Güzel Bir Sohbete Ne Dersiniz ?

offf hayat canevimden vurdun beni yaaa
okadar korkuyorum ki okadar içim yanıyorki
dünden beri ağlamaktan helak oldum

ya bir de arkasından konuşulur ya böle hey allahım ya...

sanki komutan mı bıraktılar memlekette çekip çevirsin

hepsi içerde ordu çökertiliyor resmen((

offf hayat canevimden vurdun beni yaaa
okadar korkuyorum ki okadar içim yanıyorki
dünden beri ağlamaktan helak oldum

canım benim herhalde eşin yada nişanlın yada sevdiğin yada yakının her kimse askerde sanırım
Allah seninkinide bütün askerlerimizde korusun...Lütfen kendini çok üzme,bol bol dua et..dua her kapıyı açar güzelim...

eşim askeri personel canım..
oyüzden bazı şeyleri daha derinden hissediyorum
eşim dünden beri ruh gibi ilk defa okadar mutsuz gördüm onu..

artık profesyonel ordu olmalı ya okadar kötğ durumda ki şuanda
yazık elleri silah tumayı bilmeyen hayatlarının baharında delikanlılar
doğuya gönderiliyor, yetenekli eğitimli askerler batıda bekliyor..

ya bir de arkasından konuşulur ya böle hey allahım ya...

sanki komutan mı bıraktılar memlekette çekip çevirsin

hepsi içerde ordu çökertiliyor resmen((

Haklısın hayatım, vallahi hapishaneler dışarıdan daha güvenli bir yer haline geldi.
Canım sen de çok yıpratma kendini

canım benim ya Allah korusun diyorum tekrardan...ister istemez oda etkilenmiştir tabiki olanlardan..ama sen ona moral ver canım...Senin moralin onu çok güçlü yapar....

çok haklısın canım,annesin koynunda yeni ayrılmış delikanlılarımızı hemen doğuya gönderiyorlar....eğitimli,tecrübeli subaylarımız,uzmanlarımız dururken o erlerimi hemen o ateşin kucağına atıyorlar...bu yüzden aslında çok fazla şehit veriyoruz....şehit verilenlerinde genelikle çoğu er oluyor zaten...Rabbim onları her daim korusun...devletimizin artık el atması geldi de geçiyor bile...ama hala koltuk davasındalar...

saol caım güçlü olmaya çalışıyorum..

ahh ahhh hala yemim krizi yok o krizi bu krizi
bişeyler yapılsın artık ya,iyce azdı bu hainler
inşallah kendi pisliklerinde boğulsunlar!

canım benim senin çok daha güçlü olup eşine destek olma gerekiyooo,,, yani asıl görev senin

Geldim bende ee moralleri haklı olarak yerine göremedim allah vatanmıza hayırlı başkanlar komutanlar nasip etsin yoksa çıkar uğruna gideriz valla dualarınız kabul olması diliğiyle bu akşamın hayrına dua edelim

Aa geçen kandil bende değerlendirememiştim buakaşm değerlendirebilirm inşallah iyice dua etmez oldum namaz falan kılayım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…