gurursuz mu davranıyorum yoksa anlayışsız mı?

4 ay içinde görüşmek istemiyor, nasıl emin olabilirim onun hayatına birinin girmeyeceğinden birinden hoşlanmayacağındsn? siz olsanız hiç görüşmeyeceğiniz birini 4 ay beklermisiniz?
4 ay değil yıl bile beklerdim.Dırdır etmezdim siz gibi.Hatta sınav konusunda ona yardımcı olurdum.Biran önce sınavı kazasında yolumuza bakalım derdim.

4 ay değil yıl bile beklerdim.Dırdır etmezdim siz gibi.Hatta sınav konusunda ona yardımcı olurdum.Biran önce sınavı kazasında yolumuza bakalım derdim.
yardımcı oluyodum zaten. uzaktan da olsa birlkte çalışıyorduk bazen. ama ondan istediğim bana sevgilisi gibi davranmasıydı. bu sınava hazırlanan ve bi ilişki yürüten sadece o değil sonuçta. herkes böyle uzaklaşıyor mu sevgilisinden?

Bence biraz kafasını dinlesin. Sonra müsaitsen biraz konusalimmi? Diye sor. Kabul ederse kendini anlat sevdiğini anlat. Belki seni anlar
anlattım onu kaybetmek istemediğimi o yüzden bazen böyle hırçın davrandığımı söyledim. düşünücem dedi üç gün geçti aradan. gün içinde bir sürü güzel söz yazdım hiç birine dönmedi. sonrada resti çekmek zorunda kaldım.gerçekten günlerce çok üzüldüm yıprattım kendimi

selam herkese,
nerdeyse bir haftadır geceleri ağlayarak uyuyorum. içim çıktı artık üzüntüden.
4 aydır biriyle birlikteyim. seviyorum onu, son bir ayı saymazsak çok iyiydik, romantik olmasa da çok düzgün dürüst biri. ufak tefek sorunlarımız oldu ilgisizlik gibi ama çoğunu ben büyüttüm, ilgi arsızlığı ve şımarıklık yaptım.
arkadaşlarım da çok uyardı bu konuda beni, geçmişte aldatıldığım için ilk zamanlar hep şüpheci oldum, yalan mı söylüyor nerde acaba diye çok didikledim. ama o hep sakince yatıştırdı beni.
bir aydır ayrı şehirlerdeyiz, sınava hazırlık için memleketine ailesinin yanına gitti, nerdeyse hergün dersaneye gidiyor. iki yılda bir sınava girebildiği için bu sınavı çok önemsiyor.
son şansı gibi, önceden de girmiş istediği puanı alamamış çünkü. özelde çalışmak istemiyorum bu evlilikte bizi yorar zaman ayıramam özel hayatıma diyor.
bu zamana kadar iki kez ayrıldım. ders çalışırken yeteri kadar ilgi göstermediğini düşünüp beni sevmiyorsun diye ayrıldım. her defasında ipleri kopartmak istemedi, düzeltmeye çalıştı. ve hep tekrarladı, kavga ettiğimiz zaten tüm günüm mahvoluyo derse odaklanamıyorum yapma lütfen diye.
sonra bigün yine msj yazmadı ama dersanede oldugunu biliyodum. akşama kadar bekledim yazmadı, akşam hiç bişey olmamış gibi napıyosun hayatım yazdı ben de patladım.
nerdeydin neden yazmadın bıktım aynı şeylerden diye. o da birdenbire ben de bıktım bitsin artık dedi. o kadar şaşırdımki...
ben bitsin dediğim zamanlarda toparlayan kaybetmek istemeyen o değilmiş gibi pat diye bitsin dedi.
bikaç gün hiç görüşmedik sonra ara ara msjlaştık, ilk başta öfkeliydim terketmesini kaldıramadım çünkü çok üzüldüm.
bana söylediği şey, sınava kadar hayatımda kimse olmayacak sana yemin ediyorum ama sınava kadar konuşmayalım, sürekli kavga etmekten ders çalışamıyorum kafamda sadece ders olsun istiyorum dedi.
tabiki kabul etmedim. hatta aklı başına gelsn diye sınava daha 4 ay var ben seni bekleyemem hayatıma biri girebilir hatta dedim.
ben geri dönsün diye beklerken o vazgeçmedi kararından. ondan ayrı kalmak istemediğim için tekrar konuştum, onu kaybetmek istemediğimi tavırlarıma dikkat edeceğimi küçük şeyleri büyütmeyeceğimi söyledi.
o da onu korkuttuğumu ilerde evlendiğimizde daha büyük sorunlar olabileceğini benim anlayışsız oldgmu söyledi ama bikaç gün düşünücem dedi.
bikaç gün boyunca bekledim hep yazdım ona günaydın dedik iyi geceler dedik ama bir adım bile yaklaşmadı bana. eskisi gibi olmadı.
ben yine rest çektim son kez soruyorum ya eskisi gibi olalım ya da dört ay sonra sakın benimle iletişime geçme dedim.
onun aklında sınavdan sonra bana ulaşmak vardı çünkü, düşünücem bunu dedi. saatlerdir hala cvp yok.
kendini bi yandan gurursuz gibi hissediyorum ama diğer yandan hiç kötü yönünü görmedim, her zamna dürüst oldu bana, ben ona öfkelendiğimde bile hiç karşılık vermedi bana, iyi kalpli, beni de hala sevdiğini söylüyor ama gelecek korkutuyo beni diyo. şu an tek istediğim iş, sınavı kazanmak yoksa zaten hiç bi istediğimizi rahatça yapamayız diyo.
ama bi kadın bi erkek için bu kadar çabalar mı? günlerdir bekledim onu, çabamı görsün düzelelim diye. şu an hala yazmasını bekliyorum, eğer yine hayır mutsuz oluruz derse tamamen bitecek benim için. aklım çok karışık, nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum:KK43: tek bildiğin şey onu seviyorum ve kaybetmek istemiyorum...
Yemişsin adamın beyninin etini nazını da çekememiş daha fazla, fazla naz âşık usandırır demişler hiç duymadın mı?

adam hayatının en doğru kararını vermiş. böyle bir yapınız varsa kimseyle anlaşamazsınız ki. bence kendinizi bu konuda iyileştirmeye odaklanın.

4 ayda biri olabilir dedim evet ama sırf onu kararından vazgeçirmek için. kıskanır belki diye ama sadece çok üzülürüm biri olursa dedi. anlamıyorum ben eğer beni kaybetmek istemese böyle mi davranır? bir haftadır bir sürü söz verdim ona, yeterki bitmesin dedim düşüncem düşüncem dedi durdu. biriyle sevgili olmak sınava çalışmaya nasıl engel olabilir?
Sizin gibi biriyle sevgili olmak engel ki adam ayrılmış.
Biri olabilir demişsiniz ne desin adam ya benimsin ya kara toprağın mı?Yapmayın rica ederim kim vazgeçilmez ki.
Siz hala eski sevgilide saplı kalmışsınız ayrıca onun yaralarını sarmadan başladığınız bu ilişkiye fazlasıyla zarar vermişsiniz.
Bugün barışsa yarın yine bunaldım diye bırakır gider gibi bu adam.
Naçizane önerim lütfen adamdan şüphe etmeyin ve sessizce onu bekleyin.İnanın dersten kafasını kaldırıp başkasına bakamaz sınav puanındanda bunu anlarsınız zaten

Allah aşkına insanların gelecekleriyle oynamayın bırakın düzgünce sınavına hazırlansin. Cocuk düzgünce açıklamış ders çalışamıyorum tartışınca demiş .bence uzak durun birbirinizden sınava kadar. Sizin kaprislerinizden daha önemli bu sınav. Yok mu sizinde ilgilenmeniz gereken sınavınız işiniz gücünüz hedefleriniz onlara yoğunlaşın . Sınav ya bu sınav bu ülkede gelecek kaygısı ne demek haberiniz var mı?

selam herkese,
nerdeyse bir haftadır geceleri ağlayarak uyuyorum. içim çıktı artık üzüntüden.
4 aydır biriyle birlikteyim. seviyorum onu, son bir ayı saymazsak çok iyiydik, romantik olmasa da çok düzgün dürüst biri. ufak tefek sorunlarımız oldu ilgisizlik gibi ama çoğunu ben büyüttüm, ilgi arsızlığı ve şımarıklık yaptım.
arkadaşlarım da çok uyardı bu konuda beni, geçmişte aldatıldığım için ilk zamanlar hep şüpheci oldum, yalan mı söylüyor nerde acaba diye çok didikledim. ama o hep sakince yatıştırdı beni.
bir aydır ayrı şehirlerdeyiz, sınava hazırlık için memleketine ailesinin yanına gitti, nerdeyse hergün dersaneye gidiyor. iki yılda bir sınava girebildiği için bu sınavı çok önemsiyor.
son şansı gibi, önceden de girmiş istediği puanı alamamış çünkü. özelde çalışmak istemiyorum bu evlilikte bizi yorar zaman ayıramam özel hayatıma diyor.
bu zamana kadar iki kez ayrıldım. ders çalışırken yeteri kadar ilgi göstermediğini düşünüp beni sevmiyorsun diye ayrıldım. her defasında ipleri kopartmak istemedi, düzeltmeye çalıştı. ve hep tekrarladı, kavga ettiğimiz zaten tüm günüm mahvoluyo derse odaklanamıyorum yapma lütfen diye.
sonra bigün yine msj yazmadı ama dersanede oldugunu biliyodum. akşama kadar bekledim yazmadı, akşam hiç bişey olmamış gibi napıyosun hayatım yazdı ben de patladım.
nerdeydin neden yazmadın bıktım aynı şeylerden diye. o da birdenbire ben de bıktım bitsin artık dedi. o kadar şaşırdımki...
ben bitsin dediğim zamanlarda toparlayan kaybetmek istemeyen o değilmiş gibi pat diye bitsin dedi.
bikaç gün hiç görüşmedik sonra ara ara msjlaştık, ilk başta öfkeliydim terketmesini kaldıramadım çünkü çok üzüldüm.
bana söylediği şey, sınava kadar hayatımda kimse olmayacak sana yemin ediyorum ama sınava kadar konuşmayalım, sürekli kavga etmekten ders çalışamıyorum kafamda sadece ders olsun istiyorum dedi.
tabiki kabul etmedim. hatta aklı başına gelsn diye sınava daha 4 ay var ben seni bekleyemem hayatıma biri girebilir hatta dedim.
ben geri dönsün diye beklerken o vazgeçmedi kararından. ondan ayrı kalmak istemediğim için tekrar konuştum, onu kaybetmek istemediğimi tavırlarıma dikkat edeceğimi küçük şeyleri büyütmeyeceğimi söyledi.
o da onu korkuttuğumu ilerde evlendiğimizde daha büyük sorunlar olabileceğini benim anlayışsız oldgmu söyledi ama bikaç gün düşünücem dedi.
bikaç gün boyunca bekledim hep yazdım ona günaydın dedik iyi geceler dedik ama bir adım bile yaklaşmadı bana. eskisi gibi olmadı.
ben yine rest çektim son kez soruyorum ya eskisi gibi olalım ya da dört ay sonra sakın benimle iletişime geçme dedim.
onun aklında sınavdan sonra bana ulaşmak vardı çünkü, düşünücem bunu dedi. saatlerdir hala cvp yok.
kendini bi yandan gurursuz gibi hissediyorum ama diğer yandan hiç kötü yönünü görmedim, her zamna dürüst oldu bana, ben ona öfkelendiğimde bile hiç karşılık vermedi bana, iyi kalpli, beni de hala sevdiğini söylüyor ama gelecek korkutuyo beni diyo. şu an tek istediğim iş, sınavı kazanmak yoksa zaten hiç bi istediğimizi rahatça yapamayız diyo.
ama bi kadın bi erkek için bu kadar çabalar mı? günlerdir bekledim onu, çabamı görsün düzelelim diye. şu an hala yazmasını bekliyorum, eğer yine hayır mutsuz oluruz derse tamamen bitecek benim için. aklım çok karışık, nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum:KK43: tek bildiğin şey onu seviyorum ve kaybetmek istemiyorum...
sizi bilmem de karşınızdaki çok güzel size taktik uyguluyor.sizi adam etmek için aramıyor bu önce iyiyi oynayan sonra kötüleşen sonrada sizi sormayarak çok kötüleşen erkek modeline ait yaptığı davranışlar tamamen taktik.isteyince acaip rest çeken erkeklerden korkun.ben böyle birine yıllarımı verdim o da çok iyiydi bana göre yanılmışımm

Burda hatalı davranmışsınız. Önceliği sınav olan bi erkek ki çok haklı 4 aylık ilişkisinde böyle sorunlar yaşamak istemez, kimse istemez.

Bi süre sessiz kalın. Düşüncem demiş istediği kadar düşünsün. Bu süreçte sizin iyi veya kötü yazdığınız herşey olumsuz etki eder. Şöyle birkaç gün siz de sessiz kalın. Sonra güzel bi mesaj yazın. Hatalarınızı anladığınızı ve güzel bi şekilde devam etmek istedğiz içerikli, müsait zamanında konuşmak istediğinizi belirten kısa öz bi mesaj sonra onun cevabını bekleyin.

buraya önceden de konu açmıştım ilgisizliği hakkında. ilk zamanlar bana özel yapıyo gibiydi ama sonradan farkettim öyle biri oldgnu. onu öyle kabul etmek zorundaydım. ama en son gün sabahtan akşama kadar yazmaması beni kızdırdı. çok şey istemedim ondan, gün içinde yazsın beni merak etsin bu kadar.
İşi vardır yazamamıştır. Zaten derslerime odaklanamıyorum diye söylemiş size. Sizin en koşa sürede kendinize ceki düzen vermeniz gerekir. Aksi taktirde asla sağlıklı bir ilişkiniz olmaz.
Benim de bir oğlum var asla böyle davranan biriyle ve oğlumun geleceğiyle oynayan birlikte olmasını istemezdim cok net söylüyorum bunu.

İlgili ve romantik bir erkek istiyorsan bu adam öyle değil bunu bil. Herkes seni suçlu çıkarmış ama beklentin fazla değil, olması gerekeni bekliyorsun sadece. Bugün sınava hazırlanır, yarın iş stresi olur, başka gün borca girer hayat gailesi bitmez. Seni kenara itecek adama da bir ömür verme daha iyi. Bu zamana kadar gidip gidip dönmekle yanlış yapmışsın

Anlayissiniz ve gurursuzsunuz da. Karşınızda sizi tolere eden biri var diye üstüne gittikçe gitmissiniz, adam tırnaklarını çıkarınca yine rest çekmeye kalkmissiniz, baktınız olmuyo geri adım atmışsınız güya. Adamı bu raddeye getiren sizsiniz, ama sunduğu hiç bı çözüm önerisini de kabul etmiyosunuz, benden ayrılmasın, bana sürekli yazsın, kaprislerimi çeksin, uzak da durmasın istiyosunuz ama ben istediğim gibi onu darlayabileyim istiyosunuz. Kusura bakmayın, böylesine "üstüne krema da olsun mu?" denir yani. Haksizsiniz bırakın adamın yakasını, geleceğine mâl olmayin

Yarisina kadar okuyabildim

4 ayda iki kere ayrilik

Surekli cocuktan neden mesaj bekliyorsun o yazmadan senin yazman yasak mi ?

Bende sınava hazirlaniyorum stresli surec valla bende cekemezdim surekli ilgi ilgi diye kavga çıkarıp bas agritan birini

Bi de 4 ayda yeni biri girebilir hayatima falan demissin bana bunu diyen sevgilinin bir daha telefonlarini acmam

Allah aşkına insanların gelecekleriyle oynamayın bırakın düzgünce sınavına hazırlansin. Cocuk düzgünce açıklamış ders çalışamıyorum tartışınca demiş .bence uzak durun birbirinizden sınava kadar. Sizin kaprislerinizden daha önemli bu sınav. Yok mu sizinde ilgilenmeniz gereken sınavınız işiniz gücünüz hedefleriniz onlara yoğunlaşın . Sınav ya bu sınav bu ülkede gelecek kaygısı ne demek haberiniz var mı?
Burda hatalı davranmışsınız. Önceliği sınav olan bi erkek ki çok haklı 4 aylık ilişkisinde böyle sorunlar yaşamak istemez, kimse istemez.

Bi süre sessiz kalın. Düşüncem demiş istediği kadar düşünsün. Bu süreçte sizin iyi veya kötü yazdığınız herşey olumsuz etki eder. Şöyle birkaç gün siz de sessiz kalın. Sonra güzel bi mesaj yazın. Hatalarınızı anladığınızı ve güzel bi şekilde devam etmek istedğiz içerikli, müsait zamanında konuşmak istediğinizi belirten kısa öz bi mesaj sonra onun cevabını bekleyin.
İşi vardır yazamamıştır. Zaten derslerime odaklanamıyorum diye söylemiş size. Sizin en koşa sürede kendinize ceki düzen vermeniz gerekir. Aksi taktirde asla sağlıklı bir ilişkiniz olmaz.
Benim de bir oğlum var asla böyle davranan biriyle ve oğlumun geleceğiyle oynayan birlikte olmasını istemezdim cok net söylüyorum bunu.
en başta söylemem gereken şeyi söylemedim sanırım. beni asıl üzen şu, ders çalışıyor tamam ilgilenemeyebilir ama biz saatlerdir konuşmamışız yazmamış ama bakıyorum sosyal medyaya girmiş paylaşımlar beğeniler yapmış. bu sizi de kötü hissettirmezmiydi? soruyorum bu ne diye ders çalışırken ara veriyomuş kafa dağıtmak için bakıyomuş sosyal medyaya. ya insan boş kaldığında sevgilisiyle konuşmak istemez mi?

en başta söylemem gereken şeyi söylemedim sanırım. beni asıl üzen şu, ders çalışıyor tamam ilgilenemeyebilir ama biz saatlerdir konuşmamışız yazmamış ama bakıyorum sosyal medyaya girmiş paylaşımlar beğeniler yapmış. bu sizi de kötü hissettirmezmiydi? soruyorum bu ne diye ders çalışırken ara veriyomuş kafa dağıtmak için bakıyomuş sosyal medyaya. ya insan boş kaldığında sevgilisiyle konuşmak istemez mi?

Bos kaldığında 10 dk da kavga edecegini bildiğin
Surekli onu teselli etmesini bekledigini bildigin seyle mi ilgilenirsin

Yoksa seni zihnini bi kac dakika rahatlatacak seylerle mi

Aklı başında birine benziyor. Düzelecekseniz eğer barışmak için çabalayın ya da 4 ay beklemeyi kabul edin.
Adam haklı gayet. Seni kaybetmek istemiyor ama bu sınav sürecinde yıpranırsınız boş yere sevginiz biter.

Bu sınav hem onun son şansı olduğunu söylüyorsunuz hem de tüm zamanını size ayırmasını bekliyorsunuz.Adam haklı,doğru olanı yapmış.Sizde bence biraz kendinizi törpüleyin.

Ben de sınava hazırlanıyorum, konuştuğum biri de var aynı şekilde. Gün içinde 10-15 dakikalık molalarım oldukça sosyal medyaya göz atıyorum. Kendisine anca eve dönüp yemek yedikten sonra yazıyorum, gece 10:30-02:00 arası anca konuşuyoruz. Her gün böyle.

Şimdi gün içinde tutup yazsam konuşma kesik kesik ilerleyecek bir manası olmayacak. 3-4 ay bu şekilde idare edeceğiz biz de. Sevgilinizi çok iyi anlayabiliyorum

Bence de bastan sona hatalisiniz.Zihni rahatliyorsa ,bos kalinca sosyal medyaya baksin ne olacak ki.Yaptiklariniz yaklastirmamis,kacırmis.Demek ki yanlışiniz var.Düzeltmek elinizde.Bir de ,dört ayda ya hayatima biri girerse diye tehditkar konuşmayin.O söz de ,pek hoş degil.

Iyide ben bu durumu anlıyorum şöyle mola veriyor mesela 10 dk 15 dk ama size yazsa uzun konusulcak falan o yuzden size akşam yazmayı tercih ediyor bende arkadaşlarıma böyle yapıyorum derse odaklandigim zaman diliminde iletişime geçmiyorum ama 10 saat derste çalışmıyorum kalkıyorum kahve yapıyorum nette geziyorum bu bence anlaşılır bisey . Ha tmm keşke 2 msj yazsa sizinde gönlünuz olur ama siz zaten fazlasıyla kendinizi kapris ve tribe kaptirmissiniz ders arası bulaşmak istemiyordur çocuk. Bence cidden sınava kadar etkilemeyin rest falanda cekmeyin kul hakkı çünkü bu bence .Sınav 2 yılda bir ya insaf edin önemli bir durum . 4 ay ya sadece 4 ay sabırlı olacaksınız

X