Güzel Bir Sohbete Ne Dersiniz ?

şu dermokili araştırıp almam lazım,,,

bide kızlar dişleriniz için yaptığınz bişey varmı yani beyazlatmak için,,,,

cnm beyazlatmak için de satılan toz halınde beyazlatıcılar var .. doğal yol dersen karbonat ve tuz beyazaltıormuş..ama fazla kullanımları diş minesine zararlı..

SAĞOL HAYATIM IYIM SEN NASILSIN ASLINDA IYI MIYIM BILMIORUM ICIMDE BI SIKINTII OFFF O PATLICAM SANKİ
zaman zaman benimde içim çok sıkılır senin neyin var anlat hele,,,

küt çok moda bu sene önleri uzun arkası kıza küt kestirebilirsin tatlım,,

ahhh bidenem aynı benim saçlar bak kesiştiğimiz bi nokta daha sarımsaklı şampuan kullanıyorum şimdi,, iyi geldi gibi,, ahh bide hemen yağlanmasa ilaçlarım bitti hoopp saçlar yine yağlanma ya başladı,,, =(([/QUOTE]

ayy anca müsait olabilidm patron var yavaş yavaş yazıyorum....

ben saçlarımı orial ile açınca maf etmiştim zaten ince ve cansızlar siz düşünün artık taramama gerek kalmayan saçlarım kör düğüm oluyordu gittim saçlarımı arkası düz önü perçem kestirdim hiç yakışmadı 70lerden 80 lerden fırlamış gibi oldum kullanmadım zaten yıpranık diye düzleştiremedim de snr hemen kat attırdım snr kendime oriflameden saç bakım maskesi aldım çok iyi geldi birde mattı çok bide akaju kızıl yaptım şimdi iyi durumu

yüzüm için bende yeşil kil maskesi yapıyordum tüm yağı alıyordu yüzümün snr o bitince beyaz kil aldım oda acayip geriyor süper ama pek sık yapmıyorum artık zaten hassas şimdi rac.da dolayı vücüdüm acayip kuru yara bere içinde egamamda var şimdi vucüdüm için ne alayım bebek yağı iyimi sizce

dişerimi bana sormayın çok dertliyim

canım benim nerdesin senin tecrübelerinden yararlanmak istiyoruz oriflmenin hangi maskesi burda bi arkadaş satıyo bende alayım,,

canım ben kili ablama düzenli olarak yapıyorum iyi geliyo,, başkalarıyla uğraşmak daha çok hoşuma gidiyooo,,,diş konusunda bende çok mağdurum diş beyazlatma kalemi var ama 40 milyon bi gün paraya kıyıp ondan alıcam sanırsam =)),,,

cnm bademli mi ne dışının rengi turumcu sarı gibi bişey sarıya daha çok bakıyor tam hatırlamıyorum ama ben çok menunum çünkü şaçlarım çok kuru olduğu için bi tuhaftı ipek krem kullanıyorum ama o sönüştürüyor saçımı parlatmıyor ama bu haftada 1 kez yapıyorum yumşacık oluyor ama diğer banyoda ipeği mecbur kullanıyorum aslında ben onarım bakım seti falan almak isityorum kızlar dove falan bi markada söylüyorlar bu siteden ama tekrar göz atmam lazım şuan hiç para yok bende biraz ertelemem gerek

kuzum ya ben ilaçtan dolayı herzman yapmıyorum ama benim yüzümde çukurlar kaldı ve lekelerimde var bunları geçirecek bir ürün bulsam çok mutlu olurum bu ilacı keşke daha önce kullansaydım o zman yüzümde çukur olmazdı lekeler bu kadar eskide olmazdı yüzüm pürüzsüz olurdu ama olan oldu artık inş.teknolaji bu konuda dahada genişler ama o teknolojiden yaralanabilmek içinde paramız olur

ayy sinekler yapıştı bana deli oldum yaaa gitmiyorlarda

komik bişeyler atlatsanıza kızlar benim aklıma gelmiyor şimdi ama siz anlattıkça gelir sanıryorum birde benim aslında hani hikaye fıkra anlatma yeteneğim yok biliyormusunuz insanları güldüremiyorum =Dçünkü anlatamıyorum

valla güzel görüncez diye yapmadığımz yok yani

benim derdim yüzümdeki gözenekler (çok yok ama burnum da var biraz)))

bide dişlerim (birazdaha beyaz olsunnnn)))

hemen bi tane anlatayım,,,

sevdiğimin evine gittik annesiyle babsı ikisi girdiler mutfağa bize kahvaltı hazırlıyorlar bizde içerde oturuyoruz,,,

sonra oturduk kalvaltıya ama nası hazırlanmışlar yok yok yani,,,

tabi ben de biraz utanma var çekiniyorum,,

neyse yapıyoruz kahvaltımızı,,, babsının çayı biti ee bende evin gelini olucam yakında hemen fırladım çayı dolddurmaya doldurdum geldim masa dolu ya görememişim zeytin çekirdeğinin üzerine bir güzel bardağı koydummm ,, koymam la babsının kucağına çayın dökülmesi bir oldu,,, ama nsı utandım yerin on yedi kat altına indimm,,,=((

onlarda sağolsun tamam olsun kızm hadi ye yemeğini falan diye bana moral vermeye çalıştılar

çok sakarım yaaaa

:78: hehe çok geçmiş olsun tatlımm

ahhaaa çok geçmiş olsun bendede var sakarlıklar anlattım mı bilmiyorum ama anlatayım bilmeyenler için

şimdi biz sevgilimdle gezdik gezdik e onlara gitme vakti geldi ailesi ile tanışıcam metrobüs çalışması var yollar çamur benim ayağımdada 1 karış topuklu siyah pantolonum olmuş mu puantiyeli çamurdan hemen marketten aldık hızlı hızlı onları sildim soğukta ne makyaj ne bişey saçlar o biçim kötü e yüzüm zaten sivilceliydi doktora diye gitmiştim zaten neyse içeri girdik ama ben farkında değilim çorabım kaçmış annesi hemen terlik getirdi ben çok snr farkına vardım yemeğe geçtik sürahiden su koyucam kapağı kırımış heralde kaynanam konserve kapağı ile kapatmış bende doldurcam bardağı diye suyu dök snr pilav yerken pilavı kucağıma dök ne sakarlıklar aşkımda diyorki şitt çaktırma çaktırma diye yardım ediyor bende hiççç safım daha çok döktüm diyorum heeyy yarabbim ne gündü ama

gerçekten geçmş olsn :)

selam kızlar bende geldim
mevzu nedir
bir yandan da ütü yapıyorum
uff bu sıcakta hiç çekilmiyor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…