selam herkese,
nerdeyse bir haftadır geceleri ağlayarak uyuyorum. içim çıktı artık üzüntüden.
4 aydır biriyle birlikteyim. seviyorum onu, son bir ayı saymazsak çok iyiydik, romantik olmasa da çok düzgün dürüst biri. ufak tefek sorunlarımız oldu ilgisizlik gibi ama çoğunu ben büyüttüm, ilgi arsızlığı ve şımarıklık yaptım.
arkadaşlarım da çok uyardı bu konuda beni, geçmişte aldatıldığım için ilk zamanlar hep şüpheci oldum, yalan mı söylüyor nerde acaba diye çok didikledim. ama o hep sakince yatıştırdı beni.
bir aydır ayrı şehirlerdeyiz, sınava hazırlık için memleketine ailesinin yanına gitti, nerdeyse hergün dersaneye gidiyor. iki yılda bir sınava girebildiği için bu sınavı çok önemsiyor.
son şansı gibi, önceden de girmiş istediği puanı alamamış çünkü. özelde çalışmak istemiyorum bu evlilikte bizi yorar zaman ayıramam özel hayatıma diyor.
bu zamana kadar iki kez ayrıldım. ders çalışırken yeteri kadar ilgi göstermediğini düşünüp beni sevmiyorsun diye ayrıldım. her defasında ipleri kopartmak istemedi, düzeltmeye çalıştı. ve hep tekrarladı, kavga ettiğimiz zaten tüm günüm mahvoluyo derse odaklanamıyorum yapma lütfen diye.
sonra bigün yine msj yazmadı ama dersanede oldugunu biliyodum. akşama kadar bekledim yazmadı, akşam hiç bişey olmamış gibi napıyosun hayatım yazdı ben de patladım.
nerdeydin neden yazmadın bıktım aynı şeylerden diye. o da birdenbire ben de bıktım bitsin artık dedi. o kadar şaşırdımki...
ben bitsin dediğim zamanlarda toparlayan kaybetmek istemeyen o değilmiş gibi pat diye bitsin dedi.
bikaç gün hiç görüşmedik sonra ara ara msjlaştık, ilk başta öfkeliydim terketmesini kaldıramadım çünkü çok üzüldüm.
bana söylediği şey, sınava kadar hayatımda kimse olmayacak sana yemin ediyorum ama sınava kadar konuşmayalım, sürekli kavga etmekten ders çalışamıyorum kafamda sadece ders olsun istiyorum dedi.
tabiki kabul etmedim. hatta aklı başına gelsn diye sınava daha 4 ay var ben seni bekleyemem hayatıma biri girebilir hatta dedim.
ben geri dönsün diye beklerken o vazgeçmedi kararından. ondan ayrı kalmak istemediğim için tekrar konuştum, onu kaybetmek istemediğimi tavırlarıma dikkat edeceğimi küçük şeyleri büyütmeyeceğimi söyledi.
o da onu korkuttuğumu ilerde evlendiğimizde daha büyük sorunlar olabileceğini benim anlayışsız oldgmu söyledi ama bikaç gün düşünücem dedi.
bikaç gün boyunca bekledim hep yazdım ona günaydın dedik iyi geceler dedik ama bir adım bile yaklaşmadı bana. eskisi gibi olmadı.
ben yine rest çektim son kez soruyorum ya eskisi gibi olalım ya da dört ay sonra sakın benimle iletişime geçme dedim.
onun aklında sınavdan sonra bana ulaşmak vardı çünkü, düşünücem bunu dedi. saatlerdir hala cvp yok.
kendini bi yandan gurursuz gibi hissediyorum ama diğer yandan hiç kötü yönünü görmedim, her zamna dürüst oldu bana, ben ona öfkelendiğimde bile hiç karşılık vermedi bana, iyi kalpli, beni de hala sevdiğini söylüyor ama gelecek korkutuyo beni diyo. şu an tek istediğim iş, sınavı kazanmak yoksa zaten hiç bi istediğimizi rahatça yapamayız diyo.
ama bi kadın bi erkek için bu kadar çabalar mı? günlerdir bekledim onu, çabamı görsün düzelelim diye. şu an hala yazmasını bekliyorum, eğer yine hayır mutsuz oluruz derse tamamen bitecek benim için. aklım çok karışık, nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum
tek bildiğin şey onu seviyorum ve kaybetmek istemiyorum...
güncelleme: çook güzel fikirler akıllar veren güzel kk hanımları sayesinde barıştık:) uzun uzun anlattım kendimi, gerisini ona bıraktım. o da ağırdan alalım ama görüşmeye devam edelim dedi
kendime dışardan bakamıyodum burada yazılanlar sayesinde haksız olduğum noktaların farkına vardım.. herkese çok teşekkür ederim