Güzel Dostlukların Anavatanı , İkinci Yuvamız "Erkek İnfertilitesi"nin Geyik Topiği!!

ah kızlar ah ah ben ne yaptım bilseniz benim aptal kafam ahhhhhh..erken yaşta bunuyormuyum acabaa
yarın kayınvaldemin günü var ona şam tatlısı yapayım götürürüm yarın dedim çırptım pişirdim şerbetini hazırladım döktüm öyle güzel olduki anlatamam fakat tadınca şok geçirdim resmen hiç hayatımda yapmadığım hatayı yapmışım anladımki..içine irmik yerine aynı poşeti olan ince bulgur koymuşum çekmeceyi açıpta irmiği karşımda duruyor görünce dünyalar başıma yıkıldı resmen ya..otur ağla oldum ben yeniden yaptım şuanda pişiyor fırında fakat hala aptal gibiyim nasıl karıştırıp bulgur yerine irmiği ortadan kaldırmışım hala aklım ermiyor aceleden olsa gerek eve geç geldik çabucak yapıp yatalım diyemi acele ettim bilmiyorum oldu işte bir tepsi tatlıda çöpe gidicek galiba ona acıyorum ilk defa böyle bişey bir hata yaptım 15 yıldır yani ne diyim kendime ne diyim ya b,ide bulgurlu tatlıyı tadınca minik taşlar geliyo kum gibi gıcır gıcır çok kötü ya ya tadmadan götürseydim koysaydım misafirlerin önüne aman ALLAHIM napardım ya of yaa of yaa..burda aldım soluğu gidip şerbeti koyim de kaynasın görüşürüz kızlar

allah yardimcin olsun canim baska bir sey diyemiycem sana isin zor:Saruboceq:
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
tatlım ALLAH YARDIMCIN OLSUN NE DİYELİM BUDA HAYATIN GERÇEKLERİNDEN BİRİ SABIR VERSİN RABİM İNŞŞŞŞŞŞŞ :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
amin canım saol.
mafoldumben mafoldumben işte yaranmıyor karıya..canım işallah rabbim nasip eder hayırlısından.bekliyoruz duayla..rabbim o güzel gönlüne göre versin..

offf offff iyikide bakmışsın gerçekten.olacak olursa varya oluyor bi şekilde.neyse üzülme olan olmuş artık.:teselli: :teselli:

aklımız o kadar yoğunki oluyor bazan ama iyiki önce tatmışsın konuklara öle ikram etsen kötü olurdu cadıarzu cadıarzu cadıarzu

YABANGÜLÜM sende yanlışlıkla bi zehirli datlu yapsanda yedirsen su kaynanana
kaydirigubbakcemile5

zemuszemus zemuszemus opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5mafoldumben kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile Şeniz Şeniz lülülülülülü lülülülülülü :lepi: :lepi: :lepi:

YABANGÜLÜM sende yanlışlıkla bi zehirli datlu yapsanda yedirsen su kaynanana
kaydirigubbakcemile5

GÜNAYDIN NURUM KIZ TATLINI ZEHİRLİSİMİ OLURMUŞ ADI ÜSTÜNDE TATLI delikafadulden delikafadulden delikafadulden :roflol: :roflol: :roflol: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

GÜNAYDIN NURUM KIZ TATLINI ZEHİRLİSİMİ OLURMUŞ ADI ÜSTÜNDE TATLI delikafadulden delikafadulden delikafadulden :roflol: :roflol: :roflol: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
günaydın
yaf içine bi zehir katsa dısı yabangülümü içi kaynanayı yaksa fena mı olur

ALMAMI TATLIM AMA BİR ADET CEDI KAYNANATÖRDE BENDE VAR senağlama senağlama :içelim::içelim::içelim:
amaaan toplu caresine baksak bunların
mesela kaynanatör sorunu yasayanlar bir araya gelsin
çözümler aransın
sonra herkes aynı gün aynı saatte uygulama yapsındelikafaduldendelikafadulden
ayyyy toplu temizlik:lepi:
ne güzel olur opuyorumnanaktan

BEN BENİMKİNİ KENDİ HALİNE BURAKTIM BİRDE ALLAHA HAVALE ETTİM RABİM SEN HERŞEYİ EN İYİSİNİ BİLİRSİN DEDİM :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:O BİLİR NE YAPACAĞINI

AMA BİLİYORMUSUN GÖZÜMÜN NURU BENİNKİ BENİ ÖLDÜRÜR delikafadulden delikafadulden delikafadulden

BEN BENİMKİNİ KENDİ HALİNE BURAKTIM BİRDE ALLAHA HAVALE ETTİM RABİM SEN HERŞEYİ EB İYİSİNİ BİLİRSİN DEDİM :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:O BİLİR NE YAPACAĞINI
canım haklısın yok yapacak birşey
etrafımızda işyerimizde falan az insanlara tahammül etmiyoruz
benim var mesela ya sabır demeden katlanamadıgım biri
sen en güzelini yapmıssın
yuva dediğin öyle bi cırpıda bozulmuyor
kavga zaten işe yaramaz
Allah fenalık eden planlayan herkesin layıgını versin inş:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…