraktınız beni topikte çok ıssızdı korktum valla delikafadulden akşam arkadaşlara gitcez gece görüşürüz inşallah kaydirigubbakcemile3

Canım iyi eğlenceler.. Görüşmek üzere , kendine iyi bak. a.s.

hosgeldin rylai

cucum olsun o kadarcik artik demi, hersey bebek için:emir_bebek:
ya varya ben hayal alemine çok dalarim ve gelecek bebeklerimi bi severim mincik mincik, popolarini isiririm,delikafadulden
komsumun 1.5yaslarinda kizi var ay beni deli ediyo, beni gordugu zaman kimseyi tinlamiyo, kabadayi kesiliyo, anneyi bile takmiyo, çok tatli

bende ekleyim dedim bir turlu becremedim su resimleri ya
ah bi kolay yeri olsa ben sizi resimden biktiririm

cucum sende boş durma yapılandırma çalışmalarına başlayın artık bu akşam gelince sorucam ona göre kaydirigubbakcemile3

hosgeldin rylai

cucum olsun o kadarcik artik demi, hersey bebek için:emir_bebek:
ya varya ben hayal alemine çok dalarim ve gelecek bebeklerimi bi severim mincik mincik, popolarini isiririm,delikafadulden
komsumun 1.5yaslarinda kizi var ay beni deli ediyo, beni gordugu zaman kimseyi tinlamiyo, kabadayi kesiliyo, anneyi bile takmiyo, çok tatli

hoşbulduk tatlım :1hug:

canım sen dinamit falan hazırla bağlantını engellerse, sen de binanın bitimini engellersin. olur biter. Biz de ayrılmamış oluruz. delikafadulden:içelim:
iyi fikir:jeyyar:kaydirigubbakcemile3

jalede jaleehihoyyyt
delüsünüz heee,bende merakimdan actim neyin nesi diye
esim diyo askim sen manyadin haa diyekaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol:

alooooooooooo kızlar hepınıze en buyuk bedduam hepınızın ikizlerı uçuzlerı olur yaramaz olurlar anne anne dıye etrafınızda dort donerler
inşallah seninde....:dilcikar: a.s.

iyi akşamlar kuduruk kızlar...döktürmeye başlamışınız gene....ben kocişi işe gönderdim 3 gün yok sadece bulaşıkları yıkadım ve burda soluğu aldım içimden hiç bir iş yapmak gelmiyor sündüm durdum artıkın sabaha yaparım gerçi görüntüde bişey yok malum dağıtan olmayınca ama olsun pazar pazar bi dip bucak temizlik yaparım....ayy ya bende anlamıyorum gündüz bişey yok akşam oldumu bi halsizlik çöküyor üstüme sizdede varmı benimki adetim geçtikçe azıyor bi gelsede kurtulsam
canım senin işinde zormuş...eşin ne iş yapıyorki....ama arda böyle ayrılıkta iyi oluyor:jeyyar:
kızlar dun akşam annem otobuste cep telefonunu çalmışlar eve geldıgınde fark etmış en komıgıde ne bılıyormusunuz annem aramış hat açık çalan adam açmış telefonu ben çaldım karım kullanıyor telefonu demiş guleyımmı uzuleyımmı adamdakı yuzsuzluge bakdelikafaduldendelikafadulden
geçmiş olsun canım...yüzsüzlüyün böylesi:
kızgın:

hayırlı akşamlar canlara.s.

ben bu alooo yu ilk defa dinliyorumkaydirigubbakcemile3
fena değilmişkaydirigubbakcemile2
aloooo kimse yokmu

aloooooooooooooooooooooo
aloooooooooooooo
kimsecik yok topiktebenneyaptımki

X