evet ya benim ilk denemede 22 yumurtam vardı ve dr hepsi boş dedi aşırı hormon yüklemekten dolayı az olsun ama kaliteli olsun
canım benim sağolasın..
bende inş diyorum.. inş bu ay olmuştur..
hafta sonu okuldan arkadaşımızın düğünü var..
ve düğüne gelicek olan diğer okul arkadaşlarımız da bizden sonra evlendi..
hepsininde çocukları var senağlama
bende en azından hamileyim demeyi çok istiyorum..
düğüne gitmeyi bir yandan çok istiyorum bir yandan da hiç istemiyorum..
canım ya..o psikolojiyi çok iyi bilirim..benim arkadaşlarım da öyle,benle bir evlenenlerden 2 çocuğu olanlar bile var..kocası ceketini atsa,hamile kalıyor yawww:roflol:
inşallah hamilesindir de sevine sevine,şöyle göğsünü gere gere gidersin düğüne..:sm_cool:
aaa.. nasıl ya??o kadar büyüt büyüt..bir de içi boş mu çıkıyor??ay benim de çoktu..:bbo:
evet canımE2 ileöstrojen aynı şey..benimki çok yükselmedi..cumartesi sabah 931 di,pazar sabahı 1354 tü..doktor iyi,çok yüksek değil demişti..zaten bugün çatlatacam yumoşlarımı...delikafaduldendelikafadulden
karnım şiş zatiii...yumoşlardan mıdır acep??-tatlicadiarzu-
MALESEF İLKİNE ÖLE BİR DURUMLA KARŞILAŞTIK İNŞŞ BİR DAHA ÖLE BİR ŞEY OLMAZ YAŞADIĞIM ŞOKU HALA UNUTMADIMkafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı :bbo: :bbo: :bbo: :bbo: :1no2: :1no2: :1no2::uhm: :uhm: :uhm:
oda yeterli zaten cok guzel canim hadi hayirlisi allah yardimcin olsunzemuszemus
evet canim ondandir benimde
opuyorumnanaktan
sağol tatlım:1hug:..Allahım dualarımızı kabul eder inşallah..
BEĞENMEDİNMİ :kedi: :kedi: kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı :kedi: :1no2: :1no2: :1no2:
kızlar nasılsınız.ben kaynanatörle uğraşıyorum.kadın beni çekemiyor.yine huzurumuzu bozdu karı.bu kadın beni erkenden götürür valla.bir gün huzurlu gün geçiremiyoruz..tüliny işallah hamilesindir kıssssss..
yok canım niye beğenmeyim şaka yaptım:))
çok güzel olmuşsun:))kaydirigubbakcemile5
kızlar nasılsınız.ben kaynanatörle uğraşıyorum.kadın beni çekemiyor.yine huzurumuzu bozdu karı.bu kadın beni erkenden götürür valla.bir gün huzurlu gün geçiremiyoruz..tüliny işallah hamilesindir kıssssss..
bugün geçiyor gibi gelen yok ..
inş bunun sonu güzel haberdir..
sağol canım.. opuyorumnanaktan
ne cadalozmuş ayyy hasta hasta ona bakıyosun hala laf ediyor..
töbe töbe kötü laflar çıkacak ağzımdan heee..
sağol yabangülüm kısmette varsa olmuştur bakalım ne zaman belli olucak kesin sonuç.. opuyorumnanaktan
busefer kactim ben hazirlanip evden cikmam gerek arkadas bekliyor
kendinize iyi bakin canlarrrrrr