- 16 Şubat 2011
- 7.724
- 35
-
- Konu Sahibi HayatSultan
olumsuz düşünme cnm benim daha yapıcak çok şey var önümüzde çeyizlerimizi hazırlıcaz sevdiğimizin yanında olucak yeri gelicek kavga edicez yeri gelicek romantik dakikar yaşıcaz böyle bazen ben ilerisini düşünüyorum endişelerim olsada güzel günler beni bekler sevgilim eşim olucak ona yemekler tatlılar yapıcam oda gelip beni öpücek süper yaa allah herkese nasip etsinayy aşka geldim bak yine
imkanın varsa aç bi şarkı dicektim kıpır kıpır ol ama saatin geldi seninde eve gidince kuzum aç radyoyu dinle kıpır kıpır şarkıları benim için bi şarkı yeterli olabiliyor oturduğum yerden oynuyorum bilem
bak yeni şarkı çıkmış ben daha yeni duydum ttnet müzikten dinliyorum ajda pekkan yakar geçerim
birde eylemin şarkısını çok beğendim hayat devam eder çok hoş ...gamzeleri çok hoşuma gidiyor bu kızın
bende geldıııııım:) guzel arkdslklar varmıs duydumm herkese selaaaaaaaam
ahh canım benim sakın inada bindirmeyin bu devirde çok zor güveneceğin birini bulmak hazır sevmiş sevilmişsin yok kattetmissin küçük sebebleri takmayın hayatcımmm kuzumm nedenini bilmiyorym ama birbirinize sıkı sıkı sarılın