- 16 Şubat 2011
- 7.724
- 35
-
- Konu Sahibi HayatSultan
günaydn kızlarr
bgn yogun olucak gbiym fırsat buldkça gelmeye çalşcm
hayat sıkma canını sewglm kötu bşy dememişki borç harc bitmeden ewlenrsenz çok skntı çekersinz çnku ewlnrkende borca giriceksnz acele etme cnm allah herşeyin hayırlısını versin geç olsn güç olmasın
ya evet kötü bişey demedi her zaman konuşuruz zaten sıkıntı çkmeyelim herşeyimiz halledip öyle evlenelim diye,,
ya bunları gözümün içine bakark söyle gülerek söyle dimi,, ama yok illa moralimi bozucak,,,
gizemcim nasılsın cnm aldın mı bakayım yeni bişeyy
kuzum ben seni herzman dinlerim sende bana çoğu kez moral vermissindir hele ki benim gibi balık burcu biri ile uğraşmak zordur çok değişken ruh halim var ve sen benim her ruh halime hitap ediyorsun
iyim cnm sen nasılsn.bişey almadm ama saçlarımı kestrdm dün demştm ya:82:
hadi güle güle kullan nası güzel oldumu beğendin mi,,,
buarada bende iyiyim herşey yolunda çok şükür azkalsın mahkemelik oluyordum belkide kayıt gitmiştir bilmiyorum artık size mapustan yazarım kızlar
buarada bende iyiyim herşey yolunda çok şükür azkalsın mahkemelik oluyordum belkide kayıt gitmiştir bilmiyorum artık size mapustan yazarım kızlar
ayy cnm benim güle güle kullan dün anlattığın gibimi kestirdin
bende uzakmak istiyorum en azından seneye edüğün olursa zaten ince ve seyrek azcık kuaföre saç götüreyim diye uzakcam diyoruda uzadıkça kıl kuyruk kalıyorum ki omuzlarım biraz uzun olur dahada hiç uzatamamışdır inşallah bu sefer uzak seneye yaza kadar
sultan kim kızz
gizemcim doğru söylüyorsunda ceza falan kesilmese bari ben işte ozaman biterim zati para yokk
dün manitam babasına işte bak kız çeyizini düzüyor hadi istemeye gidelim falan demiş 1000tl ye elektrik süpüresi alcak demiş bende kızdım snr bana diyorki aşkım merak etme ben ayarlıyorum nasıl ayarlıyorsun ön yargılı olucak sen beni kötülüyorsun dedim hayır hayır dedi ya babası ile böyle çok konuşmasını istemiyorum adam daha tanımadan fikir sahibi olcak benim hakkımda çok müsrif sanıcak heşeyin pahalısı isityorum sancak
iste neyse annesinden açıldı konu gelin kaynana için anlatılanlara inanmayın ana kız gibi olun falan dedi aramanı isityorum ama baksana aramıyorsun zorla aratamamki dedi bende herşeyin adabı var bilirm dedim öyle konuştuk işte
CNM GİZEMCİM BABASINA BİZİMKİ BASKI YAPIYOR
şimdi aşkım aradı aşkım bi abi var fakirin satıyorlarmış ordan baksın daha uygun yaparım ben sana demiş (elektrik süpürgeisnden bahsediyorum) sanırımm o magazada 400 tlye beğendimi daha uyguna alabilirm kısmet bakalım ama ilgilenmesi hoşuma gitti