Güzel Bir Sohbete Ne Dersiniz ?

kolay gelsin tiracım gerçekten iki dk dışarı çıktım yanıyor yanıyor dışarısı arkamda vantilatör var ama sıcak havayı geri üflüyor ve çarpıyor yahuu:KK25:

hemen bi tane anlatayım,,,

sevdiğimin evine gittik annesiyle babsı ikisi girdiler mutfağa bize kahvaltı hazırlıyorlar bizde içerde oturuyoruz,,,

sonra oturduk kalvaltıya ama nası hazırlanmışlar yok yok yani,,,

tabi ben de biraz utanma var çekiniyorum,,

neyse yapıyoruz kahvaltımızı,,, babsının çayı biti ee bende evin gelini olucam yakında hemen fırladım çayı dolddurmaya doldurdum geldim masa dolu ya görememişim zeytin çekirdeğinin üzerine bir güzel bardağı koydummm ,, koymam la babsının kucağına çayın dökülmesi bir oldu,,, ama nsı utandım yerin on yedi kat altına indimm,,,=((

onlarda sağolsun tamam olsun kızm hadi ye yemeğini falan diye bana moral vermeye çalıştılar

çok sakarım yaaaa

ahhaaa çok geçmiş olsun bendede var sakarlıklar anlattım mı bilmiyorum ama anlatayım bilmeyenler için

şimdi biz sevgilimdle gezdik gezdik e onlara gitme vakti geldi ailesi ile tanışıcam metrobüs çalışması var yollar çamur benim ayağımdada 1 karış topuklu siyah pantolonum olmuş mu puantiyeli çamurdan hemen marketten aldık hızlı hızlı onları sildim soğukta ne makyaj ne bişey saçlar o biçim kötü e yüzüm zaten sivilceliydi doktora diye gitmiştim zaten neyse içeri girdik ama ben farkında değilim çorabım kaçmış annesi hemen terlik getirdi ben çok snr farkına vardım yemeğe geçtik sürahiden su koyucam kapağı kırımış heralde kaynanam konserve kapağı ile kapatmış bende doldurcam bardağı diye suyu dök snr pilav yerken pilavı kucağıma dök ne sakarlıklar aşkımda diyorki şitt çaktırma çaktırma diye yardım ediyor bende hiççç safım daha çok döktüm diyorum heeyy yarabbim ne gündü ama

kızlar geçmiş olsun valla büyük talihsizlik

kolay gelsin tiracım gerçekten iki dk dışarı çıktım yanıyor yanıyor dışarısı arkamda vantilatör var ama sıcak havayı geri üflüyor ve çarpıyor yahuu:KK25:

sağol lavantacım haklısın gerçekten vantilatör de kar etmiyor ay ramazan da ne yapıcaz onu düşünüyorum bu sıcakta

bugün konumuz farklı kızlar biliyorum ama elektirk süpürgesi ararken kafayı yicem ya aslında ben 400 450 tl lik bişey istiyorum philips i herkes övüyor onunda maratonu güzel 650 tl çok ama içime yatıyor

geçen taksit ödemeye gittiğimde öyle bir baktım kız fakirin gösterdi 400 tl mi ne emiş gücü süper ama kimse fakir için iyi demiyor alışveriş sitesinin yorumlarına baktım roventa nasıl ama roewnta alana kadar phips zaten alırım arada 50-100 tl yi dert etmem sevgilimde acele etme iyice araştr diyor bende hemen olsun bitsin isityorum ramazanda belki çok harcamam omaz öderim onu rahat rahat sizin düşüncelerinizide merak ediyorum

bugün konumuz farklı kızlar biliyorum ama elektirk süpürgesi ararken kafayı yicem ya aslında ben 400 450 tl lik bişey istiyorum philips i herkes övüyor onunda maratonu güzel 650 tl çok ama içime yatıyor

geçen taksit ödemeye gittiğimde öyle bir baktım kız fakirin gösterdi 400 tl mi ne emiş gücü süper ama kimse fakir için iyi demiyor alışveriş sitesinin yorumlarına baktım roventa nasıl ama roewnta alana kadar phips zaten alırım arada 50-100 tl yi dert etmem sevgilimde acele etme iyice araştr diyor bende hemen olsun bitsin isityorum ramazanda belki çok harcamam omaz öderim onu rahat rahat sizin düşüncelerinizide merak ediyorum

canım benim bencede acele etme her geçen gün neler neler çıkıyo şimdi rowentanın sessizide çıktı mesela ,,, kaderine bence canım saydığın markalar hep iyi marka ,,

canım söylediklerini bilmiyorum ama benim arkadaşım da arçelik ten almıştı geçen yaz emiş gücü çok güzel diyor tam bilmiyorum ama fiyatı 350 400 tl civarındaydı

en yisi gidip yerinde görmek belki bosh alırım ben durayım biraz daha en iyisi doğru söylüyorsun hayatcım

canım söylediklerini bilmiyorum ama benim arkadaşım da arçelik ten almıştı geçen yaz emiş gücü çok güzel diyor tam bilmiyorum ama fiyatı 350 400 tl civarındaydı

arçelik hiç düşünmüyorum aklımda phips var bosh var rowentada olabilir o kız fakirde iyi değince alman malymış onuda düşündüm aslında biraz daha beklicem sabırsızlanıyorum ama yerinde görürüm en iyisi:KK71::nazar:

arçelik hiç düşünmüyorum aklımda phips var bosh var rowentada olabilir o kız fakirde iyi değince alman malymış onuda düşündüm aslında biraz daha beklicem sabırsızlanıyorum ama yerinde görürüm en iyisi:KK71::nazar:

sen para biriktir bence canım,, her ay alabiliyosan bi küçük altın al koy kenara,,

daha çok işine yarar bence,,,

bu haftalığımı alayım altın yapıcam çünkü düğün var patronun oülunun düğünü var ama geri gelicek yani evlendiğimde yatırım gibi oluyor

ee sizler anlatın yahuu

olumsuz düşünme cnm benim daha yapıcak çok şey var önümüzde çeyizlerimizi hazırlıcaz sevdiğimizin yanında olucak yeri gelicek kavga edicez yeri gelicek romantik dakikar yaşıcaz böyle bazen ben ilerisini düşünüyorum endişelerim olsada güzel günler beni bekler sevgilim eşim olucak ona yemekler tatlılar yapıcam oda gelip beni öpücek süper yaa allah herkese nasip etsin :KK69::KK69::KK69:ayy aşka geldim bak yine

X