- 16 Şubat 2011
- 7.724
- 35
-
- Konu Sahibi HayatSultan
bizde her kandilde ilk önce k.validemlere sonra annemlere gidiyoruz hiç ibadet edmiyorum bu kandil eşimin gönlü olursa evde geçirmeyi planlıyorum
Bizde telefonda kutluyoruz ama isterdim yani gidp büyüklerle kandilleşmek buakşam kaynanayı arıcam bakalım çekiniyorum da konuşmaya
Kızlar çok acıktım ben, gidip yemek yiyip geleyim. Çok kaynatmayın bakayım yakalaması zor oluyor mihihi.
kızlar ya çok yogunum dun iki kişi işten ayrılmş cmt pazar bıle çalşcm bu hafta yaa of yaaa
Bizde telefonda kutluyoruz ama isterdim yani gidp büyüklerle kandilleşmek buakşam kaynanayı arıcam bakalım çekiniyorum da konuşmaya
Geldimm, elimde çayımla canlı bir müzikle döndümmm.
İNŞ.EVLENDİĞİMİZDE SORUN OLMAZ BEN ÖYLE KİM NEDEMİŞ PEK TAKILMAM AMA YİNEDE KORKUYORUM ANLAŞAMAMAKTAN UMURSADIĞIM İNSANLAR KIRARSA BENİ O ZAMAN ÇOK TAKARIM BİKERESİNDE KONUŞUYORUZ SENİN YERİNE ÖPEYİM Mİ DEDİ BENDE ÖPÜN DEDİMSAMİMİ YAA SEVERİM İNŞALLAH ODA BEİ SEVER
KIZLAR BENDE YASİN OKUYACAĞIM TÜRKÇESİNDEN ÇÜNKÜ ARAPÇA KARIŞTIRIYORUMDUR VE ÇOK UZUN SÜRÜYOR BİRDE NAMZA KILARIM SNR UYURUM SAATİ Bİ GECEYE TAKRAR KURUP NAMAZ KILMAK İSTİYORUM ÇÜNKÜ O ÇOK SEVAPMIŞ
Türkçe dinlemediğim için türkçe şarkı bilmiyorumm ama:26:
niden türkçe dinlemiyonn
Sevmiyorum, kulağa hoş gelmiyor benim için.