- 4 Haziran 2008
- 4.028
- 1
- 35
-
- Konu Sahibi HayatSultan
canım gittiğinde zaten sana renklerde yardımcı olurlar
ben çok karasız olduğun için yalnız gitmedim sende br arkadaşınla gidebilirsinEki Görüntüle 224912 Eki Görüntüle 224913 benim ki böyle
evet cnım aynen öle düşünmüş
şimdi anlatıyor bana:)
bana niran ünsalın izin ver paçasını
dinleterek açılmıştı sahilde
of çok güzeldi
güle güle kullan cnm sende bişey varmıydı tatlım sevgilin,, 2 ay sonra nişan sen yapcaktın dimi karıştırdımda bian çıkartmadım ogün ne okuduğumu geçmişe dönmek ölüm =D
çok güzel olmuş göstermiş kendini benimde dantelim bu tarz oymalı belkide aynıdır deseni
Yemek yemeye gittim sohbet baya bi ilerlemiş.
Neyse yetişmeye çalışacağım ^^
canım karıştırmışsın
bende henüz bişey yok sevdiğimde yokhayırlısı olsun da
hepimiz emeğimizle yaptığımız çeyizimizi
iyi günlerde kullanalım inş.
yaaaa kızlar size bişey danışmam lazımmm
ben saçımı boyatmak istiyorum senelerdir siyah sıkıldım artık
beyaz tenli ela_yeşil gözlüyüm
sizce ne renk gider bana fikir verirmisiniz?
Albümünde fotolarım var bakabilirsiniz:)
hee o boncuktu bak görünüyormu gitmiş boncuuuuuuuuuuukkkkkkkk boncukkkkkkk nirdesin
inş.sende bulursun gönlüne göre
mano bence siyah süper duruyor boya varmı saçında doğalsa hiç dokunma ama hani fokta dinle sevgili var orda cereni oynayan kızda beyaz tenli yeşil gözlü saçıda çok yakışıyor eğer müsaitse ben beğeniyoum birde albüm görmedim ben senin bakamadım
tmzklp ne güzel cnm sende sevmissin sevilmissn en önemliside o allah bozmasın
afiyet olsun canım
kızlar ben bu gün çıkıyorum
yarın görüşürüz inş.
saol canım fikrin için ama kızıl da çok çabuk akar yaaakızıl olabilr gibi geldi bana
Sağol canımm
Siz yazın ben gelince hepsini tek tek okuyacağım
@monarosa_22 saçlarının kendi rengi mi siyah yoksa boyuyor musun?
Eğer boyuyorsan onu açmak biraz zahmetli benim saçımda da tek kat siyah boya var ama açtırmaya korkar oldum, yaz bitsin kuaföre açtıracağım kendi rengim olan küllü sarıya döneceğim
Eğer saçın kendi renginse kolay açılır, ama nasıl açılır bilmiyorum, istediğin bir renk var mı hiç?
hee o boncuktu bak görünüyormu gitmiş boncuuuuuuuuuuukkkkkkkk boncukkkkkkk nirdesin
mano bence siyah süper duruyor boya varmı saçında doğalsa hiç dokunma ama hani fokta dinle sevgili var orda cereni oynayan kızda beyaz tenli yeşil gözlü saçıda çok yakışıyor eğer müsaitse ben beğeniyoum birde albüm görmedim ben senin bakamadım
kızlar ben bu gün çıkıyorum
yarın görüşürüz inş.
saol canım fikrin için ama kızıl da çok çabuk akar yaaa
yok canım boya yok kendi rengi
ben kuaföre boyatcam zaten kendim beceremem
karamel olur mu sence ?
Karamel çok yakışır bence
evet canım düşündüklerim arasında bu hafta sonu boyatcam acil karar vermem lazım...[/B
mano bana tuğba büyüküstünü hatırlattı gözlerin kaş yapın çok güzlesin bence kaşlarınıda boyatırsan(( ki pek kullanışlı olmuyormuş))hani sarılar yakışır gaymak gibim kızsın maşallah
tşkler canım:)
ya kaşımı boyatmam sanırım sarılar da gitmez sanki
karamel ya da kumral ama karar veremiyorum
kızlar kızlar kızlar yemek yapmak zorundaydmmmmmmmmmmmmmmmmmsiz baya kaynatmışsınızzzzz