Derslerim benim için önemli onları etkilemesine izin vermiyorum ama onu da seviyorum o da okumamı çok istiyoduGururlu erkek yoktur, az seven erkek vardir.
Illa ki yazar bir ara merak etme. Lisede tabii ki sevdigin/sevgilin olacak. Onemli olan bunun derslerinin önüne geçmesini engellemek.
Donmezse de kendi bilir. Universitede cok daha iyileri çıkıyor karsina merak etme.
Gururlu erkek mi
O da ne
Gururu ve karakteri erkeklerle bağdaştıramiyorum[hanimlar sevgili kocalarınız hariç ]
İnsanları aşağılayarak mı mutlu oluyorsunuz ben burda sizi insan yerine koymuş soru sormuşum sizdende aynı ciddiyeti beklerim şuan yazılanlara bakarsak sizin yaşınız benimkinden de küçük.Sevgilin de 16 yaşındaysa dışarda paso oynuyordurevladım çocuklar için uyuma vakti
Acele değil lise ortamı böyle yaptı yoksa üniversiteye kadar istemiyordum kimseyi ama o geldi hayatıma ne biliyim sevdim çok sevdim canımdan çok hemde gitmesini istemedim[/QUOTE}
Canından cok sevmek için cok kücüksün tatlım, önce can sonra canan demiş büyükler.
Hedefin de var ne güzel, bu ara spor, sanat vs ile uğraş hobi edin. Kafan dağılsın.Karneye de az kaldı.ortalamanı yükselt.Başarılar dilerim.
16 yaşında , ilkleri yaşamış birini ciddiye alıp ciddi yorum yapmak kendime hakarettir .İnsanları aşağılayarak mı mutlu oluyorsunuz ben burda sizi insan yerine koymuş soru sormuşum sizdende aynı ciddiyeti beklerim şuan yazılanlara bakarsak sizin yaşınız benimkinden de küçük.
Anne baba rızası lazım bu durumda cocuum , ben 14 yaşında sek sek oynuyordum çünkü . .İki yıllık bir ilişkimiz vardı ben onun ilk sevgilisiydim ilk aşkıydım ayrılalı 24 gün oldu çok özledim onu herşeyin ilkini benle yaşadı çok küçük bi sebebin büyüyerek kavgaya dönüşmesi sonucu ayrıldık. Çok gururlu biri aynı zamanda da çok duygusaldır sizce geri döner mi bu arada ben 21 yaşında değilim hesap başkasına ait ben 16 yaşındayım sevgilim 17 yaşındaydı
Parantezi görmeseydim mükemmel kocisim diye başlayan bir paragraf duzecektim sanaGururlu erkek mi
O da ne
Gururu ve karakteri erkeklerle bağdaştıramiyorum[hanimlar sevgili kocalarınız hariç ]
Şuan senin yaptığın hem sana hemde bir insana hakaret sen kimseyi küçümseyecek hakka sahip değilsin okulum gezmem eğlenmem seni ilgilendirmez ben bi soru sormuşum insan gibi ama sen insan gibi cevap verememişsin bari cevap yazmasaydın boşverseydin demi kendini küçültmeye gerek var mıydı ben 16 yaşındayım ama sen benden de küçüksün demek ki?16 yaşında , ilkleri yaşamış birini ciddiye alıp ciddi yorum yapmak kendime hakarettir .
Eğer fake değilsen kendine gel önce . Bu yaşta bunları düşüneceğine gez eğlen okuluna bak .
İleri görüşlülükte superisi gibi olParantezi görmeseydim mükemmel kocisim diye başlayan bir paragraf duzecektim sana
İleri görüşlülükte superisi gibi ol
Yavrucum canım anlatamıyorum sana galiba . Daha küçüksün açtığın konu 30 yaş gibi . Sana burda geri döner , ya da sevmemiştir seni vs demek yanlış olur. Etik olarak senin bu acıyı çekmen seni erken yaşta olgunlaştırır . Seninle değil söylediğin şeylerle dalga geçiyorum . Benim de yeğenim gelip bana bunları anlatsa aynı şeyleri söylerim . Sevgilin dediğin kişide çocuk ,hatta senden de çocuk .Şuan senin yaptığın hem sana hemde bir insana hakaret sen kimseyi küçümseyecek hakka sahip değilsin okulum gezmem eğlenmem seni ilgilendirmez ben bi soru sormuşum insan gibi ama sen insan gibi cevap verememişsin bari cevap yazmasaydın boşverseydin demi kendini küçültmeye gerek var mıydı ben 16 yaşındayım ama sen benden de küçüksün demek ki?