Hesap bugün açıldı ben istedim açılmasını soru sormak için hesabın açıldığı güne mi bakılıyor başkasına ait olduğunu anlamak içinHesap nasıl başkasının ki daha bugun açılmış ilk mesaj da bu :)
Neyse 16 yaşında daha çocuk sayılır lise bitsin o zaman düşünün bunları
Hala seviyorsa gelirGelir mi sence
Avukat olunca,gururlu erkeklerin neler yaptığını,boşanma mahkemelerinde gorecen tek tek. Şimdi hedefine yonel.Ben zaten okulumla ilgileniyorum hukuk okuycam Allah'ın izniyle ama Napıyım sevdim onu bi kere anneme bile anlattım onu
Yanlış anlamayın ilk defa elimi tuttu ilk defa bana sarıldı o kadar yaniHer şeyin ilkini seninle mi yaşadı??
Yeni nesil gözümü çok korkutmaya başladı.
1u yasinda ilk buyuk aski olmana sasmamali.İki yıllık bir ilişkimiz vardı ben onun ilk sevgilisiydim ilk aşkıydım ayrılalı 24 gün oldu çok özledim onu herşeyin ilkini benle yaşadı çok küçük bi sebebin büyüyerek kavgaya dönüşmesi sonucu ayrıldık. Çok gururlu biri aynı zamanda da çok duygusaldır sizce geri döner mi bu arada ben 21 yaşında değilim hesap başkasına ait ben 16 yaşındayım sevgilim 17 yaşındaydı
Anladım canım. K.bakma :)Yanlış anlamayın ilk defa elimi tuttu ilk defa bana sarıldı o kadar yani
Ben okulumun başarılı öğrencilerinden biriyim ortalamam şuan 83 küsür ilerde aynı üniversite hayali kuruyoduk o polis olacaktı bende hukuk bölümü okuyacağım lütfen bilip bilmeden aşağılamaya kalkmayın.Siz eekek demişsiniz de bu kişi daha çocuk.
17 yaş yani daha reşit bile değil.
2 yıllık ilişki yani 14-15 yaşlarından başlamış.
Nasıl bir zamana gidiyoruz. Okul, ders, sınav, üniversite hayali filan yok mu hiç.
Allah iyi etsin.
Ben okulumun başarılı öğrencilerinden biriyim ortalamam şuan 83 küsür ilerde aynı üniversite hayali kuruyoduk o polis olacaktı bende hukuk bölümü okuyacağım lütfen bilip bilmeden aşağılamaya kalkmayın.
Acele değil lise ortamı böyle yaptı yoksa üniversiteye kadar istemiyordum kimseyi ama o geldi hayatıma ne biliyim sevdim çok sevdim canımdan çok hemde gitmesini istemedim16 yasindasin 2 yillik iliskin bitti..14 yasinda basladin yani?Biraz erken degil mi tatlim?Cocuksun henuz..cocuklugunu yasamadan,genclige dair herseyi erkenden tuketip erkenden olgun kadin moduna mi girmek istiyorsun?Bu ne acele??
14 yasinda lisedemiydin canim?Acele değil lise ortamı böyle yaptı yoksa üniversiteye kadar istemiyordum kimseyi ama o geldi hayatıma ne biliyim sevdim çok sevdim canımdan çok hemde gitmesini istemedim
Evet lisedeydim 14 yaşında önceliğim o değil zaten ben sadece sevdim onu size soru sormak istedim ama herkes beni aşağıladı ben kötü bişey demedim ki kimseye annemde biliyordu gizli gizli ve kötü bişey yapmadım ben14 yasinda lisedemiydin canim?
Benim senden buyuk kizim var.ona bile daha yeni yeni izin veriyorum flörtleri olmasina..tabiki olacak genclik bu ama herşeyin zamani var.
Sev ama onceligin o olmasin
Kimse seni asagilayamaz canim yanlis anladin.sadece buyukler olarak tavsiye veriyoruz.Evet lisedeydim 14 yaşında önceliğim o değil zaten ben sadece sevdim onu size soru sormak istedim ama herkes beni aşağıladı ben kötü bişey demedim ki kimseye annemde biliyordu gizli gizli ve kötü bişey yapmadım ben