- 14 Mart 2011
- 1.492
- 2
-
- Konu Sahibi HayatSultan
hoşbuldum işleri yoğundu,pazartesi,salı da izinliydim tatile gitmiştim o yüzzden gelemedim
regl olmuşum sancıdan ölcemm sen naslsn
hoşbuldumm bene regl oldum sancıdan ölcem sn nasılsın
days ın colour ile taç ada bakmanı tavsiye ederim he birde storway
ayy bikaç gun once bende çok kötuydm dayanamdm gttim ilaç aldm eczaneden yao derece :s ilaç alsna sende
ya days ın colours ta çok ıncecıktı englısh home gbi. storway hiç duymadm daha once cnm bakarm
taç ın ebatları çok dar cnm pikeleri küçük yani..
aldım ama geçirmedii yaiki büklüm geziyorum şirkette ya
storway'de güzeldir..
taç'ınkini bilmiyorum.hep nevresim takımlarını taçtan aldım ben..
bnmde nevresımlerm taç ..sarev ın pıke ölçüleri iyi ya..bıraz daha beklıcem.ama misafirlk olanları englıh home dan alıcm.desenlerı guzel ve sık kullnmycgı ıcın problem olmaz herlde
hoşbuldum işleri yoğundu,pazartesi,salı da izinliydim tatile gitmiştim o yüzzden gelemedim
regl olmuşum sancıdan ölcemm sen naslsn
hoşbuldumm bene regl oldum sancıdan ölcem sn nasılsın
en nefret ettiğim şey işteyken regl olmak,,, çok geçmiş olsun,, ee bundan sonra sık sık gelirsin artıkın =))
en nefret ettiğim şey işteyken regl olmak,,, çok geçmiş olsun,, ee bundan sonra sık sık gelirsin artıkın =))
sözlüsün sanırım .
fiyatları ne bu pike takımların canım?
gizem senin düğüne azmı kaldı canımmm,,,
ben nişanlym düğünme daha var kısmetse seneye hazıran gbi..ama kışın pike bulmak zor olablr diye şmdiden almk ıstıorm..
sarev dekiler 75 tl. takım englısh home 35 tl tek pıke. takım yapnca yıne o fıyatlara gelıor.
gizemcim sen çalışıyomuydunnnn,,,, nişanlın ne iş yapıyo,,
kız bütün çeyizi bitirdin bi pikelerin mi kaldı =))
sarev dekiler 75 tl. takım englısh home 35 tl tek pıke. takım yapnca yıne o fıyatlara gelıor.
hımm analdım canım.çift kişilik dimi bunlar?
ewet çift kişilk takım. ben tek pike almayı düşünuorum evdekı nevresmlerle uydurcm bakalm araştrıorm şuan :) sen evli misn?