Güzel Bir Sohbete Ne Dersiniz ?

günaydın herkeze keyifler nasıl kızlar

lavanta çok sevindim senin adına hayırlısı olsun cnm

hayat nasıl cnm

canım valla çok sevindim,,, annesiyle babası çok iyi insanlara benziyosun,, kendini sevdirmeye bak,, baştan nasıl olursa öyle devam eder,,,
günaydın herkeze keyifler nasıl kızlar

lavanta çok sevindim senin adına hayırlısı olsun cnm

hayat nasıl cnm

canım günaydın,, sen çokmu yoğun çalışıyosun be gülüm hiç uğramıyon,,,

günaydın kızlarrr

lavanta hadi bakalım güzel haberlerinin devamını bekliyoruz...

bn geldm hoşgeldim:))))kızlarr neler yapıyorsuunz duydum kı bızım kübra topik açmış hemen gelim dedim:))))

hoşbuldk hayat neler yaptın babaklm dünden bu yna ya bn bütün akşam kışılk hazrladm erik ve karaduttsn konsantre hazrladm mısır koydm buzluga başka neler yapsam ki

Son düzenleme:
hoşbuldk kübracm neler yaptın babaklm dünden bu yna ya bn bütün akşam kışılk hazrladm erik ve karaduttsn konsantre hazrladm mısır koydm buzluga başka neler yapsam ki

geçen sene rahattın tabi bu sene evli olunca hazırlıklar başladım dimi,, ay bide önümüz ramazan sahurdu iftardı,,, allah yardımcın olsun,, bide işe gitmek yokmu

geçen sene rahattın tabi bu sene evli olunca hazırlıklar başladım dimi,, ay bide önümüz ramazan sahurdu iftardı,,, allah yardımcın olsun,, bide işe gitmek yokmu

eft sorma ama eşimden ALLAH Razı olsn yapıyor yemek ütü temzlk bekarken alışmış buarada akşama arkd.gelio yemege ayy telaş yapym ayol:)

ayyyy hayattt kızz bizde evlencez mi yaa çok merak ediyorum ben bukadar takıntılı olursam evlenemem ama hadi bakalım hayırlısı

inşallah....bakalım şimdi ben hiç annemle annen görüşsün demicem kendi nekadar istekliyse ona göredavranır burdan anlıcam onun istekli olup olmadığını ya benim çok uykum var halim yok ve zman çbuk geçiyor bugün perşemde oldu bile ramazan geliyor 16 saat oruç nasıl tutarız bilemiyorum

annesiye ,, babsı işi bağlarlar zaten sende bu arada şu aklına takılan konuları konuş sevdiğinle aklında soru işareti kalmasın,,allah sabrını verir artık canım,, biraz zor olucak ama,, şükür ki allaha görevimizi bi nebzede olsa yapabiliyoruz,, oruç tutabiliyoruz sağlığımız yerinde,,,

sen yaparsın bi şeyler hem sıcakta çok fazlada yenilmiyo hafif bişeyler yap,,, tatlı yerine de karpus kavun gibi meyve ikram et yeter bence,,,

ooo anladık kı sna mısafır olmamamak gerk:)))))kızz kavun karpuzla olurmu sadece ya bızde eşimle yemek yemıos ama mısafıre yemege gelck yapmadan olmaz evde yemek yapmadn bellı buarada sen hastanede ne işlemesguldn

ooo anladık kı sna mısafır olmamamak gerk:)))))kızz kavun karpuzla olurmu sadece ya bızde eşimle yemek yemıos ama mısafıre yemege gelck yapmadan olmaz evde yemek yapmadn bellı buarada sen hastanede ne işlemesguldn

evet valla yemekle hiç alakam yok,, daha öğrenicem küçüğüm ben küçük,,

ben laboratuar sekreteriyim canım,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…