- 29 Nisan 2015
- 31.435
- 105.682
- 598
- Konu Sahibi Kirmizi pabuc
Merkezde nerde tarla kuzu ama belki satan vardır bilemem neyse olsun birgün denk gelirse alır yaparımVardır kız oralarda

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merkezde nerde tarla kuzu ama belki satan vardır bilemem neyse olsun birgün denk gelirse alır yaparımVardır kız oralarda
Teşekkür ederimelinize sağlık çok lezzetli bir yemek. yiyenler bilir tadı harikadır. ben de aslında uzun zamandır yemedim. zamanı gelmiş![]()
Biz de Niğde liyiz bizde de çok yapılır ve muhteşem birşey pazar da dayanır mı bilmem hiç görmedim birde kapak çiçeklerini öğlen toplamisiz sanırım üste koyduklariniz kapalıydı onlar sabah toplanır o zaman açmış olur ve çok kolay doldurulur eğer kapanirsa açmak zor oluyor yirtiliyorPazarda bulamayınca tarlaya gidip toplamış canım evet burda çok tarla var
Güneş doğmuş tu eşim bilmediği için öyle toplamış evet çok zor açtımBiz de Niğde liyiz bizde de çok yapılır ve muhteşem birşey pazar da dayanır mı bilmem hiç görmedim birde kapak çiçeklerini öğlen toplamisiz sanırım üste koyduklariniz kapalıydı onlar sabah toplanır o zaman açmış olur ve çok kolay doldurulur eğer kapanirsa açmak zor oluyor yirtiliyor
Olsun cnm yine de ilk deneyime göre oldukça güzel eline sağlık çok güzel yapmışsinGüneş doğmuş tu eşim bilmediği için öyle toplamış evet çok zor açtım
Teşekkür ederim bilen az sanırım oylarda geri kaldıkEn sevdiğim zeytinyağlıdır, tadını bilen vazgeçemez. Eline sağlık!![]()
Teşekkür ederim bilen az sanırım oylarda geri kaldık![]()
Kazen amca versen bir dert vermesen ayrı dert senin oyİnanın çok gittim gittim geldim ...
Ayy mutlu oldumHiç farketmez, inanın ki sizinki tüm bilindik tariflerin en güzeli.