- 23 Şubat 2011
- 318
- 4
-
- Konu Sahibi HayatSultan
- #1.001
İNŞ.EVLENDİĞİMİZDE SORUN OLMAZ BEN ÖYLE KİM NEDEMİŞ PEK TAKILMAM AMA YİNEDE KORKUYORUM ANLAŞAMAMAKTAN UMURSADIĞIM İNSANLAR KIRARSA BENİ O ZAMAN ÇOK TAKARIM BİKERESİNDE KONUŞUYORUZ SENİN YERİNE ÖPEYİM Mİ DEDİ BENDE ÖPÜN DEDİMSAMİMİ YAA SEVERİM İNŞALLAH ODA BEİ SEVER
KIZLAR BENDE YASİN OKUYACAĞIM TÜRKÇESİNDEN ÇÜNKÜ ARAPÇA KARIŞTIRIYORUMDUR VE ÇOK UZUN SÜRÜYOR BİRDE NAMZA KILARIM SNR UYURUM SAATİ Bİ GECEYE TAKRAR KURUP NAMAZ KILMAK İSTİYORUM ÇÜNKÜ O ÇOK SEVAPMIŞ
canım ben haftalık 100 alıyorum ve harcamada yok öyle bu hafta alıcam altın bidahaki hafta başlıcam artık atmaya inşallah ben senede hiç harcamadan atsam 4800 yapıyor e masrafsızda olmuyor sadece ayda 200 tl attığımı düşün 2400 tl senede çok az nasıl yapıcam bilmiyorum ama fikir için saol tatlım
bende biriktiremiyorum kaç zamandır hep anneme dedim bu sefer koyucam kenara ama olmuyor gönül bişeylar almak isityor eksik bitmiyor zaten koca ay 400 tl deymiyorki biyere telaş sardı beni bian ya acil çok param olması lazım hemen zaman geçsin hemen para biriktireyim isityorum çeyiz işide nasıl olcak bilmiyorum tüm listeyi çıkartıp eksikleri yazmam gerek sırası ile almam gerek 1 yıl var önemde fazla hiçbişey almamlıyım az ve öz çünkü arkadaşım acayyip korkuttu beni
slm kızlarr liseden bir arkadaşımla konuşuyorum telde kaç saattir
çok özlemişim eski günleri yad ettik..
kızlar benim mesaim dolmak üzere çıkarım birazdan,,
artık pzt görüşürüz,, öpüyorum hepinizi kendinize iyi bakın,,,, =))
güle güle pazrt görüşürz tatlım ama ben cumarteside 7 ye kadar çalışıyorum
tmzkalp evet az ama burası ilçe olduğundan ssk sız böyle çalışıyoruz ki bu fiyata daha kötü şartlarda çalışan var ben allahtan iyiyim oturuyorum rahatım evim gibi izinde alıyorum sıkıntı olmuyor allah razı olsun patronum iyi birde 500 bari alsaydım daha iyi olurdu
evet tatlım allah sonumuzu hayır etsin şimdi nasıl olsa çalışır kazanır bişeyler yaparızda ben geleceğimizi ve çocukarımızın geleceğini pek iyi görmüyorum sürekli yasa değişiyor 65 yaşında emekli ne bileyim insan 55 de mefta oluyor zaten ben genel sağlıktan yaralanıyorum ayda30 tl seneye kadar ödemeye çalışcam zaten evlenince bizimki bağkurlu bende yararlanırım
o kadarını bile yapabiliyorsan güzel canım..bende hç biriktiremem ama çeyiz için alırım hep.ama braktm almayı.almıyorum artık kenara para atcam ama şu anda abimin söz telaşesi olduğu için abimin düğünü içn anneme para veriyorum yani anlıcağın kendi kenara atacağım parayı abimin düğünü için veriyorum