- 22 Nisan 2012
- 1.307
- 9
- 88
- Konu Sahibi cimcime1991
-
seni çok iyi anlıyorum canım erkekler işte bazen biz kadar birşeylerin eğrisini doğrusunu düşünemiyorlar fakat sen geleceğinize önem verirken onun bu tür davranışta bulunması yalan söylemesi senin içinde yıkıcı bir durum yaratmış çok üzüldüm dediklerin çok doğru bu zamanda birikim yatırım olmayınca hayat çok zor hele ki bir gelecek kurmak daha zor bunu düşünerek hareket etmeliyiz hepimiz ama sanırım erkekler bizim kadar olamıyor malesef birşeylerin bilincine sonrada varıyorlar...tabi istisnalarda olabilir...peki şuan hala birliktemisiniz?benim sorunum içinse okuduğun ve cvp verdiğin için çok teşekkür ederim tabikide aldatma sadakatsizlik asla yok ama bunu sürekli dile getirirse eğer ben çok huzursuz olucam bunu çok iyi biliyorumama bir çare bulamıyorum
attığın her adımı bilmek zorunda mı?
mns miş şifreymiş ...bana çok abuk subuk geliyor..
eline kozları kendin vermişsin en başta neyin kazanı mı ki bu?
birlikte olduğum insana ondan önce aldığım bütün msn ve diğer üyeliklerimin
şifrelerini verme zorundalığım mı var benim? ya da vermediğim için kendimi
kötü mü hissetmek zorundayım?güven bunlarla ölçülmez..isteyen adam her şekilde
yapıyor zaten..keza görüyoruzda evlenene kadar hiç bir şey yok evlendikten sonra
bir sürü şey çıkıyor ortaya..[/Q
canım evet attığım her adımı bilmek zorunda değil sonuçta evli değilim ama çok bağlıyım ben ona oda bunun farkında.Ayrıca asla şifrelerimi istemedi hiç bir zaman.haklısın güven bu tür şeylerle ölçülmez ama işte benim erkek arkadaşım biraz takıntılı ve bu takıntılarını nasıl düzelticem bilmiyorum oda bana yalan söyledi ama ben böyle yapmadım sineye çektim çünkü geçmişe baktıkça geleceğe gidemezdim ama o takıntı haline getiriyor iyice napıcam ben
şuana kadar seni terketmediyse bu neden için terketmeyecektir. aklında biraz şüphe olması da fena değil, çantada keklik olarak görmez seni :)
yalan kötü bişey tabi ama en azından durumun iyi yanlarını gör istedim
yalnız aklıma takılan msn adresi dediğin şey mail adresimi? çünkü alışveriş sitelerine üye olmak içiin msne girmene gerek yok. mail adresinden üye oluyosun, bi de başka bi adres açmayı neden düşünmedin madem bu kadar kızıyomuş?????
Öncelikle...Çeyiz vb sitelere üye olmak için yeni bir msn alabilirdin.
Eskisini aktive etmen kuşku uyandırmış.
Sen de olsan eminim kuşkulanırdın.
Yapman gereken,yeni bir adres alıp,sadece alışveriş maksadıyla açtığını ona söylemekti.
Arkadaşın genel olarak çok takıntılıysa,onu nasıl ikna ederim diye değil,bu şekilde hayat gerçer mi sorusunu sormalısın.
Tabiki su an birlikteyiz. Sadece yalan soylemesine kirildim. Hakikaten dirdir ettigim oluyor luzumsuz para harcamasini istemiyorum. Ben su an para biriktiriyorum o da biriktirsin istiyorum evlenicez malum belki 1 sene icinde belki az. Bu kadar ufak birseyden bitirmem iliskimi kendisi cok iyi bir insan seviyorumda fakat insan ister istemez yalan soyledigi icin kiziyor. Erkek arkadasininda seni birakicagini samam ama belli bir sure benim aklima geldigi gibi aklina gelir gelir sonra alisir unutur. Banada aynisi olacak nasilsa. Uzulme ama alttan al maalesef hatirlarsada gecmiste kaldi acmayalim konusunu geride birakalim cnm fln de. Guvenide saglarsan baska sorununuz kalmaz.
sashamia88 evet mantıksız bir yalan gibi gözküyor fakat yaptğım sadece bunlardan ibaretti ve beni çok sıkıştırdığı için herşeyimi kısıtlamaya çalıştığı için böyle oldu ve korkuttuonu çok seviyorum asla sadakatsizlik etmiyorum onunda yalanları bir çok şeyi oldu haksızken haklıymış gibi davrandı bana hep ama ben çok anlayışlı bir insanım kavga etmekten hiç hoşlanmam üzülürüm çünkü hep olumlu bakmaya çalışırım anlamaya çalışırım ama o bu şekilde davranmıyor bana herşeye hemen bağırıyor herşeye kızıyor ama sonradan pişman oluyor fakat ben çoktan kırılmış oluyorum
canım o zaman sorun sadece sen de degıl ondada var.
once o kendıne çeki düzen vermesı gerekır .
bu ne canım boyle ,adam heran patlamaya hazır bomba gıbı .
çekılır degıl hıc.hep dıken ustun de olursun .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?