- 14 Mart 2011
- 1.492
- 2
-
- Konu Sahibi HayatSultan
şu dermokili araştırıp almam lazım,,,
bide kızlar dişleriniz için yaptığınz bişey varmı yani beyazlatmak için,,,,
cnm beyazlatmak için de satılan toz halınde beyazlatıcılar var .. doğal yol dersen karbonat ve tuz beyazaltıormuş..ama fazla kullanımları diş minesine zararlı..
nerde aktarda mı satılıyo o beyazlatıcılar,,,
bugün çok tatsız buraası
zaman zaman benimde içim çok sıkılır senin neyin var anlat hele,,,SAĞOL HAYATIM IYIM SEN NASILSIN ASLINDA IYI MIYIM BILMIORUM ICIMDE BI SIKINTII OFFF O PATLICAM SANKİ
gelmiyosunuz ki kızlaar toplanıp kaynatamadık bi
hadi toplanın baken,,,
geldim kızlar yimekdeydım şimçik geldımmmm kaynatalımm haydin
cnm bademli mi ne dışının rengi turumcu sarı gibi bişey sarıya daha çok bakıyor tam hatırlamıyorum ama ben çok menunum çünkü şaçlarım çok kuru olduğu için bi tuhaftı ipek krem kullanıyorum ama o sönüştürüyor saçımı parlatmıyor ama bu haftada 1 kez yapıyorum yumşacık oluyor ama diğer banyoda ipeği mecbur kullanıyorum aslında ben onarım bakım seti falan almak isityorum kızlar dove falan bi markada söylüyorlar bu siteden ama tekrar göz atmam lazım şuan hiç para yok bende biraz ertelemem gerek
kuzum ya ben ilaçtan dolayı herzman yapmıyorum ama benim yüzümde çukurlar kaldı ve lekelerimde var bunları geçirecek bir ürün bulsam çok mutlu olurum bu ilacı keşke daha önce kullansaydım o zman yüzümde çukur olmazdı lekeler bu kadar eskide olmazdı yüzüm pürüzsüz olurdu ama olan oldu artık inş.teknolaji bu konuda dahada genişler ama o teknolojiden yaralanabilmek içinde paramız olur
ayy sinekler yapıştı bana deli oldum yaaa gitmiyorlarda
hemen bi tane anlatayım,,,
sevdiğimin evine gittik annesiyle babsı ikisi girdiler mutfağa bize kahvaltı hazırlıyorlar bizde içerde oturuyoruz,,,
sonra oturduk kalvaltıya ama nası hazırlanmışlar yok yok yani,,,
tabi ben de biraz utanma var çekiniyorum,,
neyse yapıyoruz kahvaltımızı,,, babsının çayı biti ee bende evin gelini olucam yakında hemen fırladım çayı dolddurmaya doldurdum geldim masa dolu ya görememişim zeytin çekirdeğinin üzerine bir güzel bardağı koydummm ,, koymam la babsının kucağına çayın dökülmesi bir oldu,,, ama nsı utandım yerin on yedi kat altına indimm,,,=((
onlarda sağolsun tamam olsun kızm hadi ye yemeğini falan diye bana moral vermeye çalıştılar
çok sakarım yaaaa
çoookk utandım çokkkkk
hemen bi tane anlatayım,,,
sevdiğimin evine gittik annesiyle babsı ikisi girdiler mutfağa bize kahvaltı hazırlıyorlar bizde içerde oturuyoruz,,,
sonra oturduk kalvaltıya ama nası hazırlanmışlar yok yok yani,,,
tabi ben de biraz utanma var çekiniyorum,,
neyse yapıyoruz kahvaltımızı,,, babsının çayı biti ee bende evin gelini olucam yakında hemen fırladım çayı dolddurmaya doldurdum geldim masa dolu ya görememişim zeytin çekirdeğinin üzerine bir güzel bardağı koydummm ,, koymam la babsının kucağına çayın dökülmesi bir oldu,,, ama nsı utandım yerin on yedi kat altına indimm,,,=((
onlarda sağolsun tamam olsun kızm hadi ye yemeğini falan diye bana moral vermeye çalıştılar
çok sakarım yaaaa