gurursuz mu davranıyorum yoksa anlayışsız mı?

Bu sınav hem onun son şansı olduğunu söylüyorsunuz hem de tüm zamanını size ayırmasını bekliyorsunuz.Adam haklı,doğru olanı yapmış.Sizde bence biraz kendinizi törpüleyin.
ben ona tüm zamanını bana ayırsın demiyorum. ders çalışıyorum diyo ama bakıyorum sosyal medyada gezinmiş. beş saat boyunca da yazmamış bana. benim sorduğum neden yazmıyosun? ya da madem ders çalışıyosun ne işin var sosyal medyada? bakıyorum wp de çevrimiçi görünüyo ama bana yazmıyo. bunlar ilgi istemek mi?

Hiç uzun uzun bir sınava biseye calistiniz mi ?yani böyle tüm gününüzü ayırarak .bakın bu mola aralarında sosyal medyada gezmek ile sevgiliye yazmak farklı şeyler. Size yazarsa konu uzar yada akli o sohbette kalır o yuzden kendini akşam yazmaya entegre ediyor . Gercekten anlayissizsiniz bence hiç kızmayın bize

size tabiki de kızmıyorum. şu an durumu düzeltmeye çalışıyorum onu yeniden kazanmak istiyorum. tüm derdim bu. kendimi savunumuyormuş gibi oluyor ama ben sadece yaptığım davranışların tavırların bi nedeni oldgnu anlatmak istiyorum aslında. boş yere şımarıklık yapan biri değilim. aşırı ilgi de beklemedim, ona göre fazla geldi bu. üzülüyorum, böyle neden yüzünden eğer birbirinizi kaybedeceksek çok yazık olur. ona göre sevgimiz gerçekse zaten yine birleşiriz sınav sonrası, gerçek değilse ayrılırız.

peki bu durumu ben nasıl düzeltebilirim nasıl bi yol izlemeliyim?

Tamamını okumadım ama okuduğum kadarı bile boğdu beni. Bunlar nasıl hayatlar. Unut önüne bak ve kendine çeki düzen ver.

Ay bay Ay okurken ben darlandım ya ,adamı yavaş yavaş kendinden soğutmuşsun o da korkmuş,haklı 4ay sonra sana gelse evlenseniz sen her gün adamı arar kızarsın neden aramadın neden yazmadın oyyyyy hayat senle çekilmez ,ben adamın yerinde olsam 4ay sonra asla aramazdım.

Tamamını okumadım ama okuduğum kadarı bile boğdu beni. Bunlar nasıl hayatlar. Unut önüne bak ve kendine çeki düzen ver.
sizin yorumlarınızı her zaman gerçekci bulurum. bu yüzden konuma yazmanıza sevindim ama verdiğiniz öneri üzdü açıkçası. yanlışlarımın farkındayım. kendimi yanlış ifade ettim sanırım, istediğimz şey tüm gününü bana ayırsın değil. bu adam beş saat boyunca hiç yazmıyorsa ama bu saatlerde sosyal medyada takılıp hatta yorumlar yapıyorsa burda bi sorun olmalı. ben onun elinden kalemi alıp önünden kitabı çekmedim. sınava çalışma demedim. zaten ayrı şehirlerdeyiz, haftada bir kez telefonla arayan insan bari msjlarına özen göstersin istedim. zaten ilgisiz biriydi sınav süreci başlayınca bunun arkasına çok rahat saklandı.
4 ay birbirimizi görmeden konuşmadan şu an ki sevgimizi koruyarak nasıl bekleyebiliriz? mantıklı mı gerçekten? deli divane aşık değiliz, seviyoruz birbirimizi evet ana 4 ay gibi bi zaman girerse araya uzaklaşmazmıyız birbirimizden?
ona söyledim, istersen gün içinde hiç yazma, sadece günaydın iyi geceler diyelim dedim sürekli düşüncem modunda.
yorulduğumu hissediyorum,peşinden koşuyormuşum gibi..30 yaşındayım ve artık aile olup çocuk sahibi olmak istiyorum.

teşekkür ederim desteğiniz için, işin bu yönünü düşündüğüm zaman kafam çok karışıyor. pat diye bitsin diyebilen biri, arkasından pişman olmayan ve telafi etmeyen yine o. çok ilerde başka sorunlar yaşasak evlendiğimizdd, bu sefer de evden mi giderek uzaklaşacak benden? ben ilişkimi kurtarmak adına çabaladım uğraştım ama o hiç adım atmadı. tamam görüşmeyelim bitsin dedim tamam hoşçakal dedi.

Bırak çocuk sınava çalışsın ağzıyla söylemiş geleceği için çabalıyor. Destek olmuyorsAn gölge etme okurken ben bunaldim.

Hani derler ya "Evlat olsa çekilmez .. "
Aynen öylesiniz.
Boğum boğum boğuldum burda ben ,
Zavallı adam ...

peki bu durumu ben nasıl düzeltebilirim nasıl bi yol izlemeliyim?

Günaydınlaşın, gün içinde ara ara mesajlaşabilirsiniz işte. Geceleri konuşurken normal konuşun muhabbet edin. Üzülüp dert etmenize hiç gerek yok sahiden, karşıdaki kişiyi anladığım için söyleyebiliyorum. Sevgiden bağımsız bir şey bu. Geçici bi' süreç. Sınav sonrası her şey düzelecektir

Siz çalışmıyor musunuz? Bence sıkıntıdan sarmışsınız.. adamın yerinde olsam bana destek olmayan insana hiç şans vermem.. akşam yazmış sonuçta ölmedinşz ya gün içinde önemli bişi olsa siz yazarsınız döner..

Ama asıl sıkıntı sürekli ayrılmak istemediğiniz halde blöf yapmanız... tatlı tatlı yemenin acı acı çıkarması olurmuş.. kendinizce ayrılmakla korkutayım da değer bilsin diye düşünürken kazdığınız kuyuya düşmüşsünüz.. demek ki neymiş yapamayacağınız şeyin blöfü yapılmazmış... tavsiyem değerli olmak için insanları sizsiz bırakmakla tehdit etmeyin bir çok insan bu şekilde tehdit yerine sizsizliği çeker siz de öyle kalırsınız

demeyin öyle çok üzülüyorum
Üzmek istemem asla ama öyle maalesef. Keşke dışarıdan bir gözle yazınızı okusanız nefes alamazsınız. Bence hala sıkboğaz etmek yerine güzel bir mesaj atıp biraz kafasını dinlemesi gerektiğini derslerinin önemli olduğunu hatanızı anladığınızı kendisini hazır hissettiği anda sizinle konuşması için bekleyeceğinizi yazın. bir daha da bu arkadaşınızda yada belki ileride bir başkasında ayrılığı blöf olarak kullanmayın. Bakın siz üzülüyorsunuz.

İşte devamlı kendi kendine ayrılıp ayrılıp barıştığın için çantada keklik olduğunun farkında, kaybetme korkusu yaşamıyor. Bu manada imajını düzeltmen bana göre imkansız, artık seni tanıdı.artı şimdi böyle olan evlenince bin beter olacak. Yok trafikti, hastalıktı seni arka plana atacak. Buna gelemem dersen bırak, yeter ki benimle olsun dersen çocuğu kendi haline bırakarak devam et

Kendiniz bozmuşsunuz şimdi de düzeltmek için uğraşıyorsunuz. Ama yöntem yanlış. Ya benimle görüş yada dört ay sonra ben yokum ne demek. Yanlış anlamayın ama hiç kimse vazgeçilmez değil. Siz de zorlamayın bence adam iş güç peşinde haklı olarak. Evet trip Naz kadınların hep yaptığı şeyler ama karşımızdakinin dayanma sınırını öğrenmek lazım önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…