Gece yarısı oldu ben halen seni düşünüyor. Ve seni çok özlüyorum, sensizlik zindan gibi; Bir çare arıyordum, içimdeki yalnızlığa karanlığa bir çözüm. Saatler ilerledikçe üzerime bir ağırlık çöküyordu göz kapaklarım ağırlaşıyor. Uyumak istemiyordum karanlık üzerime çökecek karanlıkta kaybolacam yok ,olacağım korkusu aklımdaydı hep; ama ne yazıkki uykuya dalmaya başladım. İlk gördüğüm güzel rengarenk bir ışığın bana doğru gelmesiydi. İlk başlarda ilkindim korkuyor ve ne yapacağımı bilemiyordum. Ama ışık etrafımı aydınlatmaya başladıkça içimde bir sevinç doğdu karanlık kayboluyordu, renkler etrafımda uçuşuyor. Ve bedenimi sarmaya başlamıştı Aklımda hep senin özlemin ölürsemde sana geleceğimi düşünüyordum. Işık gözlerimi kamaştırıyor; bakamaz olmuştum ve bir anda sen belirdin beyaz bir gelinlik giymiş kuğu gibi karşımda kar beyaz ;tebessüm ediyordun karşımda , sana dokunmak istiyordum; tenini hissetmek ışıldıyordu gözlerin sadece durdum ve bakıyorum ellerini uzattın yanına yaklaştım, elinden tuttum inanamıyordum kendime acaba gerçekmi rüyamı görüyordum ben biraz önce uyanıktım pencereden geceyi izliyor ve seni düşünüyordum. Şuan rüyamı görüyorum ne olur söyle bu gördüklerim rüyamı seni kaybettikten sonra yaşantım karanlıklar içinde geçti, gönlümdeki yağmurlar, kanayan yaralar hiç eksilmedi. Hep senin özleminle yatıyor , özlemlinle uyanıyordum Allah’ım bu rüyamı ellerini tutuyorum gülümsüyor. Ve canım benim diyorsun gözlerin gökyüzü gibi , insan ölünce böylemi oluyor sen ölmüştün ,seni kaybetmiştim canım ne olur söyle şuan gerçekmi rüyamı nur gibi yüzün günışığı kadar berrak , gözlerime bakıp canım geri gidecem seni görmeye geldim dedin. Canım senden sonra hayatıma kimse giremedi giremeyecekte sen yüreğimde boşluk bırakmadın bende daima seni bıraktın ,seni yaşattın, sen hep bendeydin ben hep seni yaşıyordum. Ben bunları söylerken bir ışık belirdi ve o kadar güzel bir bahçe göründü elimden tutup gel canım dedin, bahçeye doğru yürüdük her renk çok canlıydı hiç böyle bahçe görmemiştim ;Biz neredeyiz bu bahçe neresi biz neden burdayız sen burayamı geldin. Bu sorularla aklım karışmıştı ; Öldükten sonra cennete girenler buraya geliyor. Ben artık burda seni bekliyorum dedin etrafımdaki güzellikleri görünce hemen sana gelmek istedim. Zamanı var canım ben seni bekliyorum senin daha yaşamın var dedin. Şuanı değerlendir; Zamanım kısıtlı dedin ellerinden tutup sadece seni izledim aklımda sensizliğe nasıl katlanacağım nasıl sabredeceğim. Ne kadar bekleyeceğim içimdeki sensizliğe nasıl dur diyeceğim düşünceleri içimi yeyip bitiriyordu gözlerimden dökülen göz yaşlarımı silmeye başladın sana sarıldığımda yüreğimde bir hafiflik hissetmeye başlamıştım. Senden ayrılmak istemiyordum ölüm aklımdaydı sadece sana kavuşmayı düşünüyordum. Kısa bir süreden sonra uyandım ve senin gerçektende beni hiç bırakmadığını seninle yaşadığım ve yaşayacaklarımın her daim olacağını seni içimde hissettiğimde anladım sen bende bitmemiştin hiç yok olmamıştın sen bende ölmemiştin üzerimde kokun vardı halen işte benim sana olan sevdam böyle birşeydi tertemiz duygular. İçinde ruyalarımda bile seni yaşatıyor ve hiç öldürmemiştim sen hiç ölmemiştin ve bundan sonrada hiç ölmeyeceksin.
Seni çok seviyorum…