Güzel Dostlukların Anavatanı , İkinci Yuvamız "Erkek İnfertilitesi"nin Geyik Topiği!!

kızlar özeldeki doktorum beklesin 1 hafta daha demiş..
sinir oldum mafoldumben
bende önceki gittiğim hastaneye gittim..
orda da öğleden sonra test yapılmıyormuş..
makinaları çalışmıyormuş nedense..
artık yarın sabaha kaldı..
öğleye kadar gelirim sanırım..
11 den önce çıkmıyordu sonuçlar..

hadi hayırlısı inşş gzel haberlerle dönersin

yetercim çok teşekkür ederim canımcım..

pinkim sen sanırım sayfaya sık kullanılanlardan giriyorsun..
kullanıcı adını giripte sık kullanılanlara eklediysen girdiğinde kullanıcı adını girmeni istemez..
giriş yapmadan yorum yazamazsın zaten..
çıkışta dediğim gibi sayfanın üstünde sağda canım..

günaydın canlarım nasılsınız kaydirigubbakcemile3 tülinim hakkında hayırlısı olsun inşallah cnm güzel haberlerini bekliyoruz :Saruboceq:

günaydınlar topigin şekerleri tülünim hakınıda hayırlısı inşş güzel haberlerle döneceksin inşşşşş :Saruboceq::Saruboceq:

yoo ben sıkkullanılanlardan girmiyorum gogoleden giriyorum otomatik girişim oluyo girince çıkış yapmadanda çıkıyorum kapatıp yanlışmı yapıyorum acaba bi sakıncası varmıdırki:uhm:

günaydın canlarım nasılsınız kaydirigubbakcemile3 tülinim hakkında hayırlısı olsun inşallah cnm güzel haberlerini bekliyoruz :Saruboceq:

günaydınlar topigin şekerleri tülünim hakınıda hayırlısı inşş güzel haberlerle döneceksin inşşşşş :Saruboceq::Saruboceq:

selamlar gyiklerim bu arada nasılsınız bakem..
tülişim güzel haberlerini bekliyos cınım

çok sağolun kızlar..
sabahı ettim bu gece..
bakalım sonucu ne olucak..
2 de belli olucak..
kafam sersem gibi biraz uzanıcam..
ayrıca pembe akıntı da geldi biraz kan gibi..
adettir belki de..
kesin sonucu size söylemem 3 ü bulur.. opuyorumnanaktan

cnm benimde gelmişti o pembe akıntı dur bakalım bi sonucu görelim yinede hayırlısı tabi ayy saat 3olmaz şimdi fisfisfis

ALLAHIM sevindir bi yarabbim inş hayırlısıyla inş:Saruboceq::Saruboceq:

cnm benimde gelmişti o pembe akıntı dur bakalım bi sonucu görelim yinede hayırlısı tabi ayy saat 3olmaz şimdi fisfisfis

ALLAHIM sevindir bi yarabbim inş hayırlısıyla inş:Saruboceq::Saruboceq:

çok sağolun şekerler..
güzel haber vermeyi istedim ama şimdi olmadı kısmet..
bir gün hepimiz söyleriz herhalde.. opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…