- 13 Ağustos 2022
- 8.696
- 4.441
- 103
- 31
- Konu Sahibi elifnurbeyza
-
yöneticiye söyleseniz,Üst Katta 2 tane memur emeklisi oturuyor.
Çıldırtıyorlar uykumdan uyandım.Sabah sabah adam matkap çalıştırıyor.Evi atölyeye çevirmiş.Karisi gene o saatlerde temizlik yapıyor.
Böyle eşyaları kaldırıp indiriyorlar.Bu bahsettiğim saatler 8-9 arası sabahın körü.Bunlari uyarmamin yolu yok mudur?
Anlayacak bir tip değil.yöneticiye söyleseniz,
gruptan kimseyi kastetmeden yazsa genel.
Sabah 8 9 mu normal bana göre değil.Saatlerde pek bir problem yok. Siz öğlene kadar uyumak istiyor olabilirsiniz ama normal insanlar güne sabah başlıyorlar.
ÖyleymişPazartesi- cumartesi arasında Sabah saat 8 mesai saati olarak geçiyor ve o saatte yapılan gürültüye bir şey yapamıyorsunuz.
Bundan sonra normalleşir. Biyolojik saat diye bir şey var. Kalka kalka alışırsın.Sabah 8 9 mu normal bana göre değil.
Matkap sesi sabah sabah pek olmamış evet ama genelde emekliler ve çalışanlar çocuğu okula gidenler erken kalkar yada evde işi gücü olanlarÜst Katta 2 tane memur emeklisi oturuyor.
Çıldırtıyorlar uykumdan uyandım.Sabah sabah adam matkap çalıştırıyor.Evi atölyeye çevirmiş.Karisi gene o saatlerde temizlik yapıyor.
Böyle eşyaları kaldırıp indiriyorlar.Bu bahsettiğim saatler 8-9 arası sabahın körü.Bunlari uyarmamin yolu yok mudur?
Aşko her gün 9 da uyuyor olmak iyi bir şey değil, o totoyu kaldır biraz hayat kaçıyor hayat.Sabah 8 9 mu normal bana göre değil.
Sabah 8 9 mu normal bana göre değil.
Senin çalışmaya niye gönlün yok evde oturuyosun belli NurSabah 8 9 mu normal bana göre değil.
Gidip güzelce uyaracaksinizÜst Katta 2 tane memur emeklisi oturuyor.
Üst Katta 2 tane memur emeklisi oturuyor.
Ama insanların tadilat işleri varsa ne yapsınlar. Evde tadilatın uzun sürmesi resmen işkence öğlen 12 de başlayan tadilat aylarca süründürür.Sabah 8 9 mu normal bana göre değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?