senin yumoşlar ve rahim kalınlığın nasıldı canım??
millettt nerdesinizzzz??????sengözlerimebaksanab
bizim topigin kizlari saklambac oynamayi seviyorlarda canim
ya ben seni hatirliyorum sen yeni girmedin demi
ama cok muhabbet etmedik demi
selam kızlar asiim canım hayırlısıyla güzel gelişip toplanıcaklar yavaş büyüsünler ama tam olsunlar inşş
yetercim kızarmışsın kartın hayırlı olsun tatlım
yok yeni değilim..geçen seneden beri varım aslında..o zamnlar nevroyla konuşuyorduk..sonra baktım bir ara kk ya girdikçe bebek konusunu daha çok kafaya takmaya başladım..ben de bir süre uzak durmaya karar verdim..sonra bi döndüm..anaaaaa...nevro hamileee..:sm_cool:uzak kaldığım zaman içinde doğal yoldan denedik ama olmadı..daha yeni tüp bebeğe başvurduk..
benim rahim yarım..yani sizinkiilerin yarısı kadar..bir tür rahim anomalisi yani..eğer olursa riskli bir hamilelik geçiricekmişim..
ohhh ohhh maşallahhh...doktor bana geçende 27 yumurtan var demişti..ama o kadar çokolması da iyi değilmiş..hormonlar çok yükseliyormuş sonra..östrojen falan işte..neyse baktılar 1000 lerde falandı östrojen..bugün kestik zaten ilacı..20,19 ve 18ler toplancakmış..öyle dedi doktor..opuyorumnanaktanpardon canim cvp gec oldu
nasil yarim rahim
hayir ben bugun olmuyorum carsamba olurum galiba catlatmayi
5 tane 15.5 var 10 kadarda 12 13 mm var canim
rahim duvari kac bilmiyorum
selam canim evet canim tskler amin
anladim canim hadi hayirlisi rabbim insallah nasip edecek ilk denemenmi
az buyumus yani olsun drlar onunda caresine bakar sen hic stres yapma rabbim istedikten sonra hersey olur
dularim seninle:Saruboceq:
ohhh ohhh maşallahhh...doktor bana geçende 27 yumurtan var demişti..ama o kadar çokolması da iyi değilmiş..hormonlar çok yükseliyormuş sonra..östrojen falan işte..neyse baktılar 1000 lerde falandı östrojen..bugün kestik zaten ilacı..20,19 ve 18ler toplancakmış..öyle dedi doktor..opuyorumnanaktan
yok güzlim az büyüme değil benimki,doğuştan böyle..2 yumurtalığım var ama 2 yumurtalıktan biri tüpünü oluşturmuş,diğeri oluşturamamış..yani tek tüpün oluşturduğu bir rahim var.o yüzden yarım..ama doktorum histeroskopi yaptı..diğer yarım rahimlilere göre daha geniş bir rahmin var dedi..onun için rahatladım biraz...yoksa öyle bir kafaya takmıştım ki..:bbo:
evet canımE2 ileöstrojen aynı şey..benimki çok yükselmedi..cumartesi sabah 931 di,pazar sabahı 1354 tü..doktor iyi,çok yüksek değil demişti..zaten bugün çatlatacam yumoşlarımı...delikafaduldendelikafaduldenbak buna sevindim canim alaha sukur bebisni tasisin guzelce insallah annesi ya benim ostrojene bakmiyorlar sadece Eé ye bakiliyor acaba ayni sey olabilirmi canim bahsettigimiz
hoşgeldin canım..ama kimse kalmadı ki zaten burda..kimi basacan??sırnaşık şeykızlar ben burayı daha yeni keşfettim valla... demek burdasınız öylemi.. yakaladım sizi.. baskın basanındır...
kızlar ben burayı daha yeni keşfettim valla... demek burdasınız öylemi.. yakaladım sizi.. baskın basanındır...
selam kızlar asiim canım hayırlısıyla güzel gelişip toplanıcaklar yavaş büyüsünler ama tam olsunlar inşş
yetercim kızarmışsın kartın hayırlı olsun tatlım
ohhh ohhh maşallahhh...doktor bana geçende 27 yumurtan var demişti..ama o kadar çokolması da iyi değilmiş..hormonlar çok yükseliyormuş sonra..östrojen falan işte..neyse baktılar 1000 lerde falandı östrojen..bugün kestik zaten ilacı..20,19 ve 18ler toplancakmış..öyle dedi doktor..opuyorumnanaktan
allahim insallah tulin hamiledir :Saruboceq:
kızlar ben burayı daha yeni keşfettim valla... demek burdasınız öylemi.. yakaladım sizi.. baskın basanındır...