Gururlu erkek geri gelir mi

Hesap nasıl başkasının ki daha bugun açılmış ilk mesaj da bu :)
Neyse 16 yaşında daha çocuk sayılır lise bitsin o zaman düşünün bunları
Hesap bugün açıldı ben istedim açılmasını soru sormak için hesabın açıldığı güne mi bakılıyor başkasına ait olduğunu anlamak için

Boyle genelleme konular da hic hosuma gitmiyor..
"Seven gider mi?"
"Gururlu erkek doner mi?"
"Aramam diyen erkek arar mi?"
Vs
Bu tarz sorularin cevabi bulunamaz burda..

1u yasinda ilk buyuk aski olmana sasmamali.
Kendinden ödün verme. Donerse degerlendir. Dönmezse gururunu cignetme.

Siz eekek demişsiniz de bu kişi daha çocuk.
17 yaş yani daha reşit bile değil.
2 yıllık ilişki yani 14-15 yaşlarından başlamış.
Nasıl bir zamana gidiyoruz. Okul, ders, sınav, üniversite hayali filan yok mu hiç.
Allah iyi etsin.

Ben okulumun başarılı öğrencilerinden biriyim ortalamam şuan 83 küsür ilerde aynı üniversite hayali kuruyoduk o polis olacaktı bende hukuk bölümü okuyacağım lütfen bilip bilmeden aşağılamaya kalkmayın.

Aşağılamıyorum çocuksunuz henüz diyorum.
Büyüyün sonra düşünürsünüz bunları.

16 yasindasin 2 yillik iliskin bitti..14 yasinda basladin yani?Biraz erken degil mi tatlim?Cocuksun henuz..cocuklugunu yasamadan,genclige dair herseyi erkenden tuketip erkenden olgun kadin moduna mi girmek istiyorsun?Bu ne acele??

16 yasindasin 2 yillik iliskin bitti..14 yasinda basladin yani?Biraz erken degil mi tatlim?Cocuksun henuz..cocuklugunu yasamadan,genclige dair herseyi erkenden tuketip erkenden olgun kadin moduna mi girmek istiyorsun?Bu ne acele??
Acele değil lise ortamı böyle yaptı yoksa üniversiteye kadar istemiyordum kimseyi ama o geldi hayatıma ne biliyim sevdim çok sevdim canımdan çok hemde gitmesini istemedim

Acele değil lise ortamı böyle yaptı yoksa üniversiteye kadar istemiyordum kimseyi ama o geldi hayatıma ne biliyim sevdim çok sevdim canımdan çok hemde gitmesini istemedim
14 yasinda lisedemiydin canim?
Benim senden buyuk kizim var.ona bile daha yeni yeni izin veriyorum flörtleri olmasina..tabiki olacak genclik bu ama herşeyin zamani var.
Sev ama onceligin o olmasin

14 yasinda lisedemiydin canim?
Benim senden buyuk kizim var.ona bile daha yeni yeni izin veriyorum flörtleri olmasina..tabiki olacak genclik bu ama herşeyin zamani var.
Sev ama onceligin o olmasin
Evet lisedeydim 14 yaşında önceliğim o değil zaten ben sadece sevdim onu size soru sormak istedim ama herkes beni aşağıladı ben kötü bişey demedim ki kimseye annemde biliyordu gizli gizli ve kötü bişey yapmadım ben

Kimse seni asagilayamaz canim yanlis anladin.sadece buyukler olarak tavsiye veriyoruz.
Ve tabiki kotu birsey yapmadin.Dedimya olacak tabiki sevdigin erkekler,flortlerin filan..Ama birazcik erken dedim..
Neyse olan olmus..geri donermi bilmem ama en azindan fazla uzulmemeye calis.Bu en guzel yaslarini bir erkek icin uzulerek gecirme..bu gunler geri gelmeyecek.Birak erkekler senin icin üzülsün

Bu islerin gururla bir baglantisi yok canım, seviyorsa ve hataliysa yalvarir bile. Ama simdiden ben gururluyum ayagina tribe girip seni ezmeye calisan herkesten uzak dur, bak derslerin de iyiymis, onune bak, daha neler cikacak karsina, simdiden gitgelleri olan insanlarla enerjini tüketme.

Gururlu erkek yoktur, az seven erkek vardir.
Illa ki yazar bir ara merak etme. Lisede tabii ki sevdigin/sevgilin olacak. Onemli olan bunun derslerinin önüne geçmesini engellemek.

Donmezse de kendi bilir. Universitede cok daha iyileri çıkıyor karsina merak etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…