güven sorunu:(

Bu ,onun yaşam tarzı olmuş artık.Karakterine iyice işlemiş.Sen ne yaparsan yap,o istemediği sürece sana böyle davranacaktır.Bence onun bu davranışlarına boyun eyme,ileride çok sıkıntı çekersin.

Bu ,onun yaşam tarzı olmuş artık.Karakterine iyice işlemiş.Sen ne yaparsan yap,o istemediği sürece sana böyle davranacaktır.Bence onun bu davranışlarına boyun eyme,ileride çok sıkıntı çekersin.

gerçekten çok doğru konuşuyorsun ama ben onsuz duramam ki onu çok seviyorum herkes hep aynı şeyi diyor ailemdekiler bile çok sıkıntı çekersin diyorlar bana ama ben hep bi umutla gidiyorum ona hep bir umutla seviyorum onu çok belki düzelir geçer diye

cnm zamana birak diycem ama 1 sene gecmis aradan. eger sen yanlis bisey yapmadigindan eminsen böyle davranmaya devam et. erkek arkadasin zamanla bi düsünceleri aticaktir kafasindan. (bende de olmustu tecrübeliyim bu konuda)

Aynısını yaşadım seni çok iyi anlıyorum..
Gerçi benimki öyle sık sık bunu hatırlatıp canımı sıkmaz ama bazen bir kavga durumunda hatırlatırr sakınnn tekrarlama! sakınnn diye...
Güveni zedeleniyor insanın ama çok istediğin bir şeyi kızacak ters tepki verecek diye korkup gizli yapmak kendimiz açısından masumca geliyor
anlayışlı olsaydın da yalana mecbur bırakmasaydın beni demiştim ben de
Aslında o yalanın üstüne hala benden vazgeçmeyişi sevgisine hayran kalmama sebep olmuştu doğrusu
Her şerde bir hayır vardır yani üzülme
Zamanla tamamen unutulacağına inanıyorum ben..

cnm zamana birak diycem ama 1 sene gecmis aradan. eger sen yanlis bisey yapmadigindan eminsen böyle davranmaya devam et. erkek arkadasin zamanla bi düsünceleri aticaktir kafasindan. (bende de olmustu tecrübeliyim bu konuda)

çok teşekkür ederim canım inşallah dediğin gibi olur onu çok seviyorum yaaa çokkkk onunda beni sevdiğini biliyorum ama çok takıntılı işteinşallah geçicek zamanla yaa bende buna inanmak istiyorummm yanlış bir şey yapmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…