Güzel Dostlukların Anavatanı , İkinci Yuvamız "Erkek İnfertilitesi"nin Geyik Topiği!!

canım haklısın yok yapacak birşey
etrafımızda işyerimizde falan az insanlara tahammül etmiyoruz
benim var mesela ya sabır demeden katlanamadıgım biri
sen en güzelini yapmıssın
yuva dediğin öyle bi cırpıda bozulmuyor
kavga zaten işe yaramaz
Allah fenalık eden planlayan herkesin layıgını versin inş:Saruboceq:

EVET ONLARDA BİZİM HAYATIMIZIN GERÇEKLERİ NE YAPIM ALLHA İSLAH ATSİN :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

günaydın
ayyy tülincim gelde bi haber et datlum
cok meraktayım

nurcum evdeyim daha..
öğleden sonra gidicem gibi..
doktor ameliyattaymış..
bekliyorum..

ah kızlar ah ah ben ne yaptım bilseniz benim aptal kafam ahhhhhh..erken yaşta bunuyormuyum acabaa
yarın kayınvaldemin günü var ona şam tatlısı yapayım götürürüm yarın dedim çırptım pişirdim şerbetini hazırladım döktüm öyle güzel olduki anlatamam fakat tadınca şok geçirdim resmen hiç hayatımda yapmadığım hatayı yapmışım anladımki..içine irmik yerine aynı poşeti olan ince bulgur koymuşum çekmeceyi açıpta irmiği karşımda duruyor görünce dünyalar başıma yıkıldı resmen ya..otur ağla oldum ben yeniden yaptım şuanda pişiyor fırında fakat hala aptal gibiyim nasıl karıştırıp bulgur yerine irmiği ortadan kaldırmışım hala aklım ermiyor aceleden olsa gerek eve geç geldik çabucak yapıp yatalım diyemi acele ettim bilmiyorum oldu işte bir tepsi tatlıda çöpe gidicek galiba ona acıyorum ilk defa böyle bişey bir hata yaptım 15 yıldır yani ne diyim kendime ne diyim ya b,ide bulgurlu tatlıyı tadınca minik taşlar geliyo kum gibi gıcır gıcır çok kötü ya ya tadmadan götürseydim koysaydım misafirlerin önüne aman ALLAHIM napardım ya of yaa of yaa..burda aldım soluğu gidip şerbeti koyim de kaynasın görüşürüz kızlar

pinkim sağlık olsun kız boşver..
olan una şekere olsun..
dalgınlığına gelmiştir..
yetiştirmişsin ya boşver.. opuyorumnanaktan

nurcum evdeyim daha..
öğleden sonra gidicem gibi..
doktor ameliyattaymış..
bekliyorum..

pinkim sağlık olsun kız boşver..
olan una şekere olsun..
dalgınlığına gelmiştir..
yetiştirmişsin ya boşver.. opuyorumnanaktan

haklısın canım çok dalmışım demekki.
senden güzel haberler alıcaz inş öpüyorum çok akşam alırım ben artık kaynanamın gününe gidicemde ben hayırlı ve güzel haberler gelicek inş tatlişmŞeniz

tamam canım git sen..
bende kesin bir durum yok zaten..
inş doktor benimle inatlaşmazda gel der.. kaydirigubbakcemile3

asim bakıyomda hayla burdasın gidemiyon dimi:))))))))

canim ya ben ciktimki o saatten sonra
dun tulinde nurda soyledi ayni seyi ve benim kafam karismya basladi
acaba birisi benim yerime giriyormu gercekten suphlenedim ben ya

nereye gidiyosun kız gecenin 10 nunda :eek:lmaz: :sinifsinif:kaydirigubbakcemile3

canim burda saat 9 oluyor ve burda gece gece oluyor ama bizde bugunluk gec ciktik bi arkadas cagirdi illede gelin diye

ah kızlar ah ah ben ne yaptım bilseniz benim aptal kafam ahhhhhh..erken yaşta bunuyormuyum acabaa
yarın kayınvaldemin günü var ona şam tatlısı yapayım götürürüm yarın dedim çırptım pişirdim şerbetini hazırladım döktüm öyle güzel olduki anlatamam fakat tadınca şok geçirdim resmen hiç hayatımda yapmadığım hatayı yapmışım anladımki..içine irmik yerine aynı poşeti olan ince bulgur koymuşum çekmeceyi açıpta irmiği karşımda duruyor görünce dünyalar başıma yıkıldı resmen ya..otur ağla oldum ben yeniden yaptım şuanda pişiyor fırında fakat hala aptal gibiyim nasıl karıştırıp bulgur yerine irmiği ortadan kaldırmışım hala aklım ermiyor aceleden olsa gerek eve geç geldik çabucak yapıp yatalım diyemi acele ettim bilmiyorum oldu işte bir tepsi tatlıda çöpe gidicek galiba ona acıyorum ilk defa böyle bişey bir hata yaptım 15 yıldır yani ne diyim kendime ne diyim ya b,ide bulgurlu tatlıyı tadınca minik taşlar geliyo kum gibi gıcır gıcır çok kötü ya ya tadmadan götürseydim koysaydım misafirlerin önüne aman ALLAHIM napardım ya of yaa of yaa..burda aldım soluğu gidip şerbeti koyim de kaynasın görüşürüz kızlar

heheheh bazen oluyor iste boyle bende acele ettimmi hep ters olur

YABANGÜLÜM sende yanlışlıkla bi zehirli datlu yapsanda yedirsen su kaynanana
kaydirigubbakcemile5

delirdin nan sen iyice

tülincim balkafanın kısır partisine resmini koydum tatlının gel bak

bende bakimmmmzemuszemus

yok asim ben cevabı yazarken aşağıda görünüyodun cevap yukarıya çıktı bi baktım sararmışsın merak etme en azından o gün kimse girmemiştir senin yerine .......şifre değiştir canım korkuyosan.....çıkarken tam çıkış yap...........

haahhahaaaa..alemsin valla..:roflol::roflol:

yok asim ben cevabı yazarken aşağıda görünüyodun cevap yukarıya çıktı bi baktım sararmışsın merak etme en azından o gün kimse girmemiştir senin yerine .......şifre değiştir canım korkuyosan.....çıkarken tam çıkış yap...........

ok canim degistirdim
CADIARZU

Son düzenleyen: Moderatör:
X