- 31 Aralık 2017
- 12.133
- 32.162
- 36
- Konu Sahibi Kirmizi pabuc
Sağol canım eşim tarladan topladıellerne saglik canim
o cicekleride nerden buldun merak etim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım eşim tarladan topladıellerne saglik canim
ohh neguzel burda öyle tarla marla nimetler yok malesefSağol canım eşim tarladan topladı
Pazarda bulamayınca tarlaya gidip toplamış canım evet burda çok tarla varohh neguzel burda öyle tarla marla nimetler yok malesef
burda pazardada yok öyle hic denk gelmedim cnmPazarda bulamayınca tarlaya gidip toplamış canım evet burda çok tarla var
Nerdesin ki sen canım Ege tarafında pazarda oluyorburda pazardada yok öyle hic denk gelmedim cnm
istanbuldayim hic pazar markette gormedimNerdesin ki sen canım Ege tarafında pazarda oluyor
Evet canım orda olmazistanbuldayim hic pazar markette gormedim
tadini merak etmedim deil haniEvet canım orda olmaz
Yaaa keşke ikram edebilsektadini merak etmedim deil hani
saol cnm düsünmen yeter yemis kadar oldumYaaa keşke ikram edebilsek
Buralara yolun düşerse görüşelim canımsaol cnm düsünmen yeter yemis kadar oldum
Bizim burda her pazar oluyor valla fiyatını hiç sormadim ama suyun icijde bekletiyorlar satarken çok şahane gözüküyorellerne saglik canim
insallah cnm nerdeydin senBuralara yolun düşerse görüşelim canım
burda neden hic yok yaaaBizim burda her pazar oluyor valla fiyatını hiç sormadim ama suyun icijde bekletiyorlar satarken çok şahane gözüküyor
Bergama canıminsallah cnm nerdeydin sen
Oraya kadar gitmez canım hem çok hassas hem de kapanırlar hemen benimkiler Bile kapanmıştı zor doldurdumburda neden hic yok yaaa
bizim kırmızı ile aramızdaki mesafe çok az canımın için kabak yetiştiren varsa etrafında onlardan rica edebilirsinburda neden hic yok yaaa
bizim kırmızı ile aramızdaki mesafe çok az canımın için kabak yetiştiren varsa etrafında onlardan rica edebilirsinburda neden hic yok yaaa
anladim cnm zaten ilk defa gordumOraya kadar gitmez canım hem çok hassas hem de kapanırlar hemen benimkiler Bile kapanmıştı zor doldurdum
buralarda nerde hertaraf cadde isyeri arababizim kırmızı ile aramızdaki mesafe çok az canımın için kabak yetiştiren varsa etrafında onlardan rica edebilirsin