- 10 Eylül 2009
- 653
- 41
- 37
-
- Konu Sahibi HayatSultan
mavi elbisede ön planda bir gözüm ela,diğer gözüm görmüyor ve fazla oksijen verildiği için mavi
saol canım..ne güzel,gözlük takmayı seviyorum ben:)
bon_cuk h.g iyiyim sen nasılsın
bence güzelliğini bozmamış,,, maşallah allah sahibine bağışlasın,,, canım =))
çok saol canım benim amin..
ya ben bu resimlerimi kaldıramıyorumm
lavanta çalışıyorum 21 yaşındayım canım çok mersi
boncukummm senden nbr şekerim bugün aslında hiç havamda değilim hava kapalım temizlik yapıcam beni bekliyor ve sevgilimle azıcık darılıştık
temizlik deneyin bana misafirler vardı nu hafta bittim
sevgilinle niye darıldınız ben kocişle iyiyim bugun
allah bozmasın biz horlamadan dolayı darılıştık =D
ayy ne zor cnm ya hani yakınlar neysede böyle resmi misafir ilk alınan misafir çok zor oluyor ben daha almadımda alcağım zaman n eyemek ne tatlı becerebilirmiyim ki ?hiç bilmiyorum atlatmıssın ama gözün aydın
boncukummm senden nbr şekerim bugün aslında hiç havamda değilim hava kapalım temizlik yapıcam beni bekliyor ve sevgilimle azıcık darılıştık
sağol canım benimkiler kaçıncı oldu iki yıllık evliyim ben sen yenimi evlisin tatlım
beceririsib sende alışıverirsin hemencecik yeterki iş başa düşşün
yok cnm ben bekarım ben balıkesrde sevgilim istda ben telefonda ses vermeyince aşkım uyudun mu dedi bende horr horr dedim demez olaydım horluyormusun dedi bende bilmiyorum hayır galiba ama konuşuyorum dedim snr anneme sordum anne ben horluyormuyum evet demezmi aldı başını tartışma bana istemiyrmuş o uyanırmış napcakmışız cameraya çakeim dedim tamam ben seni kızdırayım akşamıda camera koyalım dedi bende horlamassam barışırız dedim horlarsam barışmayız işte snr ben sen horlarsan terkerim seni dedim öyle işte buruk kapattık
yok cnm ben bekarım ben balıkesrde sevgilim istda ben telefonda ses vermeyince aşkım uyudun mu dedi bende horr horr dedim demez olaydım horluyormusun dedi bende bilmiyorum hayır galiba ama konuşuyorum dedim snr anneme sordum anne ben horluyormuyum evet demezmi aldı başını tartışma bana istemiyrmuş o uyanırmış napcakmışız cameraya çakeim dedim tamam ben seni kızdırayım akşamıda camera koyalım dedi bende horlamassam barışırız dedim horlarsam barışmayız işte snr ben sen horlarsan terkerim seni dedim öyle işte buruk kapattık
ben aranıza yenı katıldıgım ıcın sımdılık sıteyı ıncelemeyı tercıh etmıstım ama sohbet etmek de ısterım tabıkı bu arada sıteyı daha onceen takıp edıyordum ama kısmet buguneymıs hayırlısı:)
ama horlama istemiyormuş bende horlamıyorum tamam konuşuyorum ama yorgun olduğumda horlarım bile ee ne olcak şimdi fındık kabuğu dimi =) ama üzüldüm ya birde bana dün akşam korkma evlencem dedi sanki ben korkuyorum bende evlenmicem dedim inadına ters konuşasım geliyor napıyımçok alınıyorum ben