Ah canım seni anlamazmiyim hiç şuan evliyim amaÇok teşekkür ederim burada beni aşağılamadan yorum yapan tek kişisiniz inanın ben kötü bişey yapmadım sevdim sadece. Derslerime de çalışıyordum yüksek notlar alıyorum hep. Ama sevmek aşık olmak benim elimde olan bişey değil ki gerçekten teşekkür ederim.
Neden benim dua ettiğim şey için inşallah olmaz gibi sözler sarf ediyorsunuz ben size bir şey mi yaptım? Saygısız bir insan olduğunuzu dışarıdakilere belli etmeyin. Siz okumuşsunuz ama adam olamamışsınız belli ki okumuş insan böyle davranmaz çünkü... Yazık acıyorum size siz acınmayı hakediyorsunuz.
Suça karışmam tatlım merak etme. Suça karışmasın diye senin gibi ergenler, onları eğitiyorum. Haydi keyfine bak, sen gururlu erkeğini bekle, o gelince okursun hukuk.Hukuk okuyunca selam gönderirim bi suça falan karışırsanız bana gelin yardımcı olurum
Bir de akıl vermiyor mu burda yapılan yorumlara.Bu insanlara hakaret, düzgün yorumlara bile hakaret etmek nedir. Lütfen konu açmanın da bir yaş sınırı olsun ya. İpini koparan burda konu açıyor resmen. Çoluk çocuk avutacağız sanki.
Ho ho ho karşında senden 9-10 yaş büyük biri var kelimelerini düzgün seç bakalım küçük hanım. Terbiyesizlik yapma. Benim cümlemin hangi kısmında aptal yazıyor? Birini sevmene bişey demedim bu yaşta geleceğin için ders çalışman gereken en önemli yaşta yaşın tutmamasına rağmen buradan fake üyelik alıp birini seviyorum döner mi diye konu açıyorsun. Hayatına daha kaç kişi girecek kaç aşk acısı çekeceksin bi bilsen. Türkçe sınavından çaktın saygıda sınıfta kaldın otur sıfır.Benim çalışmadığım nerden biliyorsunuz? Şuan okulun en yüksek ortalamalarına sahip öğrencilerinden biriyim. Birini sevmem aptal olduğumu göstermez. Ama sizin cümleleriniz aptal olduğunuzu gösterir.
Sağol valla nasıl ediliyosa bende edem bu ne be terbiyesiz saygısız. Aptal yazmış bana senin yaşında kardeşim var ders çalışıyo dedim diye herkese yok zeka yok iq yok saygı kendin çok saygılısın sanki terbiyesizkonu sahibi niye millete çemkiriyorsun? şikayet ettim.
Kızım burda bile kız sana niye herkese çemkiriyosun yazmış sen yaşım küçük sizin gibi zekam değil yazmışsın ne diye terbiyesizleşiyorsun? Senin yaşında kardeşim var ders çalışıyo harıl harıl dedim diye aptal yazmışsın bana sen hayırdır? Vallahi sinirleniyorum böyle tiplere kötü yazılan bişey yok aşağılama yok eleştiri var buradaki yorumlarda, insan gibi deyip duruyosun da kendin önce insan gibi oku yorumları sürekli bi alt mesaj aramışsın yazılanlarda ama yanlış anlamışsın. Sanırım biraz aşağılık kompleksi var sende. Ya zamanında çok ezildin dışlandın herkesi yanlış anlayıp sataşıyorsun yada ergenliğin doruklarındasın durduk yere çatmaya yer arıyorsun. Bu arada aptal değilim çok şükür psikoloğum.Kimseye çemkirmiyorum bana hakaret edene cevap veriyorum. Şikayetinizin karşılığını alırsınız merak etmeyin. Yaşım küçük benim sizin gibi zekam değil.
Canım benim insanlar kimsenin sevmesine aşık olmasına veya flörtüne bişey demiyor. Sorun daha 16 yaşındaki bir genç kızın bu konuyu bu derece kafasında büyütüp sırf buraya konu açmak için fake üyelik kullanması. Bu normal bir durum değil. Elbette hepimiz hoşlandık birilerinden o yaşta bunu kimse inkar etmez ama dur bi platformdan sorayım da demedik yani hayatındaki en büyük sorun sevgilisi olmamalı bu yaşta geleceğini düşünmek daha büyük sorun olmalı özellikle 18 yaşın altında olması ve burdaki üyeliğine tepki gösterildi kimseyi aşağılayan olmadı. Bana da taş atmışsın kardeşim ders çalışıyor yazdım diye. Ee? Yani? Bu dalga geçmek değildir bana göre, bak rakiplerin çalışıyor sen bunlara kafanı takma sende çalış anlamına geliyor. Herkes uyarıyor geleceği için ama yemediğimiz hakaret kalmadı. Karşıdaki kişiyi pohpohlayıp aferin bekle çocuğum bekle sen o gelir deseydik şu an sağolun beni anlayan siz oldunuz diyecekti tabii.Ya arkadaşlar pardon da ne bu aşağılama ezme yine... ya 16 yaşında bir kız var . Siz yaşamadiniz mi o yaşları. Kız düzgünce birsey sormuş. Dalga geciyorsunuz bariz belli bir şekilde. Güzelce yapın uyarinizi gidin. Benimde oldu o yaşlarda sevgilim. Olabilir yani gayet doğal. Olmasi normal demiyorum ama oluyor bir şekilde. Benim en yakın arkadaşım da 16 yaşında tanıştı sevgilisiyle. Hala sevgililer 6 yıl oldu. Yok benim kardeşim harıl harıl çalışıyordu senin gibiyken yok bilmem ne . Sizler mukemmelsiniz zaten hep ders calstiniz. Aşkla meskle uğraşmadiniz. Çünkü öyle olunuyor demi mükemmel...
Neyse konu sahibi konuya gelecek olursak emin ol erkeklerin en gururlusu bile seviyorsa geliyor. O yüzden gurur genelde bahane oluyor. Sen cok kotu birsey yapmadiysan sadece kavgaysa mesele ve seviyorsa döner yani. . Ama sen beklememeye çalış. Bak derslerin de güzelmiş gelirse değerlendirirsin. Gelmezse de boşver. umarım hukuk fakültesini de kazanırsın.
Zaten aşık olunca her yaşta insan farklı davranabiliyor. Bu sitede olmasi kesinlikle normal değil ama açmış bir şekilde. Hem bizim zamanımızda bu kadar yaygın değildi bu site. Ayrıca daha çok bu siteye üye olmasi değil yasi ve aşık olmasina laf söylenmiş. Demek istediğim benim kardeşim harıl harıl çalışıyor derken " sen boş boş işlerle uğraşıyorsun " demeye gelmiş. yani öyle bir tarzda soylemissiniz. Kardesinizi de katmissiniz ustelik. Bende dedim mesela ama bunu daha farklı söylemek var... birde kız zaten dersleriyle de ilgileniyormus.Canım benim insanlar kimsenin sevmesine aşık olmasına veya flörtüne bişey demiyor. Sorun daha 16 yaşındaki bir genç kızın bu konuyu bu derece kafasında büyütüp sırf buraya konu açmak için fake üyelik kullanması. Bu normal bir durum değil. Elbette hepimiz hoşlandık birilerinden o yaşta bunu kimse inkar etmez ama dur bi platformdan sorayım da demedik yani hayatındaki en büyük sorun sevgilisi olmamalı bu yaşta geleceğini düşünmek daha büyük sorun olmalı özellikle 18 yaşın altında olması ve burdaki üyeliğine tepki gösterildi kimseyi aşağılayan olmadı. Bana da taş atmışsın kardeşim ders çalışıyor yazdım diye. Ee? Yani? Bu dalga geçmek değildir bana göre, bak rakiplerin çalışıyor sen bunlara kafanı takma sende çalış anlamına geliyor. Herkes uyarıyor geleceği için ama yemediğimiz hakaret kalmadı. Karşıdaki kişiyi pohpohlayıp aferin bekle çocuğum bekle sen o gelir deseydik şu an sağolun beni anlayan siz oldunuz diyecekti tabii.
Sanırım ya sinir bozucu bir hal aldı konusu ve yanıtları.Bir de akıl vermiyor mu burda yapılan yorumlara.
Sanırım ergenliği zirvede yaşıyor .
Kızım burda bile kız sana niye herkese çemkiriyosun yazmış sen yaşım küçük sizin gibi zekam değil yazmışsın ne diye terbiyesizleşiyorsun? Senin yaşında kardeşim var ders çalışıyo harıl harıl dedim diye aptal yazmışsın bana sen hayırdır? Vallahi sinirleniyorum böyle tiplere kötü yazılan bişey yok aşağılama yok eleştiri var buradaki yorumlarda, insan gibi deyip duruyosun da kendin önce insan gibi oku yorumları sürekli bi alt mesaj aramışsın yazılanlarda ama yanlış anlamışsın. Sanırım biraz aşağılık kompleksi var sende. Ya zamanında çok ezildin dışlandın herkesi yanlış anlayıp sataşıyorsun yada ergenliğin doruklarındasın durduk yere çatmaya yer arıyorsun. Bu arada aptal değilim çok şükür psikoloğum.
Bazıları konu sahibini yerin dibine sokup çıkarmış, pes. Sanırsın hepsi odtülü, boğaziçili..25 yaşında ilk sevgilisi olmuş herhalde çoğunun. İnsanlar keşke kendilerini de görse.. Hırsınızı küçük bir kızdan almışsınız, tatlı tatlı uyarmak varken göme göme bir hal olmuş bazıları. Yazık...
kendisine iyi ya da kötü yazılan her şeye çemkirmeyi biliyor. kimse ona sevgilin olmasın filan demedi. ama belli ki bu kızcağız kötü etkileniyor ne kadar inkar etse de uzun vadede dersleri tehlikeye girer. Kimsenin onu tanıdığını sanmıyorum. Saygı çerçevesinde yapılan yorumlara yine aynı şekilde cevap verilmesi lazım. şahsen ben konu sahibini gömen bir yorum görmedim. Gereksiz gerginlik çabası var burda.
Kimse ona sevgilin olmasın demedi ve gömen yorum yok, öyle mi? Bence cevapları tekrar okumalısın. Yine görmezsen ben alıntılayacağım tek tek. Benimde o yaşlarda sevgilim oldu ve hala devam ediyor. İkimizde çok istediğimiz iyi üniversiteleri kazandık. Ve okul hayatımız boyunca inan ki hep başarılıydık. Hiç dersleri saldığımız olmamıştır. Bazıları tü kaka şeklinde yorum yapmış. İlla birini sevdi diye derslerini bırakacak değil ya, masumane ve tatlı duygular bunlar kendini kaptırmadığı sürece. Ve konu sahibinin cevaplarını da okudum, derslerinde gayet başarılıymış ortalaması da epey yüksek. 16 yaşında birinden tabi ki mükemmel olgunluk ve cevaplar beklemek saçma olur. Benim kardeşime böyle yorumlar gelse çok üzülürdüm, dalga geçmeden, kırmadan uyarılmalı. Ayrıca sözüm sana değildi bir sen alıntılamışsın:))