- 16 Şubat 2011
- 7.724
- 35
- Konu Sahibi HayatSultan
selamı hellooooo bacı
Ay evet ikramlar çaylar sohbet
tatile gitcenmi kuzu
çok yeme kilo alma emiiii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selamı hellooooo bacı
Ay evet ikramlar çaylar sohbet
selamı hellooooo bacı
ay evet ikramlar çaylar sohbet
tatile gitcenmi kuzu
çok yeme kilo alma emiiii
gargamel kaçırmasın seni emiiiiii
ne zamandır seni bekliyorum nerelerdesin kuşum yaa
gitcez canım haftaya cuma inşallah
Ayyy kilo dedinde göbeem aklıma geldi çok çıktı ya işyerinde hareketsizim yiyip içip oturuyom göbek çok çıktı ya
bide kaç akşamdır gece 11 de falan yiyip üstüne yatıyorum:18:
Bide hamile kalırsam bu göbeğin üstüne vay halimeee:18:
koca göbekli paris diye eleniriz seninle,,,
aynen bende göbekten baişka bişeyim yokkk görenler hep şişmanlamışın diyo bari kilo almışın deseler
nerde bekliyon annem görmedim yaaa
kız ta eskiden yayınlanan bi dizi vardı kuzenlerim diye kaç gündür ona sardım onu izliyomm
nerde bekliyon annem görmedim yaaa
kız ta eskiden yayınlanan bi dizi vardı kuzenlerim diye kaç gündür ona sardım onu izliyomm
hihihi bu gidişle öyle olacak koca göbekli diye dalga geçecekler
valla kız şişman kelimesi daha ağır geliyo hee
annem yaaa topikte bekliyorum seni birşey sorcam kuşum
mutfağımı krem gri seçmiştim ama krem koyu geldi gözüme gri kısmını yani kapaklarını başka renk seçsem diyorum yada gri krem olurmu yardım edin bana yaa diğer topikte sipidim mor dedi oda aklıma yattı yardım edin bana yaa
canım benim firma çalıştığım yer amayavrum sen nerde çalışıyosn dizi falan ne iş ,,,
kremle gri açık renklerya gözümde canlandırdım pek hoş gelmedi gözüme bi kahverengi tonu var bak resmini ekliyom canım bu kremle hoş durabilir benim tv ünitem bu renk beyazla birlikte çok hoş duruyo..sipidinin dediği renkte hoş olur kremle mor yakışan renkler..bide benden sana tavsiye bacım balon kapak yaptır duydunmu bilmiyorum ama süperr ne kir tutuyo ne iz benim yatak odamda salonumda hep balon kapakannem yaaa topikte bekliyorum seni birşey sorcam kuşum
mutfağımı krem gri seçmiştim ama krem koyu geldi gözüme gri kısmını yani kapaklarını başka renk seçsem diyorum yada gri krem olurmu yardım edin bana yaa diğer topikte sipidim mor dedi oda aklıma yattı yardım edin bana yaa
ama o göbeğin içinde beibş olsunnn
canım benim firma çalıştığım yer ama
merkezimiz istanbulda bende ankara şubesindeyim
çoğu zaman tek oluyorum burda o yüzden rahatım nazar değmesin
kremle gri açık renklerya gözümde canlandırdım pek hoş gelmedi gözüme bi kahverengi tonu var bak resmini ekliyom canım bu kremle hoş durabilir benim tv ünitem bu renk beyazla birlikte çok hoş duruyo..sipidinin dediği renkte hoş olur kremle mor yakışan renkler..bide benden sana tavsiye bacım balon kapak yaptır duydunmu bilmiyorum ama süperr ne kir tutuyo ne iz benim yatak odamda salonumda hep balon kapak
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy inşallah hayatımmmm inşallahhh:97:
hımm evet balon kapak pavf mı pav mı bişey diyorlar ona kapak modelleri öylede gri açık krem beğenmiştim beyaz gibi gri metalik numunelerde hoş duruyordu iskeleti koyu krem geldi gözümde canlandıramadım caydım sanki
kahve tonlarını pek sevmem kuşum
eskiden beyaz istiyordum bembeyaz ne oldu bitti nasıl karar verdim griye bilmiyorum bembayaz olacak derken ne yaptım
bordoyla kremde olabilir
kırmızıda olabilirrr
cıvıl cıvıl renkler olsun mandilinim yaaa bende yaptırırsam ilerde cıvıl renkler seçecem:97:
Eki Görüntüle 221344 bu nasıl ??
beyazda güzel olur ama biraz donukmu olur diyicem ama yooo niye olsun perdesiyle halısıyla sen onu renklendirirsin
şimdi gri olmazsa ne var aklında
bu akşam gitce tekrar renklerine bakmaya mobilyacı amcamın oğlu bütün nazımı çekiyor Allahtan
benim düşüncem tek renk ve kullandığım dekorlar eşyalar her ne renk olursa olsun uyum sağlasın sırıtmasın derdim o aslında
ayyy hayat birde panel kapısı var bunun vurulmuştum mutfak kapısı o kapı mutfak da kocaman olcak ve bu modelde ufff
ohh iyi ne güzel rahar rahat incelersin yabancı değilse
tek renk seçersen eşyaları dekorları istediğin gibi ayarlayabilirsin güzelde olurr