Güzel Dostlukların Anavatanı , İkinci Yuvamız "Erkek İnfertilitesi"nin Geyik Topiği!!

canım benim sağolasın..
bende inş diyorum.. inş bu ay olmuştur..
hafta sonu okuldan arkadaşımızın düğünü var..
ve düğüne gelicek olan diğer okul arkadaşlarımız da bizden sonra evlendi..
hepsininde çocukları var senağlama
bende en azından hamileyim demeyi çok istiyorum..
düğüne gitmeyi bir yandan çok istiyorum bir yandan da hiç istemiyorum..

canım ya..o psikolojiyi çok iyi bilirim..benim arkadaşlarım da öyle,benle bir evlenenlerden 2 çocuğu olanlar bile var..kocası ceketini atsa,hamile kalıyor yawww:roflol:
inşallah hamilesindir de sevine sevine,şöyle göğsünü gere gere gidersin düğüne..:sm_cool:

aaa.. nasıl ya??o kadar büyüt büyüt..bir de içi boş mu çıkıyor??ay benim de çoktu..:bbo:

MALESEF İLKİNE ÖLE BİR DURUMLA KARŞILAŞTIK İNŞŞ BİR DAHA ÖLE BİR ŞEY OLMAZ YAŞADIĞIM ŞOKU HALA UNUTMADIMkafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı :bbo: :bbo: :bbo: :bbo: :1no2: :1no2: :1no2::uhm: :uhm: :uhm:

evet canımE2 ileöstrojen aynı şey..benimki çok yükselmedi..cumartesi sabah 931 di,pazar sabahı 1354 tü..doktor iyi,çok yüksek değil demişti..zaten bugün çatlatacam yumoşlarımı...delikafaduldendelikafadulden

oda yeterli zaten cok guzel canim hadi hayirlisi allah yardimcin olsunzemuszemus

karnım şiş zatiii...yumoşlardan mıdır acep??-tatlicadiarzu-

evet canim ondandir benimde
opuyorumnanaktan
MALESEF İLKİNE ÖLE BİR DURUMLA KARŞILAŞTIK İNŞŞ BİR DAHA ÖLE BİR ŞEY OLMAZ YAŞADIĞIM ŞOKU HALA UNUTMADIMkafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı :bbo: :bbo: :bbo: :bbo: :1no2: :1no2: :1no2::uhm: :uhm: :uhm:

ins canim bir daha olmazopuyorumnanaktan

kızlar nasılsınız.ben kaynanatörle uğraşıyorum.kadın beni çekemiyor.yine huzurumuzu bozdu karı.bu kadın beni erkenden götürür valla.bir gün huzurlu gün geçiremiyoruz..tüliny işallah hamilesindir kıssssss..

kızlar nasılsınız.ben kaynanatörle uğraşıyorum.kadın beni çekemiyor.yine huzurumuzu bozdu karı.bu kadın beni erkenden götürür valla.bir gün huzurlu gün geçiremiyoruz..tüliny işallah hamilesindir kıssssss..

allah yardimcin olsun canim baska bir sey diyemiycem sana isin zor:Saruboceq:

tatlım ALLAH YARDIMCIN OLSUN NE DİYELİM BUDA HAYATIN GERÇEKLERİNDEN BİRİ SABIR VERSİN RABİM İNŞŞŞŞŞŞŞ :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kiz yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kocan yokmu yavrum senin ne zaman gelsem burdasin bi ara bende boyledydil
uyandigim anda acar yatasiya kapatmazdimmafoldumben
ne guzel iyiki varsin artik geldigimde SIkILMIYORUM
NERDE ESKI GUNLER insani bagimli yapiyor burasi
opuyorumnanaktan

bugün geçiyor gibi gelen yok ..
inş bunun sonu güzel haberdir..
sağol canım.. opuyorumnanaktan

ne cadalozmuş ayyy hasta hasta ona bakıyosun hala laf ediyor..
töbe töbe kötü laflar çıkacak ağzımdan heee..
sağol yabangülüm kısmette varsa olmuştur bakalım ne zaman belli olucak kesin sonuç.. opuyorumnanaktan

X