Gurbetttt

Aysegull27

Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2013
34
0
6
Belçika
Kizlaaaarrr... Gurbete gelin gidiyorum.. Yurt disindan Turkiyeye. Ailemi arkamda birakip gelin oluyorum sevdigim insanla evlenmeme ragmen evlenecek olmama hic bi sekilde sevinemiyorum. Gurbet gercegi bana cok agir geliyor kizlar nasil yapacagim nasil dayanacagim bilemiyorumm

ailenize uzak olmak elbette zor gelecektir ama türkiyeye geleceğim demişsiniz çok gurbet duygusu yaşamazsınız.. kendi memleketiniz.. dil problemi yok.. eşinizle mutlu bir yuva kurunca ailenizle de elbet görüşeceksiniz zamanla alışılmayacak bir durum değil.. madem bu kararı verdiniz düşünüp zehir etmeyin en güzel heyecanlı zamanlarınızı..

Ben de evlendim istanbuldan türkiyenin baska bi ucuna geldim. Çok zorlandım ama hep içime attım kimseye yansıtmadım en ufak bi sorunda ruhsal bunalımlara giriyorum yalnızlık tiplerine giriyorum bazen çok daralıyorum. Ama benimki problemli bi evlilik hele başlarda çok problem yaşadım eşimle ve özellikle ailesiyle. O zaman daha çok koyuyor insana aileden uzak olmak. Ben ilk evlendiğim 1 ay felan eşimle yalnizdik bi problemimiz yoktu o zaman o kadar fark etmemiştim gurbette olmanın acısını. Ne zamanki problemler başladı o zaman daha zor gelmeye başladı. Yani biraz evlendikten sonraki huzuruna bağlı alışma sürecin.

Benim nisanlim cok anlayisli ve benii asiri derecede seviyor diyebilirim. Aileside beni cok seviyor ( gbi gorunuyor simdilik). Benim gidecegim yerde kendi teyzelerim dayilarim akrabalarim var. Yanliz olmayacagim. Sadece kendi ailemi yurt disinda arkamda birakip geliyorum. Ki ben onlara bukadar duskunum Rabbim sanada yardim etsin bacim benim..

Evet canim orasi oyle tabi. Bide benim avantaj olarak teyzelerim, dayilarim, amcam, kuzenlerim, akrabalarim var. Memlekete gelin oluyorum yani. Ama yinede ailemden uzak olma fikrini dusundukce kahroluyorum resmen. Benim meslegim felanda yok yani evlendikten sonra kafa dagitmak icin ne yapabilirim hic bilmiyorum. Rabbim ben ve benim gbi olan bacilarima yardim etsin insaAllah

benim annem 80lerin türkiyesine gelin gelmiş bir alman:) inan ailesini bırakıp gitmenin ne demek olduğunu çok iyi anlıyorum.. ama mutlu bir yuvan olacak inşallah.. aynı şehirde bile insan çok sık görüşemez hale geldi.. hep telefon.. böyle düşün.. eşini de çok üzersin yanlış anlamalar olur mazallah.. ev hanımı kalma sıkıntın artar belki.. kurslara gidersin.. ilgin olan konularda kendini geliştirirsin arkadaş çevren olur.. iyi düşün.. sevgiler..

Insallah hersey guzel olur, cabuk alisirim canim. Rabbim hepimize huzurlu mutlu yuvalar nasip etsinnn <3

saol canım ya nişanlımı ve ailesini çok seviyorum alismaya caliscam inşallah
ben çok ana kuzusuyum annemden hiç ayrılmadım çok zor olcak sanirm..

bende fransaya gidiyorum ALLAH izin verirse..keşke benimde teyzem dayım filan olsaydı bunada sukretmen lazım:) ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…