• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gururum onurum o kadar incindi ki :,(

minnosumbenim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2010
226
0
116
Ankara
kızlar o kadar kötüyüm ki şu anda

inananmıycam şeyler olduuu
dün kvdeydik yine çenesi durmuyo tabi bıt bıt bıt en nefret ettiğim huyu ise ben odadan mutfaga gittim diyelim hemen fıs fıs bişeyler söylüyo odaya girince lafı yarıda kesiyo ben geldim die susuyo .dün akşam her mutfaga gidip gelmemde bu olay oldu bende rahatsız oluyorum doğaal olarak kim olmaz ki ...

sonra eve giderken eşime arabada dedim ki aşkım annnen ben mutfaga gittiğimde sana ne söylüyo ben gelince susuyo dedim vay sen bunu dedin die daha öncede bu konudan rahatsız olduğumu söylemiştim agza alınmıycak küfürler hakaretler anneme küfür ediyo senin ananı........ filn vs ( çok utanıyorum nasıl kötü küfürler) dedim düzgün konuş vurdu kafama resmen cinnet geçiriyo gibi sinirli sustum ama susmuyo hala küfürler ben fesatmışım her dediğini kötüye yorumluyo muşum herseyi batıyomuş annesinin hala agza alınmıycak küfürler ediyo patladım sonunda bende ona küfür ettim bu sefer gögsüme vurdu arabanın iindeyiz bende ona vurdum sonra dedim beni evime bırak napıyosan yap dedim

arabayı hızlıca evin önünden gecip annemlerin evine bıraktı beni yukarı çıktı kızınızı bırakıyorum anlatır size dedi :((((( :43:
annemlere olayları anlattım kadın şeker hastası titremeye basladı hastanelik olduk gece yarısı çıktık hastaneden kapıda bekliyomuş tekrar annemlerle bıraktı bizi arabada konuştular oğlum ayyıp ikinizide filn gibisinden söylediği laf benim anan m babam canım ciğerim herşee karışacaklar karışırlar vay anneme laf söyletmem annemi sevmiyo annem iyi niyetli hep bu fesat bağırıyo ama hala anemler oğlum yapmayın etmeyin diyo babam da hasta zaten üzülüyo sonra indik arabadan çekti gitti :43: o kadar kötüyüm ki ben hiç bişeyim mişim meğerse napcam akıl verin

çok karışık anlatmışsınız.. şimdi annenizin yanında mısınız? Eşiniz de sizi bırakıp gitti öyle mi?

benim babama anneme küfür edilecek hastanelik olacağız bide ailem o eşin karşısında ezilip büzülecek ikinizede ayıp vs diyerek orta yolu bulmaya çalışacaklar,ne yapacağını bana sorarsan çok ağır şeyler yazarım gerek yok, umarım doğru şeyler yaparsın

insan suçlu olmasa zeytin yağı gibi üste çıkmaya çalışmaz bence, anneci mi çok fazla eşiniz ,daha 7 aylık evliyken sizi üzen adam illeride de devam edecektir. Terbiyesiz hiç sevmem küfürle konuşanları eger ayrıysanız şuanda hiç arayıp sormayın, o sürünsün peşinizde evliliğinizi de düşünün bence, onun hakaretlerini mi çekeceksiniz ömür boyu. İnsan hayata birkes geliyor kimsenin bir başkası için ömrünü heba etmesine gerek yok.

evliliği çocuk oyuncagı zannediyor bu erkekler.evlenmeden önce anasına basına yapmadığı eziyet kalmıyor evlenince kıymete biniyor

bizimle tanışma hikayenizi paylaşmıştın hatırlıyomusun, ailesi seni hastalığın yüzünden istememişti adam seni kabul ettirene kadar akla karayı seçmişti şimdi duruma bak 7 ayda kaç kere konu açacak duruma geldin, ya nüksederse hastalığın,canına acı bence
kim olsa sinir olur, bırak kv^yi iki arkadaş ya da annem babamda olsa fısır fısır konuşan ben sorarım hop noluyo derim

kızlar o kadar kötüyüm ki şu anda

inananmıycam şeyler olduuu
dün kvdeydik yine çenesi durmuyo tabi bıt bıt bıt en nefret ettiğim huyu ise ben odadan mutfaga gittim diyelim hemen fıs fıs bişeyler söylüyo odaya girince lafı yarıda kesiyo ben geldim die susuyo .dün akşam her mutfaga gidip gelmemde bu olay oldu bende rahatsız oluyorum doğaal olarak kim olmaz ki ...

sonra eve giderken eşime arabada dedim ki aşkım annnen ben mutfaga gittiğimde sana ne söylüyo ben gelince susuyo dedim vay sen bunu dedin die daha öncede bu konudan rahatsız olduğumu söylemiştim agza alınmıycak küfürler hakaretler anneme küfür ediyo senin ananı........ filn vs ( çok utanıyorum nasıl kötü küfürler) dedim düzgün konuş vurdu kafama resmen cinnet geçiriyo gibi sinirli sustum ama susmuyo hala küfürler ben fesatmışım her dediğini kötüye yorumluyo muşum herseyi batıyomuş annesinin hala agza alınmıycak küfürler ediyo patladım sonunda bende ona küfür ettim bu sefer gögsüme vurdu arabanın iindeyiz bende ona vurdum sonra dedim beni evime bırak napıyosan yap dedim

arabayı hızlıca evin önünden gecip annemlerin evine bıraktı beni yukarı çıktı kızınızı bırakıyorum anlatır size dedi :((((( :43:
annemlere olayları anlattım kadın şeker hastası titremeye basladı hastanelik olduk gece yarısı çıktık hastaneden kapıda bekliyomuş tekrar annemlerle bıraktı bizi arabada konuştular oğlum ayyıp ikinizide filn gibisinden söylediği laf benim anan m babam canım ciğerim herşee karışacaklar karışırlar vay anneme laf söyletmem annemi sevmiyo annem iyi niyetli hep bu fesat bağırıyo ama hala anemler oğlum yapmayın etmeyin diyo babam da hasta zaten üzülüyo sonra indik arabadan çekti gitti :43: o kadar kötüyüm ki ben hiç bişeyim mişim meğerse napcam akıl verin

canım, seninle daha önce de eşlerimizin aileleri hakkında konuşmuştuk. yorumumu yazmadan önce arkadaşların yaptığı yorumları okumadım. gözlerim doldu okurken, adına çok üzüldüm. bir insana şiddet gösterilmesi beni derinden üzüyor, keşke bu yaşadıklarını yaşamasaydın arkadaşım :( eşin sana sözlü ve fiziksel şiddet uygulamış. ayrıca gecenin bir yarısı anne-babana da yaşattığınız üzüntü ve sıkıntı için çok üzgünüm. kahrolmuştur insanlar, kolay mı evladını mutsuz görmek?

canım daha önce de söylemiştim, kv nin yaptrıklarına canının sıkılması çok normal, ama bunu sürekli eşine yansıtma diye. sadece senin eşin değil, benim eşim de ve inan ki çoğu erkek aileleri tamamen yanlış olsa bile biz birşey söyleyince savunmaya geçiyorlar. ve bu aile yüzünden yapılan tartışmaların her birinde tartışmanın ciddiyeti büyüyor. sizinkinde de maalesef böyle olmuş. bu evliliği sürdürmek istiyorsan sana naçizane tavsiyem şu arkadaşım (çünkü hatırlarsan benim eşimin ailesi ile benim de benzer sorunlarım oluyor) hoşuna gitmiyor mu kv? uzak dur, mesafe koy, veya artık kendince ne uygun görüyorsan kendi önlemini al. eşine yansıtma bunu. sürekli annen şunu dedi şunu yaptı deme. karşımızda ezildikçe erkekler saldırganlaşıyorlar, onlar da sözleriyle veya senin durumunda fiziksel olarak bizi yaralamaya çalışıyorlar. bizim evimizde artık eşimin ailesinin konusu hiç açılmıyor, bazen o bana birşey anlatır şikayet eder, yorum bile yapmam. çok mu seviyorum onları? nefret ediyorum resmen, ama politik olmak bu durumda bize çok şey kazandırıyor.

ama eşinin yaptığı katlanılacak hazmedilecek birşey değil. ikiniz de biraz düşünün, araya zaman girsin, gerginlik azalsın. böyle bir durumu bir daha hiç yaşamaman dileğiyle.

gel sanada lustral başlayalım :)))))))))

başka kurtulamayacaksın şu KV den

kızlar soruyorum size sizde rahatsız olmazmıydınız mutfaga gidip geldikçe fısıltılı sekilde konuşulup siz gelince sussa dile gitridim herşeye karışıyo ya bu kadın çıldırttı en sonunda...

ben kendi evimize bırak dedim eşim olcak o insana o da götürüp annemlere bıraktı şok oldular resmen annem babama bana küfür etti diyomuş bende dedim senin ettiğin küfürlere dayanamadım benimde agzımı bozdurdun dedim annemlerde önce beni suçlu olarak gördüler ezilip büzüldüler resmen sonra yanlarında da böyle bağırıp çağırıp konuşunca bana onlarda sustu artık direk araçtan inip annemlere çıktım işte annem babam da tek kelime etmediler bana annem çok sinirlendi ama sonra terbiyesiz filn die

bugün eve gidip bi kaç kıyafet almayi düsünüyorum ama yüzünü görmek hiç istemiyorum :43:

hayretler içerisinde okuyorum:53:
önceki konularını bilmiyorum ama bunlar çok üzücü ve evliliği temelden sarsıcı, unutulmayacak şeyler.
eşinde birikim oldu sanırım yani bir insan karısına nasıl böyle bir tepki verebilir üstelik yeni evlisiniz.
bence iyi düşün ileriyi düşün yol yakınken doğru bir karar ver.

örneğin kv benim canımı sıkan birşey söylüyorsa, ben direkt ona gülerek ağzının payını veriyorum. gülerek söylediğim için de dut yemiş bülbül gibi susup oturuyor. ama beni eşime şikayet de edemiyor çünkü söylediğim şey terbiyesizce birşey değil. canımı sıkan konularda birkaç kere denedi, karşılığında aldığı cevaplarla şimdi vazgeçti. sana biri birşey yaparsa, bunu sineye çekmek zorunda değilsin asla. ama kendin koy tavrını, eşine yansıtma derim ben. ama bu aşamada biraz ayrı kalmanız daha doğru olur gibi, yaşanılan şeyler çok ciddi çünkü.

kızlar soruyorum size sizde rahatsız olmazmıydınız mutfaga gidip geldikçe fısıltılı sekilde konuşulup siz gelince sussa dile gitridim herşeye karışıyo ya bu kadın çıldırttı en sonunda...

ben kendi evimize bırak dedim eşim olcak o insana o da götürüp annemlere bıraktı şok oldular resmen annem babama bana küfür etti diyomuş bende dedim senin ettiğin küfürlere dayanamadım benimde agzımı bozdurdun dedim annemlerde önce beni suçlu olarak gördüler ezilip büzüldüler resmen sonra yanlarında da böyle bağırıp çağırıp konuşunca bana onlarda sustu artık direk araçtan inip annemlere çıktım işte annem babam da tek kelime etmediler bana annem çok sinirlendi ama sonra terbiyesiz filn die

bugün eve gidip bi kaç kıyafet almayi düsünüyorum ama yüzünü görmek hiç istemiyorum :43:

canım zaten kadın sen rahatsız ol diye yapıyor, sen üzül diye yapıyor. psikopat bunlar. bir tane de bende var. üzülmeyeceksin, takmayacaksın, bir sinek gibi gör onu. sinek de küçük ama mide bulandırır. ben aynen böyle düşünüyorum. sorsaydın sen de "nooldu anne, neden sustun?" diye. canım sana ayrıl demiyorum, çünkü bu kadar özveride bulunduğun bir evlilikte bitir demek yanlış geliyor bana. benim evliliğimde bu sorunlar bu kadar ciddi hala gelmeden çözüldü, bana da hep yaşı büyük arkadaşlarım akıl vermişti, politik ol diye. ona sürekli birşeyleri yansıtmazsan eşin seni melek gibi, kendi ailesini de fitne fesatçı olarak görür. bu erkekler biz birşey söyleyince hemen dırdır, söylenme ve fesatlık olarak algılıyorlar. sen birazcık kıvrak zekayla zamanla hepsini idare edebileceksin canım. istersen biraz annenlerde kal, kocanın senden özür dilemesi ve çok ciddi şekilde bunları bir daha yapmayacağına dair söz vemresi gerekiyor bence.

Son düzenleme:
ne yapmayı düşünüyosun?

o kadar kırıldım ki yüzünü dahi görmek istemiyorummm çok fazla doluyum aileme dün diyoki kusuru vardı kzının anne ben onu kusurdan bile görmedim anamı babamı karşıma aldım onun yaptığına bak diyo ( ailemden hiç kimse annesinin beni istemediğini bilmiyodu) o lafı söyleyince zaten babam arabadan indi çok kötü oldummm bunları duyuncaaa ne geregi vardı ki iiyi bişey mi söylediğini sandı acaba

o kadar kırıldım ki yüzünü dahi görmek istemiyorummm çok fazla doluyum aileme dün diyoki kusuru vardı kzının anne ben onu kusurdan bile görmedim anamı babamı karşıma aldım onun yaptığına bak diyo ( ailemden hiç kimse annesinin beni istemediğini bilmiyodu) o lafı söyleyince zaten babam arabadan indi çok kötü oldummm bunları duyuncaaa ne geregi vardı ki iiyi bişey mi söylediğini sandı acaba

yuh diyorum :( canım sanırım önceden yazdıklarımı geri alacağım bu gidişle galiba. bunlar çok ciddi sözler :(

sakinleşmeye çalışın.
eşin dolmuş gerilmiş ailesiyle senin aranda kalmaktan. annesi çok büyük abeslik yapsa bile bunu kendine ititraf edemezken sana nasıl söylesin.
burda defalarca paylaşıldı. hepimiz aynı yollardan geçtik. annelerini şikayet etmeyin diye. ne deseymiş evet annem tuhaflık yaptı öyle kesmesi konuyu hiç hoş değil mi diyecekti.
demiyorlar içim yana yana yıprana yıprana öğrendim bunu ben de.dış kapının mandalı mıyım die çok kavga ettim eşimle.
sana kızdığımdan değil kendi içimi de döküyorum.evli olmayı öğreniyoruz sanırım bizler. bazı arkadaşlar bunu baştan keşfetmiş ama bizle bunu evliliğimzdeki gelgitlerle öğreniyorz gerçekten acı oluyor.bizim kadar açık ve net olmaıyorlar eleştirel konularda hele hele konu ailesi ise.........
bu yaşananlara bir sünger çekiceksinzi mecburen. ve ailesi ile ilgili annesi ile ilgili yorum yapmııcaksınız.
olmuyor hiç bi erkek evet annemin yaptığı hiç olcak şey değildi demez. demiyorlar:(

keşke eşinden önce,girip çıktıkça sustuğunda kaynanana sorsaydın,hayırdır anne neden sustun diye.:34:

açıkçası ben de eşimin ailem hakkında laf söylemesini istemem.ailem haksız bile olsa savunmaya geçerim.bu nedenle eşlere aileleri hakkında konuşulmaması gerektiğini düşünüyorum:34:

eşinin sonradan yaptıkları ise düpedüz terbiyesizlik..

Son düzenleme:
canım zaten kadın sen rahatsız ol diye yapıyor, sen üzül diye yapıyor. psikopat bunlar. bir tane de bende var. üzülmeyeceksin, takmayacaksın, bir sinek gibi gör onu. sinek de küçük ama mide bulandırır. ben aynen böyle düşünüyorum. sorsaydın sen de "nooldu anne, neden sustun?" diye. canım sana ayrıl demiyorum, çünkü bu kadar özveride bulunduğun bir evlilikte bitir demek yanlış geliyor bana. benim evliliğimde bu sorunlar bu kadar ciddi hala gelmeden çözüldü, bana da hep yaşı büyük arkadaşlarım akıl vermişti, politik ol diye. ona sürekli birşeyleri yansıtmazsan eşin seni melek gibi, kendi ailesini de fitne fesatçı olarak görür. bu erkekler biz birşey söyleyince hemen dırdır, söylenme ve fesatlık olarak algılıyorlar. sen birazcık kıvrak zekayla zamanla hepsini idare edebileceksin canım. istersen biraz annenlerde kal, kocanın senden özür dilemesi ve çok ciddi şekilde bunları bir daha yapmayacağına dair söz vemresi gerekiyor bence.

keşke bizim çevremizde de zamanında bize akıl verecek birileri olsaydı keşke.............

keşke eşinden önce,girip çıktıkça sustuğunda kaynanana sorsaydın,hayırdır anne neden sustun diye.:34:

açıkçası ben de eşimin ailem hakkında laf söylemesini istemem.ailem haksız bile olsa savunmaya geçerim.bu nedenle eşlere aileleri hakkında konuşulmaması gerektiğini düşünüyorum:34:

öyle sorsamda suçlu olurdum inanki zaten mesafeliyim die yapıyo bunları daha çok kışkırtıyo neymiş ben fesatmışım annesi paran pulun varmı die soruyomuş para veriyim oğlum yoksa diyomuş o iyi niyetli melek sen kötüsün fesatsın diyo resmen bana ee bunu benim yanımda dese nolcak

Back