Güzel Bir Sohbete Ne Dersiniz ?

naber hayat anlat bklm ne war ne yok görüşmeyli

valla hep aynı şeyler canım,, işten eve evden işe,,, hayatımda bi değişiklik var demeyi çok isterdim,, sevdiğimde istnbula gitti iş için 2 haftadır onunlada görüşemiyorum sıkıcı durum yani,,

sen nasılsın canım =))

Ben bakıyom kimse online değil bende çıkıyom

arada yine giriyom kimse yok

tatlım sen yz ben görür mutlaka cvp yazarım,,,, nasılsın bakalım,,,,

iyidir canım senden naber,, sabahtan beri iş yaptığım yok,, oturuyorum öyle,,,

ne güzell :)) napm cnm bende dukan diuetini araştrmaya başladm sitede war ama çok ilerlemişler.herkes ciddi anlamda tavsiye edıyor baya işe yarıyormş kitabı almadan başlamyın dıolar ama nette eksık ve farklı bılgıler oluormş.kitap alıp başlıcam inşşalh en kısa zamanda

neymiş o kız anlatsana biraz,,,,

neymiş o kız anlatsana biraz,,,,

diyet stili işte cnm kilona göre 10 güne kadar ilk aşama oluor az kilo verceksn 3-4 gun ılk aşama .saedec protein ile beslenıorsn 2.aşamada proteın sebze olarak dewam edıorsn istedgn kiloya ulaşana kadar 3 .aşamada koruma aşaması meyve fln yemeye başlıorsn bnde tam anlamadm kitabını alıcam ona göre başlcm herkes çok memnun yorumları okudum

amannnn amaaaannn kızlarrr size haberim varr

sevgilimin babası demişki bayramda gidelim tanışalıminşallah aksilik çıkmassa gelicekler tanışmak için hani uzatırsak istemediğimizi düşünürler yanlış anlaşılır demiş bakalım bu akşam kesin belli olucak sonra ben açıcam konuyu aileme gelicekler diye onlarınki aslında birazda iş yüzünde işleri sıkı bayramda tatiller kendi işleri olduğu için hem bu tarafı tatil olarak tercih edicekler hemde tanışma işini aradan çıkartıcaklar ama kesin bişey yok tabiki ama ben ne alcam da ne giycem telaş sardı bile beni ki zaten byramlık ne alsam ki ya

hadi hayırlısı canım,,, babası ne güzel düşünüyo valla helal olsun,,,,

daha dur bakalım giymek için vaktin var bitanem,,, =))

oo süper cnmm hayırlısı olsn inşllah

gizemcim saol cnm

hayatcım ben bi iş yapmadım ama hiç halim yok acil duş almam lazım

günaydddııınnnnnn kızlar nasılsınız

şimdi size haberlerin devamını vereyim;annesi ile konuşmuş annesi tamam gidelim ama önce telefonda bi annesi ile konuşalım direk gitmek ayıp olur demiş aşkımda tamam msn dede görüşürüz demiş annesi kabul etmiş...şimdi ben açmıcam birdaha bu konuyu ve onlara bırakıcam bakalım onlar nasl hareket edicekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…