- 14 Mart 2011
- 1.492
- 2
-
- Konu Sahibi HayatSultan
- #1.301
kızlar akşamları teraviye gidiyomusunuz??????
ben gtmıorm.....
ben gidiyorum,,, çok güzel ya insanın içi huzur doluyo,,,,,
bende beğendim hepsini şimdiden yapmaya çalışcam daha sonra sıkışmayayım diye gerçi naşanı taa 2012 nin martında nisanında isityorum ben ama olsun dursun kenarda bana bi zararı olmaz ..sonra söz sandığı falan alıcam belkide onu bile arkadaşımla süsleriz daha karar vermedik ama çok heyecanladım söz içinde çorap mendil falan erken erken alayım diyorumda şimdi değil tabiki kurbandan snr ayy çok mutluyum heyecanlıyım allahıma binlerce kez şükürler olsun bana bu duyguları yaşattığı için hiç yaşamıcam sanmıştım..allah dileğen herkese nasip etsin
inşallah canım ablanında seninde bi an önce olur tüm isteyenlere tiranın tatlıkısın gizemin var zaten allah tamamına erdirmeye nasip etsin onun için gülcan evlenmiş zaten onun için mutluluklar diliyorum tmzklp de aynı şekilde ama terkettiki onlar bizi
Daha ortada bişey yok bi tanışma olcak ama o bile heyecan verici neler ikram edilir nele rkonuşulur çok merak konusu nası geçiceği hadi hayırlısı diyelim ayağımızı sürtelim sıra size gelsin
gizemcim senin nişan tepsisn fotosu varmı yada sen süsledin mi genelde pek süsleyen yok bizim burda normal tepsiye dantel yayıyorlar bende bu sitede öğrendim bende yapıcam çok hoş
slm kızlar nasılsınız kimse gelmemiş bugün topiğe nerelerdesiniz
güzel bayanlar
günaydın,,,, evet sohbet ediyoruz her konuyu konuşabiliyoruz,,,, bekleriz her zaman,,,selam kızlar..
sadece sohbetin muhabbetin olduğu bir topic görmek ne güzell
günaydınlarr:80:
seni gördüm hemen geldim,,, naber gülcan'cım,,,