Güzel Dostlukların Anavatanı , İkinci Yuvamız "Erkek İnfertilitesi"nin Geyik Topiği!!

Çalkala çalkala bi haller oldu bana
Jale de Jale niyetimi bozdu ama
Birazdan döncektim güzelim ben sana
Jalede kabahat durmadı bi rahatttttttttt

Alooo aşkımmmmmmm susmaaaaaaaaaa
Aloooooo bu aşkaaaaa kıymaaaaaaaa
Aloooooo aşkımmmmm tövbeeeeeeeee
Alooooooo son kez dinleeeeeeeeeeeeee. :dance: :sm_cool: hihoyyyt

Kıroyum emme para bendeeeeeeeee. :roflol: :roflol: :roflol:

Biri ben durdursunnnnnnnnnnnnnnnn delikafadulden delikafadulden delikafadulden

ohhhhhhhh yandan yandannnnnnn çalkala yavrum çalkala sositosositosositososito

alo askim susma
alo bu aska kiyma
......
jalenin oyunanuna geldim
iyi halt ettin.:roflol:

super yaaaaa
ama bak alinirim hee bunlar hep gurbetçi çocuklar, ne yapalim biz bu kadar turkçe ogrenebildiklülülülülülü

kizlar yapma dedi, bende sonuctan korktugum için yapamadim, cesaretimi toplarsam belki yarin

Yok yaa seviyorum benn. Laf ettirmem salimeee. Eşime gına geldi ama durmak yok devam. Benim bebişler pek sevdi. :teytey: :teytey: :teytey: delikafadulden Sen de senin bebişlere dinletttttttt. :teytey: :teytey:

Bence salıyı bekle canım. Ama çok istersen yarın sabah bir şansını denersin. Çıkmasa bile kesinlikle üzülme. a.s. Çünkü idrar testi çıkmayabilir.

kızlar ben yapacaklarımı karıştırdım ama alışıyorum yavaş yavaş kusura bakmayınnn:eek:delikafadulden

jalede jaleehihoyyyt
delüsünüz heee,bende merakimdan actim neyin nesi diye
esim diyo askim sen manyadin haa diyekaydirigubbakcemile3

benimkiler (ay demesi bile çok guzellll)benim gibi oynak olur zaten, hatta oglum olursa salim kizim olursada jale ismini bile dusunebilirimdelikafadulden

ayşeeeee bencede salıyı bekle idrara bakarsan çıkmayabilirsin üzülebirisin. bugün cumartesi tatil test yapma şunun surasında salıya ne kaldı c anım ( kemal sunal gibi oldu buda)

jalede jaleehihoyyyt

cucm gecmis olsun nasilsin????
6nisanda senin gunun , artik bi jale patlatiriz o gun:dance:

ahanda bende geldim noliyi noliyihihoyyyt
kizlar kudurun valla kudurabildiginiz icin
dur ben bi geyik yapiyim

kizlar gozleriniz yolda kaldi demi ben gelmeyince
aman dikkat araba ezmesinkafamçokkarıştı
heheh igrencccccccccccccccccc

ayşeeeee bencede salıyı bekle idrara bakarsan çıkmayabilirsin üzülebirisin. bugün cumartesi tatil test yapma şunun surasında salıya ne kaldı c anım ( kemal sunal gibi oldu buda)

galiba sonunda oyle olacak ve sali sallanir tezini nevoyla biz yikacaz:lepi:
kan tahlilinden sonra çok bekliyorum oyle bi saat içinde belli olsa ne guzel, ama 8'de kan veriyorum ve ogleden sonra 2gibi belli oluyo,

prego0vst.jpg

bungeen.jpg

Acaba bu ip ne işe yarıyor ki? Belki de bununla kaçabilirim buradan…
(işte kordonuyla oynayan yaramaz bir kız bebek

oh be buldum sızı nasılsınız canlarım nevrommmmmmmmm

ay bende cok seviyorum jaleyiiiiiiiiiiii
sallaaaaaaaaaaaa
calkalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hihoyyythihoyyyt
jalede kabahat durmadi bi rahat:teytey::asigim:

ya kızlarya bende adet olmam gerekıyordu olmadım hep gunumden 2gun once olurdum olmadım evde test yaptım negatıf agrımda yok

kızlar ben yapacaklarımı karıştırdım ama alışıyorum yavaş yavaş kusura bakmayınnn:eek:delikafadulden

Canım benim. Hayırdır bakimm neyi karıştırdın. :içelim: yerimseniben

jalede jaleehihoyyyt

:roflol: :roflol: Biraz ilginç karşılıyor eşlerrrr. sırnaşık şey

benimkiler (ay demesi bile çok guzellll)benim gibi oynak olur zaten, hatta oglum olursa salim kizim olursada jale ismini bile dusunebilirimdelikafadulden

İkisi birden olsunn inşallahhhhhhhhhh :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: delikafadulden

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Hakikaten Kemal Sunal gibi oldu. a.s.

cucm gecmis olsun nasilsin????
6nisanda senin gunun , artik bi jale patlatiriz o gun:dance:

Aminnnnnnnnnnn. Artık hamişş haberlerinde ben bir jale dinlerimm kesinn. :teytey: :teytey: :teytey:

annuuuum yerim ben seni

Eklentiler

• $20081230_2_1230588816_y608[1].jpg
    $20081230_2_1230588816_y608[1].jpg
    33,9 KB · Görüntüleme: 31
kop koppppppppp stresten muzık dınlıyorum son sesdelikafaduldensositososito

ahanda bende geldim noliyi noliyihihoyyyt
kizlar kudurun valla kudurabildiginiz icin
dur ben bi geyik yapiyim

kizlar gozleriniz yolda kaldi demi ben gelmeyince
aman dikkat araba ezmesinkafamçokkarıştı
heheh igrencccccccccccccccccc

ay bende cok seviyorum jaleyiiiiiiiiiiii
sallaaaaaaaaaaaa
calkalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hihoyyythihoyyyt
jalede kabahat durmadi bi rahat:teytey::asigim:

Hoşgeldinnn asicimmmmm. :1hug: Bir Alooooocuuu daha oleyyy beee. :içelim::teytey: :teytey: Güzelim benim az dinleyip kudurmakdık MSN'de başka şarkıları.. :sm_cool:

Mail
Adamın biri yeni ulaştığı otele kaydını yaptırır. Odasına girdiğinde masada bir bilgisayar görürür ve karısına e-mail atmaya karar verir. Fakat yazdığı mesajı farkında olmadan yanlış bir adrese gönderir…. Tam bu sırada farklı bir yerde kadın, kocasının cenaze töreninden evine yeni dönmüştür ve bilgisayarındaki maili görür, arkadaşlarından geldiğini düşündüğü maili okuyunca olduğu yere yığılıp kalır. Odaya giren annesi yerde yatan kızını ve ekrandaki mesajı görür.
Kime : Sevgili karıma
Konu : Yeni ulaştım.
Tarih : 16 Mayıs 2004
Benden haber aldığına şaşıracağından eminim. Burada bilgisayar var ve sevdiklerimize e-mail gönderebiliyoruz. Buraya yeni ulaştım ve kaydımı yaptırdım. Herşey yarın senin buraya geleceğini düşünülerek hazırlanmış.Seninle buluşmayı dört gözle bekliyorum. Umarım benim gibi sorunsuz bir yolculuk geçirirsin.
Not : Burası çok sıcak.:roflol::roflol:

kizlar bana yardimci olun acillll
neden benim eklentilerim hemen acilmiyoda ordan link veriyo bende hemen gorunsun istiyom bana nemirmirmirmir

X