- 31 Ağustos 2016
- 1.356
- 1.126
-
- Konu Sahibi Kocayaslisiskodunya
ben ona tüm zamanını bana ayırsın demiyorum. ders çalışıyorum diyo ama bakıyorum sosyal medyada gezinmiş. beş saat boyunca da yazmamış bana. benim sorduğum neden yazmıyosun? ya da madem ders çalışıyosun ne işin var sosyal medyada? bakıyorum wp de çevrimiçi görünüyo ama bana yazmıyo. bunlar ilgi istemek mi?Bu sınav hem onun son şansı olduğunu söylüyorsunuz hem de tüm zamanını size ayırmasını bekliyorsunuz.Adam haklı,doğru olanı yapmış.Sizde bence biraz kendinizi törpüleyin.
Hiç uzun uzun bir sınava biseye calistiniz mi ?yani böyle tüm gününüzü ayırarak .bakın bu mola aralarında sosyal medyada gezmek ile sevgiliye yazmak farklı şeyler. Size yazarsa konu uzar yada akli o sohbette kalır o yuzden kendini akşam yazmaya entegre ediyor . Gercekten anlayissizsiniz bence hiç kızmayın bizeben ona tüm zamanını bana ayırsın demiyorum. ders çalışıyorum diyo ama bakıyorum sosyal medyada gezinmiş. beş saat boyunca da yazmamış bana. benim sorduğum neden yazmıyosun? ya da madem ders çalışıyosun ne işin var sosyal medyada? bakıyorum wp de çevrimiçi görünüyo ama bana yazmıyo. bunlar ilgi istemek mi?
size tabiki de kızmıyorum. şu an durumu düzeltmeye çalışıyorum onu yeniden kazanmak istiyorum. tüm derdim bu. kendimi savunumuyormuş gibi oluyor ama ben sadece yaptığım davranışların tavırların bi nedeni oldgnu anlatmak istiyorum aslında. boş yere şımarıklık yapan biri değilim. aşırı ilgi de beklemedim, ona göre fazla geldi bu. üzülüyorum, böyle neden yüzünden eğer birbirinizi kaybedeceksek çok yazık olur. ona göre sevgimiz gerçekse zaten yine birleşiriz sınav sonrası, gerçek değilse ayrılırız.Hiç uzun uzun bir sınava biseye calistiniz mi ?yani böyle tüm gününüzü ayırarak .bakın bu mola aralarında sosyal medyada gezmek ile sevgiliye yazmak farklı şeyler. Size yazarsa konu uzar yada akli o sohbette kalır o yuzden kendini akşam yazmaya entegre ediyor . Gercekten anlayissizsiniz bence hiç kızmayın bize
peki bu durumu ben nasıl düzeltebilirim nasıl bi yol izlemeliyim?Ben de sınava hazırlanıyorum, konuştuğum biri de var aynı şekilde. Gün içinde 10-15 dakikalık molalarım oldukça sosyal medyaya göz atıyorum. Kendisine anca eve dönüp yemek yedikten sonra yazıyorum, gece 10:30-02:00 arası anca konuşuyoruz. Her gün böyle.
Şimdi gün içinde tutup yazsam konuşma kesik kesik ilerleyecek bir manası olmayacak. 3-4 ay bu şekilde idare edeceğiz biz de. Sevgilinizi çok iyi anlayabiliyorum
Ay okurken ben darlandım ya ,adamı yavaş yavaş kendinden soğutmuşsun o da korkmuş,haklı 4ay sonra sana gelse evlenseniz sen her gün adamı arar kızarsın neden aramadın neden yazmadın oyyyyy hayat senle çekilmez ,ben adamın yerinde olsam 4ay sonra asla aramazdım.selam herkese,
nerdeyse bir haftadır geceleri ağlayarak uyuyorum. içim çıktı artık üzüntüden.
4 aydır biriyle birlikteyim. seviyorum onu, son bir ayı saymazsak çok iyiydik, romantik olmasa da çok düzgün dürüst biri. ufak tefek sorunlarımız oldu ilgisizlik gibi ama çoğunu ben büyüttüm, ilgi arsızlığı ve şımarıklık yaptım.
arkadaşlarım da çok uyardı bu konuda beni, geçmişte aldatıldığım için ilk zamanlar hep şüpheci oldum, yalan mı söylüyor nerde acaba diye çok didikledim. ama o hep sakince yatıştırdı beni.
bir aydır ayrı şehirlerdeyiz, sınava hazırlık için memleketine ailesinin yanına gitti, nerdeyse hergün dersaneye gidiyor. iki yılda bir sınava girebildiği için bu sınavı çok önemsiyor.
son şansı gibi, önceden de girmiş istediği puanı alamamış çünkü. özelde çalışmak istemiyorum bu evlilikte bizi yorar zaman ayıramam özel hayatıma diyor.
bu zamana kadar iki kez ayrıldım. ders çalışırken yeteri kadar ilgi göstermediğini düşünüp beni sevmiyorsun diye ayrıldım. her defasında ipleri kopartmak istemedi, düzeltmeye çalıştı. ve hep tekrarladı, kavga ettiğimiz zaten tüm günüm mahvoluyo derse odaklanamıyorum yapma lütfen diye.
sonra bigün yine msj yazmadı ama dersanede oldugunu biliyodum. akşama kadar bekledim yazmadı, akşam hiç bişey olmamış gibi napıyosun hayatım yazdı ben de patladım.
nerdeydin neden yazmadın bıktım aynı şeylerden diye. o da birdenbire ben de bıktım bitsin artık dedi. o kadar şaşırdımki...
ben bitsin dediğim zamanlarda toparlayan kaybetmek istemeyen o değilmiş gibi pat diye bitsin dedi.
bikaç gün hiç görüşmedik sonra ara ara msjlaştık, ilk başta öfkeliydim terketmesini kaldıramadım çünkü çok üzüldüm.
bana söylediği şey, sınava kadar hayatımda kimse olmayacak sana yemin ediyorum ama sınava kadar konuşmayalım, sürekli kavga etmekten ders çalışamıyorum kafamda sadece ders olsun istiyorum dedi.
tabiki kabul etmedim. hatta aklı başına gelsn diye sınava daha 4 ay var ben seni bekleyemem hayatıma biri girebilir hatta dedim.
ben geri dönsün diye beklerken o vazgeçmedi kararından. ondan ayrı kalmak istemediğim için tekrar konuştum, onu kaybetmek istemediğimi tavırlarıma dikkat edeceğimi küçük şeyleri büyütmeyeceğimi söyledi.
o da onu korkuttuğumu ilerde evlendiğimizde daha büyük sorunlar olabileceğini benim anlayışsız oldgmu söyledi ama bikaç gün düşünücem dedi.
bikaç gün boyunca bekledim hep yazdım ona günaydın dedik iyi geceler dedik ama bir adım bile yaklaşmadı bana. eskisi gibi olmadı.
ben yine rest çektim son kez soruyorum ya eskisi gibi olalım ya da dört ay sonra sakın benimle iletişime geçme dedim.
onun aklında sınavdan sonra bana ulaşmak vardı çünkü, düşünücem bunu dedi. saatlerdir hala cvp yok.
kendini bi yandan gurursuz gibi hissediyorum ama diğer yandan hiç kötü yönünü görmedim, her zamna dürüst oldu bana, ben ona öfkelendiğimde bile hiç karşılık vermedi bana, iyi kalpli, beni de hala sevdiğini söylüyor ama gelecek korkutuyo beni diyo. şu an tek istediğim iş, sınavı kazanmak yoksa zaten hiç bi istediğimizi rahatça yapamayız diyo.
ama bi kadın bi erkek için bu kadar çabalar mı? günlerdir bekledim onu, çabamı görsün düzelelim diye. şu an hala yazmasını bekliyorum, eğer yine hayır mutsuz oluruz derse tamamen bitecek benim için. aklım çok karışık, nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorumtek bildiğin şey onu seviyorum ve kaybetmek istemiyorum...
sizin yorumlarınızı her zaman gerçekci bulurum. bu yüzden konuma yazmanıza sevindim ama verdiğiniz öneri üzdü açıkçası. yanlışlarımın farkındayım. kendimi yanlış ifade ettim sanırım, istediğimz şey tüm gününü bana ayırsın değil. bu adam beş saat boyunca hiç yazmıyorsa ama bu saatlerde sosyal medyada takılıp hatta yorumlar yapıyorsa burda bi sorun olmalı. ben onun elinden kalemi alıp önünden kitabı çekmedim. sınava çalışma demedim. zaten ayrı şehirlerdeyiz, haftada bir kez telefonla arayan insan bari msjlarına özen göstersin istedim. zaten ilgisiz biriydi sınav süreci başlayınca bunun arkasına çok rahat saklandı.Tamamını okumadım ama okuduğum kadarı bile boğdu beni. Bunlar nasıl hayatlar. Unut önüne bak ve kendine çeki düzen ver.
teşekkür ederim desteğiniz için, işin bu yönünü düşündüğüm zaman kafam çok karışıyor. pat diye bitsin diyebilen biri, arkasından pişman olmayan ve telafi etmeyen yine o. çok ilerde başka sorunlar yaşasak evlendiğimizdd, bu sefer de evden mi giderek uzaklaşacak benden? ben ilişkimi kurtarmak adına çabaladım uğraştım ama o hiç adım atmadı. tamam görüşmeyelim bitsin dedim tamam hoşçakal dedi.İlgili ve romantik bir erkek istiyorsan bu adam öyle değil bunu bil. Herkes seni suçlu çıkarmış ama beklentin fazla değil, olması gerekeni bekliyorsun sadece. Bugün sınava hazırlanır, yarın iş stresi olur, başka gün borca girer hayat gailesi bitmez. Seni kenara itecek adama da bir ömür verme daha iyi. Bu zamana kadar gidip gidip dönmekle yanlış yapmışsın
demeyin öyle çok üzülüyorumadam canını kurtarmış
Bırak çocuk sınava çalışsın ağzıyla söylemiş geleceği için çabalıyor. Destek olmuyorsAn gölge etme okurken ben bunaldim.
Hani derler ya "Evlat olsa çekilmez .. "selam herkese,
nerdeyse bir haftadır geceleri ağlayarak uyuyorum. içim çıktı artık üzüntüden.
4 aydır biriyle birlikteyim. seviyorum onu, son bir ayı saymazsak çok iyiydik, romantik olmasa da çok düzgün dürüst biri. ufak tefek sorunlarımız oldu ilgisizlik gibi ama çoğunu ben büyüttüm, ilgi arsızlığı ve şımarıklık yaptım.
arkadaşlarım da çok uyardı bu konuda beni, geçmişte aldatıldığım için ilk zamanlar hep şüpheci oldum, yalan mı söylüyor nerde acaba diye çok didikledim. ama o hep sakince yatıştırdı beni.
bir aydır ayrı şehirlerdeyiz, sınava hazırlık için memleketine ailesinin yanına gitti, nerdeyse hergün dersaneye gidiyor. iki yılda bir sınava girebildiği için bu sınavı çok önemsiyor.
son şansı gibi, önceden de girmiş istediği puanı alamamış çünkü. özelde çalışmak istemiyorum bu evlilikte bizi yorar zaman ayıramam özel hayatıma diyor.
bu zamana kadar iki kez ayrıldım. ders çalışırken yeteri kadar ilgi göstermediğini düşünüp beni sevmiyorsun diye ayrıldım. her defasında ipleri kopartmak istemedi, düzeltmeye çalıştı. ve hep tekrarladı, kavga ettiğimiz zaten tüm günüm mahvoluyo derse odaklanamıyorum yapma lütfen diye.
sonra bigün yine msj yazmadı ama dersanede oldugunu biliyodum. akşama kadar bekledim yazmadı, akşam hiç bişey olmamış gibi napıyosun hayatım yazdı ben de patladım.
nerdeydin neden yazmadın bıktım aynı şeylerden diye. o da birdenbire ben de bıktım bitsin artık dedi. o kadar şaşırdımki...
ben bitsin dediğim zamanlarda toparlayan kaybetmek istemeyen o değilmiş gibi pat diye bitsin dedi.
bikaç gün hiç görüşmedik sonra ara ara msjlaştık, ilk başta öfkeliydim terketmesini kaldıramadım çünkü çok üzüldüm.
bana söylediği şey, sınava kadar hayatımda kimse olmayacak sana yemin ediyorum ama sınava kadar konuşmayalım, sürekli kavga etmekten ders çalışamıyorum kafamda sadece ders olsun istiyorum dedi.
tabiki kabul etmedim. hatta aklı başına gelsn diye sınava daha 4 ay var ben seni bekleyemem hayatıma biri girebilir hatta dedim.
ben geri dönsün diye beklerken o vazgeçmedi kararından. ondan ayrı kalmak istemediğim için tekrar konuştum, onu kaybetmek istemediğimi tavırlarıma dikkat edeceğimi küçük şeyleri büyütmeyeceğimi söyledi.
o da onu korkuttuğumu ilerde evlendiğimizde daha büyük sorunlar olabileceğini benim anlayışsız oldgmu söyledi ama bikaç gün düşünücem dedi.
bikaç gün boyunca bekledim hep yazdım ona günaydın dedik iyi geceler dedik ama bir adım bile yaklaşmadı bana. eskisi gibi olmadı.
ben yine rest çektim son kez soruyorum ya eskisi gibi olalım ya da dört ay sonra sakın benimle iletişime geçme dedim.
onun aklında sınavdan sonra bana ulaşmak vardı çünkü, düşünücem bunu dedi. saatlerdir hala cvp yok.
kendini bi yandan gurursuz gibi hissediyorum ama diğer yandan hiç kötü yönünü görmedim, her zamna dürüst oldu bana, ben ona öfkelendiğimde bile hiç karşılık vermedi bana, iyi kalpli, beni de hala sevdiğini söylüyor ama gelecek korkutuyo beni diyo. şu an tek istediğim iş, sınavı kazanmak yoksa zaten hiç bi istediğimizi rahatça yapamayız diyo.
ama bi kadın bi erkek için bu kadar çabalar mı? günlerdir bekledim onu, çabamı görsün düzelelim diye. şu an hala yazmasını bekliyorum, eğer yine hayır mutsuz oluruz derse tamamen bitecek benim için. aklım çok karışık, nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorumtek bildiğin şey onu seviyorum ve kaybetmek istemiyorum...
peki bu durumu ben nasıl düzeltebilirim nasıl bi yol izlemeliyim?
Üzmek istemem asla ama öyle maalesef. Keşke dışarıdan bir gözle yazınızı okusanız nefes alamazsınız. Bence hala sıkboğaz etmek yerine güzel bir mesaj atıp biraz kafasını dinlemesi gerektiğini derslerinin önemli olduğunu hatanızı anladığınızı kendisini hazır hissettiği anda sizinle konuşması için bekleyeceğinizi yazın. bir daha da bu arkadaşınızda yada belki ileride bir başkasında ayrılığı blöf olarak kullanmayın. Bakın siz üzülüyorsunuz.demeyin öyle çok üzülüyorum
İşte devamlı kendi kendine ayrılıp ayrılıp barıştığın için çantada keklik olduğunun farkında, kaybetme korkusu yaşamıyor. Bu manada imajını düzeltmen bana göre imkansız, artık seni tanıdı.artı şimdi böyle olan evlenince bin beter olacak. Yok trafikti, hastalıktı seni arka plana atacak. Buna gelemem dersen bırak, yeter ki benimle olsun dersen çocuğu kendi haline bırakarak devam etteşekkür ederim desteğiniz için, işin bu yönünü düşündüğüm zaman kafam çok karışıyor. pat diye bitsin diyebilen biri, arkasından pişman olmayan ve telafi etmeyen yine o. çok ilerde başka sorunlar yaşasak evlendiğimizdd, bu sefer de evden mi giderek uzaklaşacak benden? ben ilişkimi kurtarmak adına çabaladım uğraştım ama o hiç adım atmadı. tamam görüşmeyelim bitsin dedim tamam hoşçakal dedi.