- 2 Aralık 2015
- 31.472
- 105.029
Bu yarışmaların da tek kötü yanı bu,başkalarının canı çekince biraz suçlu hissediyorsun kendini.Tatlılara bakarak daha masum Allahtan.Çok canım çekti gerçekten çok başarılı olmuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu yarışmaların da tek kötü yanı bu,başkalarının canı çekince biraz suçlu hissediyorsun kendini.Tatlılara bakarak daha masum Allahtan.Çok canım çekti gerçekten çok başarılı olmuş
Ben de etiketlere bakınca bir tarif sıcak geldi bana.Yapmamış olsaydım onu yapardım.Hem kolay,hem de uğraştırmayan,sevilen bir tarif.Ben dün baktım herşey serbest bırakılmış
başka birşey yapmaya karar verdim
Ispanağı yaptım fotosunu da çektim senin için bitmiş halini.
Dur atayım buraya :)
Ama bu tarifle katılmicam
Görüntüsü güzel oluyormuş.Eminim tadı da öyledir,börek gibi durmuş.Patatese hem döşek ,hem yorgan olarak kullanmışsın.
Of of süper olmuş çok değişik hakkaten
Görüntüsü güzel oluyormuş.Eminim tadı da öyledir,börek gibi durmuş.Patatese hem döşek ,hem yorgan olarak kullanmışsın.
Of of süper olmuş çok değişik hakkaten
Heee evet öyleymiş,bu tarifle katılmasan da tarifi bizimle paylaş. Makyajkolik13 benim bölgemde başka yemeğe off çekersin hayok kız düşek patates, yorganı peynir
Heee evet öyleymiş,bu tarifle katılmasan da tarifi bizimle paylaş. Makyajkolik13 benim bölgemde başka yemeğe off çekersin ha
Şeyyy, ımm azıcık beğendim de o zaman senin güveci bana yolla bir of da o zaman çekeyimHeee evet öyleymiş,bu tarifle katılmasan da tarifi bizimle paylaş. Makyajkolik13 benim bölgemde başka yemeğe off çekersin ha
Zaten yolladım ya fotolarla.Demek azıcık beğendin ,tamamŞeyyy, ımm azıcık beğendim de o zaman senin güveci bana yolla bir of da o zaman çekeyim
Teşekkür ederim canımdeynepimmmmmmm ellerine sağlık muhteşem yarışamda başarılar diliyorummm
Tamam anlaştık o zamanZaten yolladım ya fotolarla.Demek azıcık beğendin ,tamam
Canınız istesin de beğenin diye o kadar uğraştım Teşekkür ederim Al yanakların çok tatlı.Ayyy ama çok canım istedi deynepnaz ellerine sağlık başarılar canim
Ben iddialı değilim çok fazla.Daha iddialı tarifler gelecektir mutlaka.Senin yaptığın yemekleri de biliyoruz ,yeme biziTamam anlaştık o zaman
Bu tariften sonra iddamdan vazgeçtim sanırım
Ben iddialı değilim çok fazla.Daha iddialı tarifler gelecektir mutlaka.Senin yaptığın yemekleri de biliyoruz ,yeme bizi
Önceki birçok yarışmada bunu örneklerini görmedik mi?Kesin iddialı, 1.olur dediğimiz tarif değil de ,daha farklı tarifler 1.oldu.Dolmaların yanında biraz basit kalacak sanırım benimki ,şansımı denerim
Haklısın, hayırlısı olsunÖnceki birçok yarışmada bunu örneklerini görmedik mi?Kesin iddialı, 1.olur dediğimiz tarif değil de ,daha farklı tarifler 1.oldu.