Güzel Bir Sohbete Ne Dersiniz ?

bizde her kandilde ilk önce k.validemlere sonra annemlere gidiyoruz hiç ibadet edmiyorum bu kandil eşimin gönlü olursa evde geçirmeyi planlıyorum

Habersiz geçivermiş yıllar dün gibi hatıralar
Takvimlerden sonbahar gibi dökülmüş yapraklar
Anladım ki hala özlüyorum elimde olmadan
Sendin sığındığım liman

Nefesini kokunu
Kalbime eşsiz dokunuşunu
Derinde izler
Nasıl unuturum yokluğunu

Arıyorum akıp giderken ömür
Bir haberini almaya razı gönül
Beni bana bıraktığın halime herkes üzülür

Gece yarıları ecel saatler
Başımıza gelen kırık hayaller
Hayat öpücüğüm dudaklarında
Buna ölünür

Bizde telefonda kutluyoruz ama isterdim yani gidp büyüklerle kandilleşmek buakşam kaynanayı arıcam bakalım çekiniyorum da konuşmaya

Annem büyük ihtimal yasin okur, zaten vakit buldukça okuyor kandile özel değil.
Ben reglim, o yüzden sadece dua edebileceğim.

Kızlar çok acıktım ben, gidip yemek yiyip geleyim. Çok kaynatmayın bakayım yakalaması zor oluyor mihihi.

kızlar ya çok yogunum dun iki kişi işten ayrılmş cmt pazar bıle çalşcm bu hafta yaa of yaaa

İNŞ.EVLENDİĞİMİZDE SORUN OLMAZ BEN ÖYLE KİM NEDEMİŞ PEK TAKILMAM AMA YİNEDE KORKUYORUM ANLAŞAMAMAKTAN UMURSADIĞIM İNSANLAR KIRARSA BENİ O ZAMAN ÇOK TAKARIM BİKERESİNDE KONUŞUYORUZ SENİN YERİNE ÖPEYİM Mİ DEDİ BENDE ÖPÜN DEDİMSAMİMİ YAA SEVERİM İNŞALLAH ODA BEİ SEVER

KIZLAR BENDE YASİN OKUYACAĞIM TÜRKÇESİNDEN ÇÜNKÜ ARAPÇA KARIŞTIRIYORUMDUR VE ÇOK UZUN SÜRÜYOR BİRDE NAMZA KILARIM SNR UYURUM SAATİ Bİ GECEYE TAKRAR KURUP NAMAZ KILMAK İSTİYORUM ÇÜNKÜ O ÇOK SEVAPMIŞ

canım bizleride unutma dualrında ,, tamam mı canikommm arkadaşımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…