Ben zaten okulumla ilgileniyorum hukuk okuycam Allah'ın izniyle ama Napıyım sevdim onu bi kere anneme bile anlattım onu16 yaşında gururlu erkeğin dönüp dönmesine değil,sabah nasıl erken uyanacam okula nasıl gidecem olmalı en büyük derdin,şahsen ben oyleydim. Gururlu erkek de doner,napacak.
Benim annem biliyordu okulumda da başarılı bir öğrenciyim hukuk okıycam inşallah ama bunun yanında insan birini de sevebilir ben onu sevdim belki ilk denemeye birlikte girmedik ama birlikte büyüyordukİlkiydim diyor, her şeyini benimle yaşadı diyor ben şokiyi ki 3. Sevgilisi değilsin.
Yaş 17. Bu ilkler ne ola ki?
İlk deneme sınavını birlikte mi çözdünüz? İlk kitap hediyesini senden mi aldı? İlk kütüphaneye senle mi gitti?
Başka tür şeyler bu yaş için çok fazla!
Ben okulumu okuyorum okulda da gayet başarılı bir öğrenciyim hukuk okıycam inşallah annem biliyordu bizi aşk bu ne zaman geldiğini ben seçmedim kiOkulunu okusana yavrum bosver sen sevgili her zaman olur.
Tamam secmedin ama giden gider. Pesinden aglayacak degilsin yaa.Ben okulumu okuyorum okulda da gayet başarılı bir öğrenciyim hukuk okıycam inşallah annem biliyordu bizi aşk bu ne zaman geldiğini ben seçmedim ki
Hukuk okuyamazsın ama bu kafayla.Benim annem biliyordu okulumda da başarılı bir öğrenciyim hukuk okıycam inşallah ama bunun yanında insan birini de sevebilir ben onu sevdim belki ilk denemeye birlikte girmedik ama birlikte büyüyorduk