güven sorunu:(

cimcime1991

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2012
1.307
9
88
merhaba arkadaşlar öncelikle mesajımı okuyup bana yardımcı olacaklara şimdiden teşekkür ederim.Erkek arkadaşımla tam 1,5 yıldır birlikteyiz.Her ilişkide olduğu gibi ama iyi ama kötü günlerimiz geçti ve normal olanı da bu sanırım...Şimdi benim sorunum ben erkek arkadaşıma 1 yıl önce bir yalan söyledim aslında söylemek zorunda kaldım çünkü sürekli yaptığım her şeyin yanlış olduğunu hep kendisinin haklı olduğunu ve her yaptığıma tepki verilmeyecek bile olsa hep sert tepkiler verdi ve bende yalan söylemek zorunda kaldım aslında kötü bir şey bu yalan denen şey ama o beni korkum yüzünden buna itti.yalanımda şuydu ondan önceki kullandığım msn adresimi açtım.fakat o bunu bilmiyordu.bende onu açtığımda onu aldattığımı yanlış şeyler yaptığımı düşünür diye korktum söylemekten çünkü çok kıskançtı aşırı hemde oradan bir takın alışveriş sitesine üye oldum bilirsiniz biz kızlar can sıkıntısından yemek tarifleridir kıyafetlerdir makyaj ürünleridir çeyizdir gibi şeyleri takip etmeyi bakmayı çok severiz.Bende tamamen zararsız bir vaziyette üye oldum ve sürekli onları takip ediyordum.O benim girdiğimi anlamış bana girdiğim için çok kızdı ve ağza alınmayacak şeyler saydı anlayış göstermeyeceğinden korktuğum için ben girmiyorum diye inkar ettim.Çünkü korkuyordum. Arkadaşım biraz kapalı görüşlüdür İşte bende bu inkarımı 3 gün boyunca sürdürdüm baktım ki olmayacak en sonunda itiraf ettim böyle böyle böyle diye ve o bana çok kızdı neden 3 gün boyunca sakladın gözümün içine bakarak bana yalan söyledin dedi ama söyleseydim biliyordum ki kıyametler daha fena kopucaktı.Neyse üzerinden 1 yıl geçti hala birlikteyiz bu zaman içinde güvenini tekrar geri kazandım istemediği şeyleri yapmadım üzmedim onu ama dün buluştuğumuzda kendisi bana hala benim istemediğim şeyleri yaptığın geliyor bi an aklıma dedi ve ben o an deliriyorum dedi sana güvenim geri geldi sana inanıyorum seni çok seviyorum dedi ama her nedense bir türlü şu kuşkulu duyguları kafamdan atamıyorum aslında atıyorum ama öyle bir an geliyor ki birden kafamda kendimce bir şeyler türetmeye başlıyorum acaba bunu yapıyor mudur acaba bana hala yalan söylüyor mudur diye düşünüyorum ama sonra yapma oğlum kız sana sonsuz ilgisini sevgisini sadakatini her zaman gösteriyor haksızlık etme diyorum kendi kendime dedi.Ama böyle söylesem de aklıma birden ara ara geliyor işte dedi niye böyle oluyor diye bana sordu bende geçmişteki hatalarımı biliyorum ve çok pişmanım ama şimdi aynılarını yapmıyorum dedim konuştum onunla güzelce ve onu çok seviyorum bunu adı gibi biliyor.Sorun şu ki arkadaşlarım ben sevgilime ne yapmalıyım bu düşünceleri aklından çıkarabilmesi için inanın nasıl bir çözüm bulacağımı bilmiyorum bulamazsam ne olucak onuda bilmiyorum ama tek bildiğim onu çok seviyorum sizlerden ricam lütfen bana yardımcı olun şu durumu nasıl düzeltebilirim lütfeeeennnnnnnnn korkuyorum gün gün ya benden uzaklaşırsa diye sürekli bunları düşünerek

Son düzenleme:
Bilmemki benimkide bara gidip sadece 50 dolar harcadim deyip bir gunde barlarda 200 $ yemis. Nasil sinirime dokundu bana yalan soyledi. Bende simdi cok kiziyorum. Ben hergun calisip para biriktirelim gelecegimiz icin tasinicaz derken kendisi barlarda para yiyip yalan soyluyo birde... benim guvenim zedelendi acikcasi. Yapicak bir yorum bulamadim konuna bende ayni dertten muzdaribim baska yalanlarda soyledimi diye dusunuyorum.

Son düzenleme:
üzüldüm açıkçası senin adına bende evet yalan kötü bir şey ama geleceğiniz için gerekli önemi göstermeyip üzerine yalan söylemesi çok can yakıcı Offf ben nasıl bir yol izlemeliyim ya onu kaybetmek istemiyorum artık hayatımda birileriyle sonuna kadar ilerleyebilmek istiyorum ve bu hayalimi de onunla gerçekleştirmek istiyorum fakat bu kuşkular olduğu sürece ne olucaz onu da bilmiyorum of

Canim anliyorum korktun veya gereksiz kavga istemedin fakat yakalaninca gene kavga cikiyor. Banada kendisi oyle dedi simdi dogruyu soylese o kadar para harcanirmi diye dirdir edersin dedi. Ama yazik gunah ya tek kisi butun barimi yemis icmis o hesap nedir oyle. Ickilerde 6-7 dolar yurtdisindayiz .Ben cok kizdim gereksiz ne gerek vardi parayi oraya yatirdin. Hani ustune gomlek alsin ayakkabi alsin, ne biliyim biriktirsin , yatirim yapsin yada evimize bisi alsin bu nedir boyle...Neyse ben ogrenince gene kavga cikti zaten hani degisen birsey yok. Zamanla unutur aldatma vs bisi olmadikca insaniz hata yapiliyor yeterki sadakat olsun.

Son düzenleme:
yalan soylemenın bır gerekcesı olamaz olmamalı da zaten .
kımse durduk yere yalan soylemez sebeplerı ılla kı vardır ama ,
su su sebepden dolayı yalan soylemek zorun da kaldım demek
sacma olan bır savunma seklıdır .
cunku yalan soylemek bıraz kısılık meselesıdır,ben sıze yalancısınız demek ıstemıyorum .
sadece yalan soylemenın ne olursa olsun hangı kosul olursa olsun hıc bır gerekcesı olmamalı.
ıster ıstemez karsı taraf da guven sorunu olusur .
aslın da sevgılınıze yalan soyledıgınız sey o kadar basıt bır mevzu kı ,
sahsen ben sevgılınınız dusundugunu hısseder gıbıyım .
bu sebepden yalan soyleyen sahıs,belkı de farklı sıtelerde de uyelıgı vardır dıye dusunuyordur
ben de dusunurdum bunu .cunku ceyız sıtelerıne alısverıs sıtelerını saklamak ne alaka gercekten
mantıksız bır yalan olmus .karsı tarafın celıskıye dusmesıne sebep olmussunuz

attığın her adımı bilmek zorunda mı?
mns miş şifreymiş ...bana çok abuk subuk geliyor..
eline kozları kendin vermişsin en başta neyin kazanı mı ki bu?
birlikte olduğum insana ondan önce aldığım bütün msn ve diğer üyeliklerimin
şifrelerini verme zorundalığım mı var benim? ya da vermediğim için kendimi
kötü mü hissetmek zorundayım?güven bunlarla ölçülmez..isteyen adam her şekilde
yapıyor zaten..keza görüyoruzda evlenene kadar hiç bir şey yok evlendikten sonra
bir sürü şey çıkıyor ortaya..

seni çok iyi anlıyorum canım erkekler işte bazen biz kadar birşeylerin eğrisini doğrusunu düşünemiyorlar fakat sen geleceğinize önem verirken onun bu tür davranışta bulunması yalan söylemesi senin içinde yıkıcı bir durum yaratmış çok üzüldüm dediklerin çok doğru bu zamanda birikim yatırım olmayınca hayat çok zor hele ki bir gelecek kurmak daha zor bunu düşünerek hareket etmeliyiz hepimiz ama sanırım erkekler bizim kadar olamıyor malesef birşeylerin bilincine sonrada varıyorlar...tabi istisnalarda olabilir...peki şuan hala birliktemisiniz?benim sorunum içinse okuduğun ve cvp verdiğin için çok teşekkür ederim tabikide aldatma sadakatsizlik asla yok ama bunu sürekli dile getirirse eğer ben çok huzursuz olucam bunu çok iyi biliyorum ama bir çare bulamıyorum

şuana kadar seni terketmediyse bu neden için terketmeyecektir. aklında biraz şüphe olması da fena değil, çantada keklik olarak görmez seni :)

yalan kötü bişey tabi ama en azından durumun iyi yanlarını gör istedim

yalnız aklıma takılan msn adresi dediğin şey mail adresimi? çünkü alışveriş sitelerine üye olmak içiin msne girmene gerek yok. mail adresinden üye oluyosun, bi de başka bi adres açmayı neden düşünmedin madem bu kadar kızıyomuş?????

sashamia88 evet mantıksız bir yalan gibi gözküyor fakat yaptğım sadece bunlardan ibaretti ve beni çok sıkıştırdığı için herşeyimi kısıtlamaya çalıştığı için böyle oldu ve korkuttu onu çok seviyorum asla sadakatsizlik etmiyorum onunda yalanları bir çok şeyi oldu haksızken haklıymış gibi davrandı bana hep ama ben çok anlayışlı bir insanım kavga etmekten hiç hoşlanmam üzülürüm çünkü hep olumlu bakmaya çalışırım anlamaya çalışırım ama o bu şekilde davranmıyor bana herşeye hemen bağırıyor herşeye kızıyor ama sonradan pişman oluyor fakat ben çoktan kırılmış oluyorum

sashamia88 evet mantıksız bir yalan gibi gözküyor fakat yaptğım sadece bunlardan ibaretti ve beni çok sıkıştırdığı için herşeyimi kısıtlamaya çalıştığı için böyle oldu ve korkuttu onu çok seviyorum asla sadakatsizlik etmiyorum onunda yalanları bir çok şeyi oldu haksızken haklıymış gibi davrandı bana hep ama ben çok anlayışlı bir insanım kavga etmekten hiç hoşlanmam üzülürüm çünkü hep olumlu bakmaya çalışırım anlamaya çalışırım ama o bu şekilde davranmıyor bana herşeye hemen bağırıyor herşeye kızıyor ama sonradan pişman oluyor fakat ben çoktan kırılmış oluyorum

Tabiki su an birlikteyiz. Sadece yalan soylemesine kirildim. Hakikaten dirdir ettigim oluyor luzumsuz para harcamasini istemiyorum. Ben su an para biriktiriyorum o da biriktirsin istiyorum evlenicez malum belki 1 sene icinde belki az. Bu kadar ufak birseyden bitirmem iliskimi kendisi cok iyi bir insan seviyorumda fakat insan ister istemez yalan soyledigi icin kiziyor. Erkek arkadasininda seni birakicagini samam ama belli bir sure benim aklima geldigi gibi aklina gelir gelir sonra alisir unutur. Banada aynisi olacak nasilsa. Uzulme ama alttan al maalesef hatirlarsada gecmiste kaldi acmayalim konusunu geride birakalim cnm fln de. Guvenide saglarsan baska sorununuz kalmaz.

Kaybetme korkusu her zaman tetikte işte biraz şüphenin kimseye bi zararı olmaz merak etme :)))

evet canım e mail adresim msn e girmeme gerek var şöyle var canım aktivasyon maili geliyor ya aktifleştirmek için girmem gerekiyor girdiğim zamanda nasıl olduysa güncelleme olmuş msn profilimde aşağıda da kişilerin yaptıkları gözküyor orada prfolini güncelledi diyince direk onu hala kullandğım anlaşılıyor başka adres açsam yine yalan söylemiş olucaktım canım benim onu bulsaydı belkide daha kötü olucaktı aldattığımı düşünmesi daha olası birşey haline gelirdi çünkü sürekli irdeler sürekli benim açığımı yakalamk için uğraşıyor

Öncelikle...Çeyiz vb sitelere üye olmak için yeni bir msn alabilirdin.
Eskisini aktive etmen kuşku uyandırmış.
Sen de olsan eminim kuşkulanırdın.
Yapman gereken,yeni bir adres alıp,sadece alışveriş maksadıyla açtığını ona söylemekti.

Arkadaşın genel olarak çok takıntılıysa,onu nasıl ikna ederim diye değil,bu şekilde hayat gerçer mi sorusunu sormalısın.

evet kuşkulanırdım ama onun kadar uzatmazdım evet arkadaşım çok takıntılı zaten takıntısı varmış önceden hep herşeyi çok düşünen biri irdeleyen biri fakat ona olan sevgim bambaşka ona olan bağlılığımda hayat bu şekilde nereye kadar götürücek bizi bilmiyorum ama bu olanlar beni üzsede beni bazen sıksada moralimi bozsada ben ondan vazgeçemiyorum çok seviyorum

inan her zaman hep alttan alıyorum yeterki kavga etmeyelim huzurumuz kaçmasın diye ben kin duyamam küsemem hiç herşeye iyimser yaklaşırım ama o çok sert çok tepkilive hep BEN ci açmayalım dedim buluştğumuzda canım ama bana dediki eğer bu konu çözülmezse benim aklımın ucunda hep kalıcak ve bir sonraki gün geldiğimde yeni düşüncelerde üstüne eklenicek dedi neden böyle oluyor diye bana soruyor

canım o zaman sorun sadece sen de degıl ondada var.
once o kendıne çeki düzen vermesı gerekır .
bu ne canım boyle ,adam heran patlamaya hazır bomba gıbı .
çekılır degıl hıc.hep dıken ustun de olursun .

evet canım ondada çok sorun ve hatalar var fakat kendni kusursuz görüyor ben bunu dile getirdiğim zaman asla kabullenmiyor ve benim onu anlamadğımı düşünüyor.kendimi düzelticem deyip fakat her kavgada yine aynı sert tepkileri veriyor aynen öyle sürekli diken üzerindeyim onu çok seviyorum 1 buçuk yılımızı verdik birbirimize bu kadar sevginin emeğin yabana gitmesini istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…