Güzel Bir Sohbete Ne Dersiniz ?

ya evet kötü bişey demedi her zaman konuşuruz zaten sıkıntı çkmeyelim herşeyimiz halledip öyle evlenelim diye,,

ya bunları gözümün içine bakark söyle gülerek söyle dimi,, ama yok illa moralimi bozucak,,,

o da düşündükçe üzülüo ve gerılıodur çnku ondan snada yansıtmştr bunu uslubuyla cnm boşwer boşuna kawga etmyn

kuzum ben seni herzman dinlerim sende bana çoğu kez moral vermissindir hele ki benim gibi balık burcu biri ile uğraşmak zordur çok değişken ruh halim var ve sen benim her ruh halime hitap ediyorsun

ayy cnm benim güle güle kullan dün anlattığın gibimi kestirdin

bende uzakmak istiyorum en azından seneye edüğün olursa zaten ince ve seyrek azcık kuaföre saç götüreyim diye uzakcam diyoruda uzadıkça kıl kuyruk kalıyorum ki omuzlarım biraz uzun olur dahada hiç uzatamamışdır inşallah bu sefer uzak seneye yaza kadar

buarada bende iyiyim herşey yolunda çok şükür azkalsın mahkemelik oluyordum belkide kayıt gitmiştir bilmiyorum artık size mapustan yazarım kızlar

buarada bende iyiyim herşey yolunda çok şükür azkalsın mahkemelik oluyordum belkide kayıt gitmiştir bilmiyorum artık size mapustan yazarım kızlar

ewet cnm dün dedgm gbi kestrdm teşekkür ederim.bende seneye kadar uzatmayı düşünuorum.zaten çok yıpranmştı benım bu şekılde daha sağlıklı uzatırım inş. bişey olmaz y ao kadar basit olsaydı bu işler bi davalar senelerce surmezdi korkma cnm :)

sultan kim kızz

gizemcim doğru söylüyorsunda ceza falan kesilmese bari ben işte ozaman biterim zati para yokk

dün manitam babasına işte bak kız çeyizini düzüyor hadi istemeye gidelim falan demiş 1000tl ye elektrik süpüresi alcak demiş bende kızdım snr bana diyorki aşkım merak etme ben ayarlıyorum nasıl ayarlıyorsun ön yargılı olucak sen beni kötülüyorsun dedim hayır hayır dedi ya babası ile böyle çok konuşmasını istemiyorum adam daha tanımadan fikir sahibi olcak benim hakkımda çok müsrif sanıcak heşeyin pahalısı isityorum sancak

iste neyse annesinden açıldı konu gelin kaynana için anlatılanlara inanmayın ana kız gibi olun falan dedi aramanı isityorum ama baksana aramıyorsun zorla aratamamki dedi bende herşeyin adabı var bilirm dedim öyle konuştuk işte

aman sanmaz niye öyle düşünsün ki,, ne güzel parasını çar çur etmiyo çeyiz yapıyo der bence,,

ne güzel kayınpederin valla evliliği seninkinin aklına koyuyo şimdiden,,,,

ne cezası cnm ztn halletmşşsn bişey olma zhem ıyı düşün iyi olsn.. bncede öyle konuşmasn cnm uyar sen sewgilini..annesini özel gunlerde fln arayabılırsn bnce iyi olur..ama nasılsn iyimsn için erken bnce daha tanışmadysanz yuzyuze görüşmuosnz falan..

CNM GİZEMCİM BABASINA BİZİMKİ BASKI YAPIYOR

şimdi aşkım aradı aşkım bi abi var fakirin satıyorlarmış ordan baksın daha uygun yaparım ben sana demiş (elektrik süpürgeisnden bahsediyorum) sanırımm o magazada 400 tlye beğendimi daha uyguna alabilirm kısmet bakalım ama ilgilenmesi hoşuma gitti

ilgilenmesi güzel tabiii :) ya bnde pike bulsamda artık kafamdan atsam şunu ya of bulamıorm ıstedgm gbi..

canım benim bak ben sana resim göndercem ben çok beğeniyorum belki seninde hoşuna gider fiyatınıda netten öğrenebilirsin özdilek romantk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…