- Konu Sahibi Aysegull27
-
Ben de evlendim istanbuldan türkiyenin baska bi ucuna geldim. Çok zorlandım ama hep içime attım kimseye yansıtmadım en ufak bi sorunda ruhsal bunalımlara giriyorum yalnızlık tiplerine giriyorum bazen çok daralıyorum. Ama benimki problemli bi evlilik hele başlarda çok problem yaşadım eşimle ve özellikle ailesiyle. O zaman daha çok koyuyor insana aileden uzak olmak. Ben ilk evlendiğim 1 ay felan eşimle yalnizdik bi problemimiz yoktu o zaman o kadar fark etmemiştim gurbette olmanın acısını. Ne zamanki problemler başladı o zaman daha zor gelmeye başladı. Yani biraz evlendikten sonraki huzuruna bağlı alışma sürecin.
zooor cnm cok zor bende yaptim o hatayi simdi orda oraya savruluyorum
ailenize uzak olmak elbette zor gelecektir ama türkiyeye geleceğim demişsiniz çok gurbet duygusu yaşamazsınız.. kendi memleketiniz.. dil problemi yok.. eşinizle mutlu bir yuva kurunca ailenizle de elbet görüşeceksiniz zamanla alışılmayacak bir durum değil.. madem bu kararı verdiniz düşünüp zehir etmeyin en güzel heyecanlı zamanlarınızı..
Evet canim orasi oyle tabi. Bide benim avantaj olarak teyzelerim, dayilarim, amcam, kuzenlerim, akrabalarim var. Memlekete gelin oluyorum yani. Ama yinede ailemden uzak olma fikrini dusundukce kahroluyorum resmen. Benim meslegim felanda yok yani evlendikten sonra kafa dagitmak icin ne yapabilirim hic bilmiyorum. Rabbim ben ve benim gbi olan bacilarima yardim etsin insaAllah
benim annem 80lerin türkiyesine gelin gelmiş bir alman:) inan ailesini bırakıp gitmenin ne demek olduğunu çok iyi anlıyorum.. ama mutlu bir yuvan olacak inşallah.. aynı şehirde bile insan çok sık görüşemez hale geldi.. hep telefon.. böyle düşün.. eşini de çok üzersin yanlış anlamalar olur mazallah.. ev hanımı kalma sıkıntın artar belki.. kurslara gidersin.. ilgin olan konularda kendini geliştirirsin arkadaş çevren olur.. iyi düşün.. sevgiler..
gurbettemisiniz?
bende aynı durumdayım türkiyenin yerini hicbiyer tutmaz bence nasıl alisirim bilmiyorum
Bende aynen oyleyim canim yaa, inan bana 1 saat gormesem ozluyorum canim annemmisaol canım ya nişanlımı ve ailesini çok seviyorum alismaya caliscam inşallah
ben çok ana kuzusuyum annemden hiç ayrılmadım çok zor olcak sanirm..
Bende aynen oyleyim canim yaa, inan bana 1 saat gormesem ozluyorum canim annemmibide babama kardeslerimede asiri duskunum..
Belcikada yasiyorum canim, evet memlekete gelin gidiyorum. Teyzelerim, amcam, dayilarim var ve kuzenlerim. Ama ailemin yerini tutamaz hicbiridehangi ülkede yasiyosun canım buarada turkiyedende akrabalarin vardır dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?