- Konu Sahibi HayatSultan
- #1.021
selam kızlar biraz geç oldu ama ben geldim nasılsınz bakalım...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tira yok sen yoksun bakın biz tmzklp la muhabbet etmeye çalışıyoruz monoda yok onun morali bozuk biraz iyice sahipsiz kaldı topik benimde cnm sıkıyor oya yapıyorum oturdum
benim moralim yerinde tatlım sadece cnm sıkılıyor oya yapıyorum bende sen nerelerdesin ben evde değilim işteyim cnm showroom burası müşteride gelmiyor bende boş boş durmaktansa oya yapıyorum biri gelince bırakıyorum hemen bi gelirse bu sıralar çok sık patron geliyor sen nerdesin sabah ki msj mı okudun mu rüyamda sana pike resmi arıyordum onu yazdım
bugün bi sessiz topik yada sabah diyemiki
tira geldiğinde görürsün inşallah bu yazımı akşam rüyamda seni gördüm seni gördüm derken dün pikelerden konuştuk ya ben sana resim göndercektim işte bu pike gibi isityorum diye ama pc den silmişim bulamamıştım sanada söylemdim şimdi karışmasın diye işte rüyamda o resmi buluyorum ve sana göndermeye çalışıyordum
Eki Görüntüle 225545 canım işte sade ve güzel bunu göstercektim rüyama kadar girdi
günaydınnnn kıslarbenim hafta sonum kızımla geçti akşam da denize gittik çok güzeldi:97:
ohh keyifler yerinde yaniiiii
haberleri izleyince bille nası kötü oluyorum,, allah sabır versin,, ailesine,, sevenlerine,,, bizede sabır versin allah,,,hani 13 şehidimiz varya onun bitanesi eşimin akrabasıymış
hemde 1,2 sene önce aynı askerin dayısının oğluda şehit olmuştu
k.validemgil antebe cenazeye gittiler cumartesi işe gelemedim kızıma baktım:26:
günaydn kızlar..
haftasonumu çalışarak geçirdm.bende tatıl istıorum deniz kum güneş ıstorum.kafayı yıcem of
günaydn kızlar..
haftasonumu çalışarak geçirdm.bende tatıl istıorum deniz kum güneş ıstorum.kafayı yıcem of
haberleri izleyince bille nası kötü oluyorum,, allah sabır versin,, ailesine,, sevenlerine,,, bizede sabır versin allah,,,
hainlerin hakından da allah gelsin artık onları allah bildiği gibi yapsın,,,,
kıyamam yaaaaizin alabilsen ne iyi olur insana değişiklik iyi geliyor
izin alsamda biz hiç yani ailecek denize falan gitmeyiz adetimiz değildir
sen evlimisin bekarmısın yaş kaç
bekarsan al bi arkadaşın git nerde oturuyosun ben antalyadayım