[QUOTE=caneylom;5836643]bizde azosperm canım canlı ölü sıfır yani
topıkler bomboş vallahı yınedelikafaduldendelikafadulden
sağol canım iyiyima.s.fadık canım nasılsın
güle güle canıma.s.ben kactim optumm
topıkler bomboş vallahı yınedelikafaduldendelikafadulden
kimseler yok yaa. Herkesler nerelerdelerrrr
selam kızlar valla ben çıkmışım siz muhabbete başlamışsınızcanım sıkıldı kızıma da sözüm vardı aldım onu hamburger yemeye götürdüm sonra eve döndük binaya girdilm tam bizim katta kedi oturmuş etrafa bakıyor benim kediden nasıl korktuğumu bilemssiniz tabi kızımda aynı şekilde kendime benzetmişim ikimizde koşarak aşağıya indik eve çıkamıyoruz eşimi aradım gel kedi var biz yukarıya çıkamıyoruz diye çok kızdı dalmamı geçiyorsun dedi telefonu kapattı kızımla birlikte aşağıda tam yirmi dakika bekledikki kedi insin diye o an kendimden çok utandım ama elimde değil çok korkuyorum -tatlicadiarzu- allahtan kedi indide evime girebildim yoksa bütün gece sokakta beklerdim
Yemek yiyip geldimmmmmmmmmm. cokacimcoook hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
Aloooooo??? :içelim: :dance:
selam kızlar valla ben çıkmışım siz muhabbete başlamışsınızcanım sıkıldı kızıma da sözüm vardı aldım onu hamburger yemeye götürdüm sonra eve döndük binaya girdilm tam bizim katta kedi oturmuş etrafa bakıyor benim kediden nasıl korktuğumu bilemssiniz tabi kızımda aynı şekilde kendime benzetmişim ikimizde koşarak aşağıya indik eve çıkamıyoruz eşimi aradım gel kedi var biz yukarıya çıkamıyoruz diye çok kızdı dalmamı geçiyorsun dedi telefonu kapattı kızımla birlikte aşağıda tam yirmi dakika bekledikki kedi insin diye o an kendimden çok utandım ama elimde değil çok korkuyorum -tatlicadiarzu- allahtan kedi indide evime girebildim yoksa bütün gece sokakta beklerdim
afiyet bal şeker olsun canımŞeniz
ben daha yeni yiyorumcokacimcoook
eşim geç gelecek ben acıktımcokacimcoook
onu beklemedimcokacimcoook
hoşgeldinnn afiyet bal şeker olsun. Yarasın bebişlerimize sırnaşık şey
nevrom susmaaa..
canım yaa. neyse hava almışsınızdır birazz. O da aksi gibi sizin kapıyı mı bul:1rolleyes:
demek kedi fobin var:jeyyar: o zaman sen biizm topiğe nasıl geliyorsunkaydirigubbakcemile3bizim topikteki kedileri görmedinmi:jeyyar:kaydirigubbakcemile3
o zamn canım sen bu mart ayında çok dışarı çıkmakaydirigubbakcemile3
emiinim her köşe başında raslarsın kediciklerkaydirigubbakcemile3
afiyet bal şeker olsun canımŞeniz
ben daha yeni yiyorumcokacimcoook
eşim geç gelecek ben acıktımcokacimcoook
onu beklemedimcokacimcoook
Ahh kıyamam ben size. :teselli: Olabilir canım. Böyle fobiler çok normal. Neyseki dediğin gibi inmiş en azından. Yoksa daha dışarıda bekleyecektiniz. a.s.
ya kızlar hiç sormayın çok kötüydü benim değil kedi fobim hayvanlara karşı fobim var yani sevdiğim hayvanlara bile dokunamam çok korkarım ama tabi kedinin yeri ayrı çok korkarım fadiğim canım evet topiktede bir kedi muhabbetidir gidiyo ama benim başıma geleceğini düşünmemiştim hele fare görürsem her halde balkondan atlarım eski evimizde fare gördüm hem de ölüydü ağlıyarak eşimi aradım gel evde fare var uyuyo diye adamı iş yerinden getirttim gilip ölü olduğunu görünce yine kızdı :teselli: ama oda alışsın artık evet çok korkak bir karısı var -tatlicadiarzu-
anladım canım...bu tür fobisi olan çok insan var....canım maşalah senin eşin işten gelmiş biizmki gelmezdi gelse bile çok kızardı....ya kızlar hiç sormayın çok kötüydü benim değil kedi fobim hayvanlara karşı fobim var yani sevdiğim hayvanlara bile dokunamam çok korkarım ama tabi kedinin yeri ayrı çok korkarım fadiğim canım evet topiktede bir kedi muhabbetidir gidiyo ama benim başıma geleceğini düşünmemiştim hele fare görürsem her halde balkondan atlarım eski evimizde fare gördüm hem de ölüydü ağlıyarak eşimi aradım gel evde fare var uyuyo diye adamı iş yerinden getirttim gilip ölü olduğunu görünce yine kızdı :teselli: ama oda alışsın artık evet çok korkak bir karısı var -tatlicadiarzu-
Kızdırmasın beni kocişinnn.klava: klava: Olabiler , korkabilirsin. Sen uyuyormu ölümü ne bileceksin ki.. :dilcikar: naniknanik
anladım canım...bu tür fobisi olan çok insan var....canım maşalah senin eşin işten gelmiş biizmki gelmezdi gelse bile çok kızardı....
ama benim öğle hobim olsa onu çağırmazdım...çünkü sonra benimle dalga geçer:dilcikar:
hiç kimseyi bulamasam ben komşulardan yardım isterdim....
benimde karanlık fobim var....gece bile olsa y gece lambası yanacak yada pencereden ışık vurması lazım...etrafımı göremediğim zamna çok korkarım...
bir keresinde uyandığımda odanın çok karanlık olduğunu farkettim ama kalkıp ışığı bile yakamadım....