Güzel Dostlukların Anavatanı , İkinci Yuvamız "Erkek İnfertilitesi"nin Geyik Topiği!!

aaa.. nasıl ya??o kadar büyüt büyüt..bir de içi boş mu çıkıyor??ay benim de çoktu..:bbo:

MALESEF İLKİNE ÖLE BİR DURUMLA KARŞILAŞTIK İNŞŞ BİR DAHA ÖLE BİR ŞEY OLMAZ YAŞADIĞIM ŞOKU HALA UNUTMADIMkafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı :bbo: :bbo: :bbo: :bbo: :1no2: :1no2: :1no2::uhm: :uhm: :uhm:

ıyı akŞamlar kızlar sız gelmeyeceksınız ben gıttım

oda yeterli zaten cok guzel canim hadi hayirlisi allah yardimcin olsunzemuszemus

karnım şiş zatiii...yumoşlardan mıdır acep??-tatlicadiarzu-

evet canim ondandir benimde
opuyorumnanaktan

ins canim bir daha olmazopuyorumnanaktan

kızlar nasılsınız.ben kaynanatörle uğraşıyorum.kadın beni çekemiyor.yine huzurumuzu bozdu karı.bu kadın beni erkenden götürür valla.bir gün huzurlu gün geçiremiyoruz..tüliny işallah hamilesindir kıssssss..

allah yardimcin olsun canim baska bir sey diyemiycem sana isin zor:Saruboceq:

yok canım niye beğenmeyim şaka yaptım:))
çok güzel olmuşsun:))kaydirigubbakcemile5

biliyorum kız caneylom zemuszemus zemuszemuszemuszemus opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5

tatlım ALLAH YARDIMCIN OLSUN NE DİYELİM BUDA HAYATIN GERÇEKLERİNDEN BİRİ SABIR VERSİN RABİM İNŞŞŞŞŞŞŞ :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kiz yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kocan yokmu yavrum senin ne zaman gelsem burdasin bi ara bende boyledydil
uyandigim anda acar yatasiya kapatmazdimmafoldumben
ne guzel iyiki varsin artik geldigimde SIkILMIYORUM
NERDE ESKI GUNLER insani bagimli yapiyor burasi
opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…