Güzel Bir Sohbete Ne Dersiniz ?

evet cnm ama ben kullanmayı unuttum bile =D ama güzel bişey insan kendisini çok güzel dinç falan hissediyor yani bende bi aa bakın ne güzlede sürüyorum ahavalrı oluşmuştuama unuttum tabiki zaten 8 saatte pek öğrenemiyorsun hani arabayı götürüyorsun ama rahat olamıyorsun

günaydın kızlar hayırlı ramazanalar allah dualarınız ve orucunuzu kabul etsin

hayat nerelerdesin kızzzzzzzzzzz

günaydın kızlar bende geldim...bugün niyetliyim bakalım ilk gün nasıl geçicek allah niyet edenlerin orucunu kabul eder inşallah..

nasılsınız bakalım hava bugün kızdırıyor yine cnmda sıkılıyor biraz oya yapıyorum kızlar bişey sorucam size şimdi kota bakıcam ben hatta baktım ama aklım karıştı adsl kota biliglende yarımcı olursanız sevinitim ..ben esas almam gereken toplam upland mı yoksa toplam dowland mı? ve bunların altında parantaz içinde olanlar var onlarmı yoksa parantez içinde omayanmı daha bugün ayın yeni biri bi bakayım dedi geçen ay 4888 parantezli 5248 gibi de parantessiz topam dowlnad bu bu ay daha yeni başlamasına rağmen parantessiz 2,027 mb gibi parantezlide 1,934 mb daha hiçbiyere girmedim çok geldi gözüme kb oması gerekmiyormu

cnm internet kotasında 4 gb geçmemye çlışıyorumda onunla ilgili neyse boşver umursamıyorum bende halim yok halim olunca araştırırım ben =D

kuzu kayınvalidemle konuştuk bayramın 3, günü tanışmak için gelmek istiyoruz müsaitmisiniz dedi bende müsaitiz dedim =D

ee hani nişanları vardı,,,,

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…