Güzel Bir Sohbete Ne Dersiniz ?

olumsuz düşünme cnm benim daha yapıcak çok şey var önümüzde çeyizlerimizi hazırlıcaz sevdiğimizin yanında olucak yeri gelicek kavga edicez yeri gelicek romantik dakikar yaşıcaz böyle bazen ben ilerisini düşünüyorum endişelerim olsada güzel günler beni bekler sevgilim eşim olucak ona yemekler tatlılar yapıcam oda gelip beni öpücek süper yaa allah herkese nasip etsin :KK69::KK69::KK69:ayy aşka geldim bak yine

kızım sen bana hep moral veriyosun,,,

birbirimizin düğününede gelebilsek keşke,,

içimde bişey var bi yanım sanki iyi bişey olacak diyo,, bi yanım sıkılıyoooo

tuhafım tuhaf,,:KK37:

imkanın varsa aç bi şarkı dicektim kıpır kıpır ol ama saatin geldi seninde eve gidince kuzum aç radyoyu dinle kıpır kıpır şarkıları benim için bi şarkı yeterli olabiliyor oturduğum yerden oynuyorum bilem:KK28:

bak yeni şarkı çıkmış ben daha yeni duydum ttnet müzikten dinliyorum ajda pekkan yakar geçerim
birde eylemin şarkısını çok beğendim hayat devam eder çok hoş ...gamzeleri çok hoşuma gidiyor bu kızın

ben indiremiyorum netten falan o yüzden böyle dinliyorum kotoyada dikkat etmek durumunda kalıyorum hep eskilerle idare ediyorum arada kaçamak işte =)

aynen yaa dünkü muhabbet çok güzeldi ama bugün pek kimse gelmedi gizem falan geldi kaçtı pek toplanamadık

artık yarına kısmet ee senin saatin geldi çıkmıyormusun

neyse artık yarın daha güzel bi sohbet ederiz kızlar,,, ama tabi gelirseniz,,,:KK71:

görüşmek üzere hoşçakalın :KK70:

:80::80::80::80::80::80::80:

GÜNAYDIN

kızlar nasılsınız bakalım ezoqwe gel senide bekleriz cnm benim

hayatcım neoldu biliyormusun ben dolgu yaptırmıştım ya sigortam gözükmemişti benim hasteneye gidip onu halletmem gerekmiş bende anlamadım onu zaten para aldılar ya hastaneye gidip parayı almak gereki sandım boşverdim gitmedim dün akşam muhtar ananemi aramış yengemde beni aradı mahkemeye vericeklermiş dolandırıcılıktan bu sabah koştura koştura gittim hastaneye onu hallettim öğlen olmasan veya sonrada gidip diş polikinliğine onu tekrar söylemem gerekli aman ne zor işler ya

ee sen naptın bakalım tiya boncuk gizem bugün koyu bi sohbet oluşturalım mı hayallerimizden geleceimizden bahsedelim mi

ayy inanmıyorum ne mahkemesi falan heyy allahım,,

ben hiç iyi bi gün geçirmedim dün sevdiğimle buluştum ya bi güzel kavga ettik dünden beri konuşmuyoruz =((

ahh canım benim sakın inada bindirmeyin bu devirde çok zor güveneceğin birini bulmak hazır sevmiş sevilmişsin yok kattetmissin küçük sebebleri takmayın hayatcımmm kuzumm nedenini bilmiyorym ama birbirinize sıkı sıkı sarılın

ahh canım benim sakın inada bindirmeyin bu devirde çok zor güveneceğin birini bulmak hazır sevmiş sevilmişsin yok kattetmissin küçük sebebleri takmayın hayatcımmm kuzumm nedenini bilmiyorym ama birbirinize sıkı sıkı sarılın

inadım inad o arayana kadar aramicam,, o da inatçıdır biliyorum ama kendi bilir,,

durduk yere tartışma yarattı ya,, öylesine konuşurken konu evliliğe geldi yok evlilik için çok varmış bilmem şu kadar borçları varmış,, daha evlenemem ,, öncee ev almam lazım borçları kapatmam lazım falan filan bir sürü konuştu ,, suratımı astım ondan da anlamıyo hala devam ediyo,,, tamam sen hayatını yoluna koyana kadar görüşmayelim dedim kalktım ,, ne demk şimdi bu dedi,, kalktım gittim,,,

ayy deli arkadaşım benimm

erkekten sen ne incelik beklersin surat asınca anlarmı hiç kestirip atmıssın kuzum

bizimkinin babası askerden gelince 6 ay içinde evlendin evlendin herşey benden demiş şimdi ben varım 1 sene oldu askerden geleli 8 aydır birlikteyiz ve benim ki yok ev alalım yok araba alalım rahat evlenelim dert çekmeyelim 2013 dü evlenme tarihi zor bela 2012 de istiyorum dedim erkekler malesefki ince düşünmüyorlar tatlım oda kötü bişey olarak düşünüp konuşmamıştır onunda aklında vr demekki evlilik onların hesabını yapıp kendini ayarlamnaya plan yapmaya çalışıyor diğer türlü evlilik lafı açmazdı ben hep dedim bazı şeyleri birlikte yapalım daha kıymet biliriz bende çalışır sana destek olurum dedim hep neticede o mutlu oldu.kırmayın cnm birbirinizi yıpratmayın kuzum

ayyy sinirden delircem vallaa,,, sanki ona ne zaman evlenicez hadi evlenelim diyorum da ,,,

ancak moral bozuyo işte o aramzsa bende aramam ,,

günaydn kızlarr:KK3:

bgn yogun olucak gbiym fırsat buldkça gelmeye çalşcm

hayat sıkma canını sewglm kötu bşy dememişki borç harc bitmeden ewlenrsenz çok skntı çekersinz çnku ewlnrkende borca giriceksnz acele etme cnm allah herşeyin hayırlısını versin geç olsn güç olmasın

X