Gururlu erkek geri gelir mi

16 yaş ve uğraştığın şeye bak! Lütfen geleceğinle ilgili şeylere planlara yönel..Ben 37 yaşında hala okulla uğraşıyorum yaa! Herşeyi sen de yaşamış bir de bu kelimenin anlamı anladığım gibiyse vah vah..Umarım buradaki büyüklerini dikkate alırsın.Hayatının baharında pırlanta gibiyken yollarını doğru çizmen dileğiyle.

15 yaşındasın
yeni sevgili bul

16 yaşında ve bu çocuk seni istismar mı etti?
Yahu okulunuzu okuyup, üniversite, gelecek, seyahat hayali kuracağınıza sevgili, aşk, meşk işlerinin peşine koşuyorsunuz.
Yazık yemin ediyorum yazık.
Hayatınızda bir amaç, bir başarı yok gencecik insanlarsınız, çocuksunuz daha.
Bir şey öğreneyim, bir kitap okuyum yok.
Anca aşk, sevgi, güzellik.
Onu da beceremiyorsunuz.

Daha cocuksunuz siz ya derslerinizle falan ugrasın ondan sonra düşünürsünüz bu olayları

Ben okulumu da hayatımı da aynı düzende götürüyorum. Okulumda çok başarılı bir öğrenciyim. Hayallerim ve ideallerim sizi ilgilendirmez. Ben bir soru sordum ve insan gibi cevaplamanızı bekledim. Onun dışında benim okuduğum kitabın yarısını okumamıştırsınız bana laf etmeyin. Benim yaşım sizin zekanızdan büyüktür. Lütfen bir daha saygısızlık yapmayın.

Hemen fesatlığınızı bizlere yansıtmayın. Herşeyin ilki derken ilk defa benim elimi tuttu ilk defa bana sarıldı demek istedim. Ama siz çok terbiyesiz ve saygısızsınız. Beni kendinizle karıştırmayın. 16 yaşındayım ama benim hayatım sadece okulla sınırlı değil ben bir insanım ve aşk duygusunu Allah yarattı siz gelip bana sen aşık olamazsın şunu yapamazsın diye ayıplayamazsınız. Soruyu insan gibi cevaplayamıyorsanız sessiz kalın.

Hukuk okuyunca selam gönderirim bi suça falan karışırsanız bana gelin yardımcı olurum

Neden benim dua ettiğim şey için inşallah olmaz gibi sözler sarf ediyorsunuz ben size bir şey mi yaptım? Saygısız bir insan olduğunuzu dışarıdakilere belli etmeyin. Siz okumuşsunuz ama adam olamamışsınız belli ki okumuş insan böyle davranmaz çünkü... Yazık acıyorum size siz acınmayı hakediyorsunuz.

Kız kardeşim var senle yaşıt harıl harıl üniversite sınavına çalışıyo şimdiden senin derdine bak hey allahım ahir zaman..
Benim çalışmadığım nerden biliyorsunuz? Şuan okulun en yüksek ortalamalarına sahip öğrencilerinden biriyim. Birini sevmem aptal olduğumu göstermez. Ama sizin cümleleriniz aptal olduğunuzu gösterir.

Yaşım sizin iq nuzdan daha büyük sanırım yazık.

Çok teşekkür ederim burada beni aşağılamadan yorum yapan tek kişisiniz inanın ben kötü bişey yapmadım sevdim sadece. Derslerime de çalışıyordum yüksek notlar alıyorum hep. Ama sevmek aşık olmak benim elimde olan bişey değil ki gerçekten teşekkür ederim.

Kimseye çemkirmiyorum bana hakaret edene cevap veriyorum. Şikayetinizin karşılığını alırsınız merak etmeyin. Yaşım küçük benim sizin gibi zekam değil.

zekamın küçük olduğunu nerden çıkardın? hadi kuzum ygs matematik çalış lütfen. insanlar senin kötülüğünü istedikleri için yazmamışlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…