- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.605
- Konu Sahibi Kirmizi pabuc
Yok mu tarlası takkesi olanburalarda nerde hertaraf cadde isyeri araba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok mu tarlası takkesi olanburalarda nerde hertaraf cadde isyeri araba
yok malesef istanbulun göbeegi anca fabrika doluYok mu tarlası takkesi olan
Neresi kız ben doğma büyüme İstanbullu yumyok malesef istanbulun göbeegi anca fabrika dolu
bagcilar tarafi cnm sen neresindesinNeresi kız ben doğma büyüme İstanbullu yum
Kız ben Bağcılar’da büyüdümbagcilar tarafi cnm sen neresindesin
hadiyaa gunesliyi biliyosundur ozman ordayim benKız ben Bağcılar’da büyüdüm
Hehe biliyorumhadiyaa gunesliyi biliyosundur ozman ordayim ben
ordayim isteHehe biliyorum
Teşekkür ederim canımEllerine sağlık canım benim başarılar dilerim
Niye bana yorum yapmamışsın bakıyım sağol canım orda bilmezler belkinpazarda ama kabak tarlalarında bulursunKuzucum ben yorum yapmamışım sanırım ya kardeşine yapmısım sadece. Ellerine sağlık balımmm ,bu çok merak edip yemek istediğim dolma çokta güzel görünüyor pazarda falan satıyorlarmıki ben hiç denk gelmedimya deneyecektim.
Sağol canımçok güzellermiş eline sağlık canım bol şans
Kız yaptım sanıyom nebilim. Tarifini en son gördümde daha yoruma acılmamıştı sonra kaçırmışım demekki. Olabilir kuzum valla canım çekti olsada yapsamNiye bana yorum yapmamışsın bakıyım sağol canım orda bilmezler belkinpazarda ama kabak tarlalarında bulursun
Girivir bir kabak tarlasına toplayıvir çiçekleri hemşoKız yaptım sanıyom nebilim. Tarifini en son gördümde daha yoruma acılmamıştı sonra kaçırmışım demekki. Olabilir kuzum valla canım çekti olsada yapsam
Teşekkür ederim ikram şansımız olsa keşkeAa daha önce hiç yemedim. Ellerinize sağlık çok leziz görünüyor.
Bulsam kabak tarlası dalacamda nirden bulayımGirivir bir kabak tarlasına toplayıvir çiçekleri hemşo
Vardır kız oralardaBulsam kabak tarlası dalacamda nirden bulayım