Güzel Bir Sohbete Ne Dersiniz ?

slm kızlarr....

geldim bende,güzel haberlerle kesin oldu gibi tanışmaya gelmeleri şimdi beni heyecan sardı ne giysem napsak gibi hatta erken ama söz tepsisi modellerine bakıyorum bi arkadaşım var onuda isiticekler birlikte baktık ve uygun tepsi bulursak süslemeleri göstereyim siz bulardan yapcaz

Eklentiler

• $CIMG0636.jpg
    75,5 KB · Görüntüleme: 32
  • $CIMG0713.jpg
    84,4 KB · Görüntüleme: 37
  • $cimg2148.jpg
    218,9 KB · Görüntüleme: 30
  • $salih nişan 152.JPG
    21,9 KB · Görüntüleme: 39
  • $Fotoğraf0346.jpg
    64,2 KB · Görüntüleme: 33
ama en güzelini sona ekledim arkadaşımla buna bittik ve uygun tepsi bulursak yapıca birlike

Eklentiler

• $[4950239488975220]Kuran kabı 004.JPG
    77,5 KB · Görüntüleme: 50
bende beğendim hepsini şimdiden yapmaya çalışcam daha sonra sıkışmayayım diye gerçi naşanı taa 2012 nin martında nisanında isityorum ben ama olsun dursun kenarda bana bi zararı olmaz ..sonra söz sandığı falan alıcam belkide onu bile arkadaşımla süsleriz daha karar vermedik ama çok heyecanladım söz içinde çorap mendil falan erken erken alayım diyorumda şimdi değil tabiki kurbandan snr ayy çok mutluyum heyecanlıyım allahıma binlerce kez şükürler olsun bana bu duyguları yaşattığı için hiç yaşamıcam sanmıştım..allah dileğen herkese nasip etsin

amin inşallah,,,, ya bende istiyorummmm

inşallah canım ablanında seninde bi an önce olur tüm isteyenlere tiranın tatlıkısın gizemin var zaten allah tamamına erdirmeye nasip etsin onun için gülcan evlenmiş zaten onun için mutluluklar diliyorum tmzklp de aynı şekilde ama terkettiki onlar bizi

daha ortada bişey yok bi tanışma olcak ama o bile heyecan verici neler ikram edilir nele rkonuşulur çok merak konusu nası geçiceği hadi hayırlısı diyelim ayağımızı sürtelim sıra size gelsin

evet evet ayağını sürü,,,,

gizemcim senin nişan tepsisn fotosu varmı yada sen süsledin mi genelde pek süsleyen yok bizim burda normal tepsiye dantel yayıyorlar bende bu sitede öğrendim bende yapıcam çok hoş

gizemcim senin nişan tepsisn fotosu varmı yada sen süsledin mi genelde pek süsleyen yok bizim burda normal tepsiye dantel yayıyorlar bende bu sitede öğrendim bende yapıcam çok hoş

ben süslemedm cnm hazır aldm beyaz kenarlrı tuylu bşydi galıba ortada tektaş kutusu wardı bide gelinle damat wardı ama fotoğrafını çekmedim...

seni gördüm hemen geldim,,, naber gülcan'cım,,,

iyiyim cnm nasıl olsun aynı orucu devam bugün boğazım ağrıyor
üşüttüm herhalde yutkunurken batıyor sabah boğaz spreyi sıktım sahurda bir de aferin içtim inş
daha kötü olmam hasta olmaktan korkuyom benim hastalığım çok ağır geçiyor biliyorsun birde
ramazan gün kaçırmak istemiyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…